Πότε να κλείσω τον Dj για τον γάμο μου

Dj και Χώροι Εκδηλώσεων/Κτήματα
23/10/2018
Προσλαμβάνοντας τον σωστό Dj για το γάμο μου
06/04/2022
Dj και Χώροι Εκδηλώσεων/Κτήματα
23/10/2018
Προσλαμβάνοντας τον σωστό Dj για το γάμο μου
06/04/2022

Ένα ερώτημα που ταλανίζει πολλά μελλόνυμφα ζευγάρια. Σε αυτό το ερώτημα δεν υπάρχει όμως κάποιος κανόνας για απάντηση, υπάρχει όμως το ιδανικό σενάριο. Ένα σενάριο που λέει αμέσως αφού κλείσετε την ημερομηνία του γάμου σας. Δηλαδή μετά την εκκλησία και το χώρο τέλεσης της εκδήλωσης.

Αυτό σημαίνει τουλάχιστον 5-6 μήνες πριν το λιγότερο. Υπάρχουν πολλά ζευγάρια που έκλεισαν τη μουσική κάλυψη του γάμου τους τελευταία στιγμή και βρεθήκαν προ εκπλήξεων. Και αυτό διότι όλες οι μεγάλες εταιρείες του χώρου καθώς και οι έμπειροι standalone freelancers επαγγελματίες Dj με το που είναι στα τελειώματα η σεζόν ξεκινάνε να προγραμματίζουν την επόμενη. Με αποτέλεσμα όταν το ζευγάρι ξεκινάει την έρευνα αγοράς για να βρει έναν επαγγελματία Dj ή μία εταιρεία υπηρεσιών Dj 1 με 2 μήνες πριν την προγραμματισμένη ημερομηνία να μη βρίσκει.

Εκεί τότε πέφτει στην παγίδα. Ότι αναγκαστικά θα πρέπει να βρει έναν Dj σχετικά άπειρο. Χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι κακός στη δουλειά του, απλά δε θα έχει την κατάλληλη εμπειρία να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις ενός γάμου. Αυτό στο καλύτερο σενάριο. Και στο χειρότερο να βρει έναν Dj που θα είναι και κακός στη δουλειά του αλλά και άπειρος. Το αποτέλεσμα όμως θα είναι το ίδιο καταστροφικό για το γάμο.

Γι αυτό καλό θα ήταν το πρώτο σας μέλημα αμέσως μετά το κλείσιμο της ημερομηνίας μετά την εκκλησία και τον χώρο να είναι η διασκέδαση σας, πράγμα που σημαίνει, ο Dj που θα σας διασκεδάσει εκείνη τη βραδιά.