Επαγγελματίας Dj Γάμου Vs Κολλητός με μία playlist: Ποια είναι η σωστή επιλογή;

Μουσικό Πλάνο Και Χρονοδιάγραμμα Εκδήλωσης Γάμου
15/01/2018
Dj Γάμων Vs Club Dj
17/01/2018
Μουσικό Πλάνο Και Χρονοδιάγραμμα Εκδήλωσης Γάμου
15/01/2018
Dj Γάμων Vs Club Dj
17/01/2018

Σ’ έναν ψηφιακό κόσμο που ζούμε χάρη στη μεγάλη γκάμα συσκευών και εφαρμογών για να φτιάχνουμε μουσικές λίστες και να μιξάρουμε τα τραγούδια πλέον ο καθένας μπορεί να αποκαλέσει τον εαυτό του Dj. Αλλά εσείς για την εκδήλωσή σας θέλετε τον οποιοδήποτε; Έχετε αναρωτηθεί μήπως να αναθέτατε τον γάμο σας σε κάποιον επαγγελματία ή απλά να βάζατε μία λίστα να παίζει; Πριν κάνετε την οποιαδήποτε κίνηση καλό θα ήταν να το σκεφτείτε διπλά και τριπλά.

Χρειάζεστε έναν Dj; Δείτε εδώ 7 πλεονεκτήματα για να βρείτε έναν επαγγελματία

Ένα μικρό πάρτυ στο σπίτι σας με λίγους και καλούς φίλους μπορεί να μη δικαιολογεί την παρουσία ενός επαγγελματία Dj. Αλλά για μία μεγαλύτερη εκδήλωση που θα θέλατε να δημιουργήσετε μία μοναδική και αξέχαστη εμπειρία, ένας επαγγελματίας Dj μπορεί να κάνει τη διαφορά.

1.Ένας επαγγελματίας Dj έχει την εμπειρία και την ευελιξία για να κρατήσει ασταμάτητη την ροή του μουσικού προγράμματος

Είναι μεγάλο πλεονέκτημα να έχετε έναν επαγγελματία Dj  για τη διασκέδασή σας, είναι ότι θα μπορεί να ελιχθεί μεταξύ των διαφόρων μουσικών στυλ και κατηγοριών βάση της εμπειρίας του. Αυτό θα δώσει τη δυνατότητα ώστε το κέφι και ο χορός να συνεχίζονται ασταμάτητα.

2.Έχουν ένα μεγάλο οπλοστάσιο μουσικής κομμένο και ραμμένο για τους καλεσμένους σας.

Ένας επαγγελματίας Dj μπορεί να καλύψει ακόμα και τα πιο απαιτητικά γούστα. Θα έχει τη μουσική δισκοθήκη γεμάτη και ενημερωμένη. Με όλες τις επιτυχίες του χθες και του σήμερα ώστε να μπορέσει να καλύψει οτιδήποτε του ζητηθεί οποιαδήποτε ώρα κρατώντας πάντα την πίστα γεμάτη.

3.Οι Dj έχουν πάντα μαζί τους επαγγελματικό και αξιόπιστο εξοπλισμό για τέλεια ποιότητα και αποδοτικό ήχο

Όταν κλείνετε συνεργασία μ’ έναν Dj θα έχει σίγουρα επαγγελματικό εξοπλισμό. Με δυνατό και ποιοτικό ήχο. Ακόμα και εφεδρικό εξοπλισμό μαζί του ώστε να αποφευχθεί η οποιαδήποτε δυσλειτουργία ή απώλεια. Μ’ έναν ερασιτέχνη σίγουρα θα έχετε τη χειρότερη ποιότητα στον ήχο ή ακόμα μπορεί και να μην έχετε και καθόλου ήχο. Χάρη στον οικονομικό και μη επαγγελματικό του εξοπλισμό.

4.Η μίσθωση ενός DJ έχει συγκριτικά χαμηλό κόστος, αλλά έχει μεγάλο αντίκτυπο

Η μίσθωση ενός επαγγελματία DJ συχνά ανέρχεται σ’ ένα μικρό ποσοστό του τι θα ξοδέψετε για το γάμο σας αλλά ο αντίκτυπος θα είναι μεγάλος. Γι αυτό κάντε χώρο στο οικονομικό σας πλάνο για έναν επαγγελματία Dj. Η αλήθεια είναι ότι οι περισσότεροι καλεσμένοι δεν ξέρουν ή πολλές φορές δε θα νοιαστούν για το πόσο χαλάσατε για το φόρεμα, για τα λουλούδια, κτλ. αλλά σίγουρα θα τους μείνει αξέχαστο το πάρτι.

5.Τους ενδιαφέρει η επαγγελματική τους εικόνα.

Είναι δουλειά του DJ σας να εκπροσωπεί επαγγελματικά τον εαυτό του ή την εταιρεία για την οποία εργάζεται. Να είστε βέβαιοι ότι θα ντυθούν κατάλληλα και θα είναι επικοινωνιακοί με εσάς και τους καλεσμένους σας με έναν ευγενικό και επαγγελματικό τρόπο. Από την άλλη πλευρά, ένας ερασιτέχνης Dj είναι πιθανό να είναι γεμάτος εκπλήξεις. Όπως εντελώς ανάρμοστη ενδυμασία και συμπεριφορά, κακές μουσικές επιλογές ή ακόμα πίνοντας στη δουλειά.

6.Είναι πλήρως υπεύθυνοι για το στήσιμο και το ξεστήσιμο του εξοπλισμού

Δε χρειάζεται να αγχωθείτε για χώρο και το στήσιμο του εξοπλισμού. Πολύ πιο πριν από την εκδήλωση θα έχουν δει και θα έχουν μελετήσει το χώρο και στήσουν τον εξοπλισμό τους βάση της διαμόρφωσης αυτού. Και θα έχουν βεβαιωθεί ότι όλα λειτουργούν όπως πρέπει. Και στο τέλος θα μαζέψουν και πάλι τον εξοπλισμό τους αφήνοντας κανένα ίχνος.

7.Είναι αξιόπιστοι και ξέρουν πως να επικοινωνήσουν με τον κόσμο

Ένας ερασιτέχνης μπορεί ανά πάσα ώρα και στιγμή να σας κρεμάσει ακόμα και την ώρα της εκδήλωσης. Ο επαγγελματίας Dj έχει ένα κύρος και μία αξιοπιστία γύρω από το όνομά του να κρατήσει. Σε οποιαδήποτε κατάσταση και περίσταση θα είναι εκεί στην εκδήλωσή σας. Ένας επαγγελματίας θα έχει συνεχή επικοινωνία μαζί σας απαντώντας στα email σας και στις κλήσεις σας μέχρι να βεβαιωθεί ότι σας έχει καλύψει πλήρως τις ανάγκες σας.

Το τελικό συμπέρασμα

Μη ρισκάρετε την ομορφότερη μέρα της ζωής σας μόνο και μόνο για να κόψετε λίγα χρήματα. Φωνάζοντας τον ξάδερφό σας ή τον φίλο σας να αναλάβει τη διασκέδαση σας. Προτιμάτε να κόψετε ένα μικρό ποσό από το οικονομικό πλάνο του γάμου σας ή να καταστρέψετε τη μέρα του γάμου σας και να το θυμόσαστε μία ζωή. Γι αυτό αφήστε στους ειδικούς τη διασκέδασή σας και ρωτήστε μας τι μπορούμε να κάνουμε εμείς για το γάμο σας.