DJ ΓΑΜΩΝ

Υπηρεσίες Dj & Ηχητικη – Φωτιστικη Καλυψη Γαμων

Η γαμήλια δεξίωση, γενικότερα η μέρα του γάμου σας είναι μία μέρα η οποία απαιτεί απόλυτη υπευθυνότητα, συνέπεια και εμπειρία. Στην Dj Design κατανοούμε τις απαιτήσεις που υπάρχουν φροντίζοντας να τις καλύψουμε όλες για να σας μείνει το γεγονός αυτό αξέχαστο σε ‘σας αλλά και στους καλεσμένους σας. Οι Dj για γαμο έχουν όλα τα παραπάνω ώστε να σας απαλλάξουν από κάθε άγχος με ένα και μόνο σκοπό. Το γαμήλιο πάρτυ σας, να μείνει αξέχαστο.

dj γαμων

Πέρα από τα παραπάνω, μουσικά έχουμε την εμπειρία και την μουσική παιδεία να καλύψουμε κάθε είδος γάμου, με οποιοδήποτε μουσικό ύφος και είδος εσείς θελήσετε. Δεν υπάρχουν εύκολοι και δύσκολοι γάμοι. Όλοι οι γάμοι είναι διαφορετικοί ο ένας με τον άλλον και ο καθένας έχει την δυσκολία του για να καλυφθεί μουσικά, πράγμα που στην Dj Design μπορούμε να το φέρουμε εις πέρας. Και για μας υπάρχει ένας κοινός παρονομαστής σε κάθε γάμο, η διασκέδασή σας. Ηχητικά τώρα μπορούμε να καλύψουμε οποιοδήποτε γάμο σε οποιοδήποτε χώρο μικρό ή μεγάλο, με πολλούς ή λίγους καλεσμένος. Στην Dj Design διαθέτουμε όλο τον απαραίτητο ηχητικό εξοπλισμό ώστε να υπάρξει το σωστό αποτέλεσμα δυνατού και ποιοτικού ήχου. Τέλος δώστε έναν ονειρικό ή φαντασμαγορικό χαρακτήρα στο γάμο σας με πυροτεχνήματα, φωτορυθμικά και ειδικά εφέ. Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά για τις παρεχόμενες υπηρεσίες μας.

Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ Ο ΓΑΜΟΣ ΣΑΣ

Στην Dj Design σας εγγυόμαστε ότι όλα τα παραπάνω μπορούμε να τα πετύχουμε. Διαθέτουμε Dj γαμου με μεγάλη εμπειρία και μουσική παιδεία που μπορούν να το καταφέρουν. Έχοντας την δισκοθήκη τους ενημερωμένη με όλες τις παλιές και νέες επιτυχίες. Γνωρίζοντας καλά κάθε μουσικό ρεπερτόριο δημοτικό, λαϊκό, ελαφρολαϊκό, ποπ, rock, latin, disco, mainstream κτλ. από την Ελληνική αλλά και παγκόσμια μουσική σκηνή. Θα μπορέσουμε να ικανοποιήσουμε και τις πιο απαιτητικές επιθυμίες.

Οι Dj γαμων μας μπορούν να φέρουν εις πέρας κάθε είδους γάμο με οποιοδήποτε μουσικό ύφος εσείς διαλέξετε. Είτε λέγετε γάμος με Ελληνικό στυλ, πλούσιο σε δημοτικό πρόγραμμα από κάθε γωνιά της Ελλάδος, Νησιωτικής και Ηπειρωτικής. Είτε εάν τον έχετε φανταστεί σαν ένα ατελείωτο πάρτυ με Ελληνικές και Διεθνής μουσικές επιλογές από mainstream επιτυχίες, τσιφτετέλια, ρούμπες, ποπ, rock n roll, disco, latin, rock, swing, κα. Ή θεματικό με οποιοδήποτε συγκεκριμένο είδος μουσικής ή δεκαετίας. Το μόνο που έχετε να κάνετε εσείς είναι να μας πείτε το ύφος που θα θέλατε να δώστε στο γαμήλιο πάρτυ σας. Από εκεί και πέρα το αναλαμβάνουμε εμείς και σας εγγυόμαστε την πίστα γεμάτη και το κέφι αστείρευτο.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ

Για τον γάμο σας χρειάζεστε ένα Dj γαμων που να έχει την εμπειρία, την ευελιξία, τις γνώσεις για να μπορέσει να αντεπεξέλθει άμεσα και σωστά ανάμεσα σε διάφορα είδη μουσικής. Με σκοπό να ικανοποιήσει πάνω απ όλα εσάς αλλά και τους καλεσμένους σας. Η πολυπλοκότητα ενός γάμου είναι που το κάνει διαφορετικό από κάθε άλλου είδους εκδήλωση. Αυτή η διαφορετικότητα ανάμεσα στα ακούσματα του ζευγαριού που θα πρέπει πρώτα να ικανοποιήσει ο Dj γαμων και των καλεσμένων στην συνέχεια. Τόσα διαφορετικά είδη μουσικής και γούστα τα οποία θα πρέπει να ικανοποιηθούν μέσα σε μια βραδιά χωρίς να χαλάσει ούτε λεπτό η ροή του προγράμματος. Και πάνω απ όλα το κέφι για να κρατηθεί αμείωτο όλη την ώρα και η πίστα γεμάτη.

ΗΧΗΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΓΑΜΩΝ

Ηχητικά μπορούμε να καλύψουμε οποιοδήποτε γάμο όπως είπαμε στην αρχή. Με πολλούς ή λιγους καλεσμένους, σε οποιοδήποτε χώρο μικρό ή μεγάλο, ανοιχτό ή κλειστό. Και σε οποιαδήποτε περιοχή της Ελλάδος και όχι μόνο. Διαθέτουμε ηχητικά συστήματα τελευταίας τεχνολογίας από επώνυμα brands της αγοράς με δυνατό και ποιοτικό ήχο. Έχουμε στον εξοπλισμό μας ηχεία μικρά & μεγάλα για την πίστα και για την περιφέρεια, sub woofer, line array, κα. Ακόμα μπορούμε να καλύψουμε και ορχήστρες για τον γάμο σας με όλα τα παραπάνω συν monitor, μικρόφωνα ασύρματα & ενσύρματα, μικροφωνικές κονσόλες ψηφιακές & αναλογικές, επεξεργαστές ήχου, εφέ, κα.

ΦΩΤΙΣΜΟΣ & ΕΙΔΙΚΑ ΕΦΕ

Κάντε το γάμο σας παραμυθένιο ή δώστε του ένα φαντασμαγορικό χαρακτήρα. Για να το κάνουμε αυτό μπορούμε να σας παρέχουμε φωτορυθμικά κινούμενα (Ρομποτικές Κεφαλές) ή στατικά, φωτισμό γιρλάντας, θεατρικό φωτισμό, σημαδιακό φωτισμό, φωτισμός uplight. Έχουμε ακόμα στην διαθεσή μας για σας ειδικά εφέ όπως. Πυροτεχνήματα (εναέρια, σιντριβάνια, κουρτίνα, πυροφλάς) σε διάφορα ύψη, χρόνου καύσης και βολών. Μηχανές ξηρού πάγου, καπνού, φυσαλίδων, χιονιού και κονφετί. Strobo lights, laser moving heads, discoball, συστήματα τράσσας. Και άλλα πολλά για να εξοπλίσουμε τον γάμο σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας και να μας πείτε πως θα θέλατε τον γάμο σας. Από εκεί και πέρα εμείς θα σας δώσουμε ιδέες και λύσεις για να έχετε το αποτέλεσμα που ονειρεύεστε.

ΦΩΤΙΖΟΜΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ

φωτιζομενα γραμματα γαμου

Ακόμα μπορούμε να σας παρέχουμε για το δικό σας γάμο φωτιζόμενα γράμματα. Επιλέξτε αυτό που θέλετε εσείς για το γάμο σας όπως τα αρχικά των ονομάτων σας, η λέξη «LOVE», φωτιζόμενη καρδιά, κα. Διαθέτουμε όλα τα γράμματα του Ελληνικού αλλά και του Λατινικού αλφάβητου, και κατόπιν παραγγελίας μπορούμε να δημιουργήσουμε και το δικό σας όπως εσείς το θέλετε. Τα φωτιζόμενα γράμματα της Dj Design είναι ιδιόκτητα χωρίς να υπάρχει η προμήθεια κάποιου προμηθευτή ή άλλης εταιρείας. Έτσι μας δίνεται η δυνατότητα να υπάρχουν πάντα διαθέσιμα και για τον δικό σας γάμο στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

ΤΙΜΕΣ DJ ΓΑΜΟΥ

ΚΟΣΤΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΛΥΨΗΣ ΓΑΜΟΥ

Αντιλαμβανόμενοι τις δυσκολίες τις εποχής και από την άλλη ότι θέλετε να κάνετε το όνειρό σας πραγματικότητα, δηλαδή έναν ονειρικό γάμο. Η εταιρεία μας έχει διατηρήσει σε χαμηλά επίπεδα τις τιμές της για την μουσική και ηχητική κάλυψη της γαμήλιας δεξίωσης. Χωρίς όμως να ρίξουμε τον πήχη στην ποιότητα παροχής των υπηρεσιών μας. Έχουμε φροντίσει οι τιμές μας να είναι προσιτές για όλους ώστε όλοι να κάνετε τον γάμο των ονείρων σας και να σας μείνει αξέχαστος. Δεν έχετε παρά να μας ζητήσετε να σας κάνουμε μία προσφορά συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας που διαθέτει η ιστοσελίδα μας. Και εμείς θα σας απαντήσουμε με μία προσφορά που θα καλύπτει όλες σας τις ανάγκες. Αυτό που θα θέλαμε να επισημάνουμε είναι ότι στην παροχή υπηρεσιών μας μουσικής κάλυψης με Dj για γαμο και ηχητικής κάλυψης δεν υπάρχει κανένας χρονικός περιορισμός.

