Επαγγελματίας Dj Γάμου Vs Κολλητός με μία playlist: Ποια είναι η σωστή επιλογή;
16/01/2018
Dj και Χώροι Εκδηλώσεων/Κτήματα
23/10/2018

Dj Γάμων Vs Club Dj

Η μεγαλύτερη κόντρα όλων των εποχών. Μεταξύ αυτών των δύο και η μεγαλύτερη παγίδα των ζευγαριών στην επιλογή του κατάλληλου Dj. Επαγγελματίες και οι δύο, με μακροχρόνια εμπειρία και οι δύο, άριστοι τεχνικά και οι δύο. Αλλά με μία μεγάλη διαφορά, την μουσική παιδεία και τις γνώσεις. Άλλο ένα Club και άλλο ένας γάμος / βάπτιση. Το κάθε club έχει την δική του ταυτότητα άρα πάνω κάτω ξέρεις τι πρέπει να παίξει. Βαδίζοντας σ’ ένα συγκεκριμένο είδος. Από την άλλη μία κοινωνική εκδήλωση. Με διαφορετικότητα στα γούστα, στις ηλικίες, στις καταγωγές που θα πρέπει να παίξουν όλα καλύπτοντας όλα τα γούστα

Όπως και να έχει όλοι οι Dj κάνουμε την προεργασία μας και την μελέτη μας πάνω στις μουσικές τάσεις τις εποχής. Με τον Dj για club πάνω στην μουσική που θα παίξει και τον Dj γάμων σε όλα τα είδη Ελληνικής & Ξένης μουσικής από κάθε δεκαετία. Και αυτές οι δύο είναι οι βασικότερες διαφορές των δύο Dj.

Καλώς ή κακώς η αλήθεια είναι ότι όλοι οι Dj γάμων ξεκινήσαμε από κάποιο μαγαζί, και ας κρύβονται οι περισσότεροι. Στα club ψηθήκαμε. Μετέπειτα μπήκαμε ως βοηθοί σε κάποιον βασικό Dj γάμων. Μέχρι να φτάσουμε στο σημείο να αναλάβουμε μόνοι μας μία εκδήλωση γάμου μετά από αρκετό καιρό. Αυτή είναι όμως και η λεπτομέρεια που θα κάνει την διαφορά στον γάμο σας. Η εμπειρία σε όλα τα είδη εκδηλώσεων, χώρων, κουλτούρας, κτλ. Όμως εδώ είναι και η μεγαλύτερη παγίδα που την πατάνε τα περισσότερα ζευγάρια.

Ο γάμος δεν είναι ένα mainstream παρτυ. Και το αναφέρω αυτό διότι τα περισσότερα club/bar δηλώνουν mainstream μουσική ότι παίζουν. Όπως είπαμε δεν είναι ένα mainstream παρτυ, ότι ύφος και αν έχει ο γάμος σας παραδοσιακό, πάρτυ, δεξίωση, κτλ. είναι γάμος και η διαφορετικότητα υπάρχει ειδικά στα ακούσματα των καλεσμένων σας. Ένας Dj για Club δεν μπορεί να ελιχθεί ανάμεσα στα είδη Ελληνικής και ξένης μουσικής σκηνής και ανάμεσα στις τόσες δεκαετίες. Που εδώ φαίνεται η εμπειρία και η διαφορά στην μουσική παιδεία.

Συμπέρασμα

Έχετε στο μυαλό σας ότι θέλετε έναν Dj να είναι μέρος της χαράς σας με τον γάμο σας και όχι το επίκεντρο του γάμου σας. Ωστόσο κι ένας Dj για club όπως είπαμε είναι και αυτός επαγγελματίας, εσείς όμως θέλετε έναν επαγγελματία που θα έχει την δυνατότητα να κατανοήσει τις ανάγκες μίας γαμήλιας δεξίωσης. Από εκεί και πέρα είναι εσείς τι θέλετε να κάνετε στον γάμο σας και πόσο θέλετε να ρισκάρετε την έκβαση αυτού. Και πάνω στους Dj γάμων μιλάμε για επαγγελματίες με δεκάδες, εκατοντάδες διαφορετικές εκδηλώσεις στο ενεργητικό τους. Που αυτή η εμπειρία είναι που θα καθορίσει και το αποτέλεσμα του δικού σας.