Dj Γάμων Και Αρμοδιότητες
06/04/2022
Dj Γάμων Και Αρμοδιότητες
06/04/2022

Μουσική Και Η Σημαντικότητα Της Μουσικής Σε Έναν Γάμο

Αυτό που δεν έχουν καταλάβει τα περισσότερα ζευγάρια το πόσο σημαντική είναι η μουσική σε έναν γάμο. Η σωστή επιλογή ενός επαγγελματία Dj για το γάμο είναι μονόδρομος. Διότι ο ίδιος μπορεί να απογειώσει το γάμο σας αλλά υπάρχει και η περίπτωση που μπορεί να τον καταστρέψει. Εάν έχετε ακόμα ενδοιασμούς πάνω σε αυτό, αφήστε με τότε να σας τους καταρρίψω.

μουσική

Το budget σας για τη μουσική

Γνωρίζω ότι η πρώτη σας σκέψη όταν ξεκινάτε να κάνετε τον προϋπολογισμό για την οργάνωση του γάμου σας είναι…«Τόσο σημαντική είναι η μουσική στο γάμο μου; Μπορούμε να αγοράσουμε έτοιμες playlists. Μπορούμε να το αναθέσουμε σε κάποιο φίλο. Ή μπορούμε να κάνουμε μία έρευνα αγοράς και να βρούμε έναν φθηνό να κάνει αυτή τη δουλειά. Και τα λεφτά αυτά να τα δαπανήσουμε κάπου αλλού.»

Σαν Dj Design το παραπάνω το έχουμε ακούσει από πολλά ζευγάρια, όχι ευθέως βέβαια για να μη μας κάνουν να νιώσουμε άσχημα. Αλλά η απάντησή μας σε όλες τις περιπτώσεις και πάλι θα είναι ίδια. Πόσο ευχάριστο θα είναι το κλίμα με απλά ένα μουσικό χαλί, τυποποιημένο ή αλλιώς. Πόσο ευχάριστο θα είναι να ακούτε κάτι που δεν είναι του γούστου σας;

Η μουσική δημιουργεί τη διάθεση

Αυτό που δεν έχουν καταλάβει τα περισσότερα ζευγάρια είναι ότι ο Dj δημιουργεί τη διάθεση σε σας και στους καλεσμένους σας. Σκεφτείτε τον τελευταίο γάμο που ήσασταν καλεσμένοι, ποιο ήταν το πρώτο πράγμα που προσέξατε; Σίγουρα το σκηνικό, με τη διακόσμηση και με ότι συνεπάγεται. Σίγουρα υπήρχε όμως και ένα μουσικό χαλί από πίσω. Μία μουσική που σίγουρα σε έκανε να νιώθεις ευχάριστα και σίγουρα σου ανέβαζε την ψυχολογία. Πράγμα που προμήνυε ότι θα περάσεις όμορφα και θα διασκεδάσεις.

Ένας επαγγελματίας Dj ξέρει ακριβώς βλέποντας τους καλεσμένους σας τη μουσική θα πρέπει να παίξει για να τους φτιάξει τη διάθεση. Έχοντας υπόψιν από τα ραντεβού που θα έχετε κάνει μαζί του για τα ακούσματα σας και των καλεσμένων σας.

Ο Dj διατηρεί τη ροή της βραδιάς

Σίγουρα στο γάμο σας είτε έχετε κάποιον Wedding Planner ή τον Μετρ του χώρου που θα σας καθοδηγήσει για να τηρηθεί σωστά το χρονοδιάγραμμα του γάμου. Από εκεί και πέρα όμως η μουσική θα πρέπει να είναι προσαρμοσμένη σε κάθε φάση της γαμήλιας δεξίωσης. Προσαρμοσμένη με τέτοιο τρόπο χρονικά όπου η ροή της να βγει χωρίς να σας ρίξει τη διάθεση. Ο Dj εκείνη τη στιγμή βλέπει και ανάλογα προσαρμόζει το πρόγραμμά του για να επιτευχθεί αυτό.

Ο Dj ξέρει να διαβάζει τους καλεσμένους σας

Ένας επαγγελματίας Dj όπως είπαμε και πριν ξέρει να προσαρμόζει και να διατηρεί τη ροή της βραδιάς. Για να γίνει όμως αυτό θα πρέπει να ξέρει και να διαβάζει τον κόσμο. Και αυτό είναι και το μεγαλύτερο πλεονέκτημα να έχεις έναν επαγγελματία Dj στο γάμο σου. Ο σωστός Dj έχει την αντίληψη, το σκεπτικό, την εμπειρία. Από εκεί και πέρα θα παρατηρήσει τον κόσμο που έχει από κάτω και θα διαμορφώσει ανάλογα το πρόγραμμα του.

Ένας σωστός Dj πέρα από τη σωστή επιλογή των τραγουδιών που θα παίξει. Γνωρίζει πολύ καλά και τη χρονική διάρκεια της κάθε ενότητας που θα πρέπει να παίξει. Το πρώτο και το τελευταίο πράγμα που έχει στο μυαλό του είναι να μην αφήσει κανέναν καλεσμένο δυσαρεστημένο. Άρα προσαρμόζει έτσι τη ροή του ώστε να καλύψει όλους τους καλεσμένους σας.

Σκεφτείτε τώρα να είχατε έτοιμες playlists όπως είπαμε παραπάνω ή να είχατε έναν Dj τυχαίο που δεν έχει σχέση με γάμους. Όλα τα παραπάνω που είπαμε δε θα μπορούσαν να συμβούν

Συμπέρασμα

Χωρίς να θέλουμε να προσβάλουμε όλους τους υπόλοιπους επαγγελματίες που συμβάλουν για να γίνει ένας γάμος. Διακοσμητές, φωτογράφους, κτλ. Σκεφτείτε να έχετε τους καλύτερους επαγγελματίες απ όλους τους υπόλοιπους κλάδους και να έχετε έναν μέτριο Dj…θα σας μείνει απλά ένας ωραίος γάμος σε 100 φωτογραφίες με ένα πανέμορφο σκηνικό. Σκεφτείτε όμως τώρα το ανάποδο. Έναν γάμο με επαγγελματία Dj και μέτριους απ όλους τους υπόλοιπους κλάδους. Θα σας μείνει μία αξέχαστη ανάμνηση που θα έχετε να τη θυμόσαστε για μία ζωή έστω και με δύο τρεις φωτογραφίες και ένα ερασιτεχνικό βίντεο. Γιατί θα θυμόσαστε ότι περάσατε τέλεια. Photo Source: Wedding dance photo created by prostooleh – www.freepik.com