Το κόστος κάλυψης μουσικής και ηχητικής μίας γαμήλιας δεξίωσης εξαρτάται πέρα από τον Dj γαμων. Από τον αριθμό καλεσμένων που θα έχετε και τον χώρο της εκδήλωσης (Ανοιχτός ή κλειστός). Αυτό για να υπολογιστεί ο αριθμός των περιφερειακών ηχείων που θα χρειαστούν. Έτσι ώστε να έχουμε έναν ομοιόμορφο ήχο στην περιφέρεια. Τον εξτρά εξοπλισμό, φωτορυθμικά, πυροτεχνήματα, κα. Και για τις εκδηλώσεις εκτός Αθηνών υπολογίζονται τα οδοιπορικά (καύσιμα, εισιτήρια) και η τυχόν διαμονή αν χρειαστεί.

wedding-dj

DESTINATION WEDDING

Ο ΓΑΜΟΣ ΣΑΣ Ο ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΜΑΣ

Η Dj Design αναλαμβάνει την μουσική και ηχητική κάλυψη γαμων εκτός Αθηνών. Οι Dj γαμου πηγαίνουν όπου υπάρχει ανάγκη για να καλύψουν μουσικά και ηχητικά την γαμήλια δεξίωσή σας. Είμαστε πάντα δίπλα σας σε κάθε στιγμή και δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να κάνουμε την εκδήλωση των ονείρων σας. Με την εμπειρία μας και τις γνώσεις μας. Η εταιρεία μπορεί να αναλάβει γάμους σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδος, Ηπειρωτικής ή Νησιωτικής όπως και εκτός συνόρων. Περισσότερα μπορείτε να δείτε και στην σχετική ενότητα «Destination Wedding»

ΣΥΧΝΑ ΜΑΣ ΡΩΤΑΤΕ

Πόσο καιρό νωρίτερα πρέπει να κλείσουμε μαζί σας;

Το ιδανικότερο σενάριο για την υψηλή περίοδο και ειδικότερα για τα Σάββατα (αρχές Ιούνιου με τέλη Ιουλίου & Μέσα Αυγούστου με τέλη Σεπτέμβρη) είναι τουλάχιστον ένας χρόνος πριν. Για Παρασκευές και Κυριακές είναι εφικτό να βρείτε ημερομηνίες και 5-6 μήνες πριν.

Καλύπτετε μόνο εκδηλώσεις μόνο εντός Αθηνών ή και εκτός

Πηγαίνουμε όπου υπάρχει ανάγκη. Δεν υπάρχει κάποιος χιλιομετρικός περιορισμός για το που θα καλύψουμε κάποια εκδήλωση. Οπουδήποτε μας χρειαστείτε είμαστε πάντα δίπλα σας. Υπάρχει και μία σχετική ενότητα πιο κάτω στην οποία αναλύουμε εκτενέστερα το τι σημαίνει για μας Destination Wedding.

Παραστατικό η εταιρεία σας κόβει;

Η Dj Design είναι μία καθ’ όλα νόμιμη εταιρεία η οποία διαθέτει πάντα μαζί της σε κάθε εκδήλωση όλα τα απαραίτητα έγγραφα. Παραστατικά, δελτία αποστολής, άδεια εργασίας, βιβλιάριο υγειονομικού ενδιαφέροντος και οποιοδήποτε άλλο δημόσιο έγγραφο χρειαστεί ανάλογα με την εκδήλωση.

Μέχρι πόσα άτομα μπορείτε να καλύψετε;

Κανένας αριθμός καλεσμένων δεν είναι περιοριστικός για μας. Διαθέτουμε όλο τον απαραίτητο οπτικοακουστικό εξοπλισμό για να καλύψουμε την οποιαδήποτε δεξίωση γάμου.

Ποιό το κόστος για την μουσική & ηχητική κάλυψη του γάμου μας;

Σε αυτή την ερώτηση δύο πράγματα μπορούμε να σας πούμε με σιγουριά. Το ένα ότι στην Dj Design δεν είναι στην νοοτροπία μας να δίνουμε τιμοκατάλογο, εννοώντας ότι το ένα κάνει τοσο, το άλλο τοσο, κτλ. Πάντα σας δίνουμε ένα, δύο ή τρία πακέτα προσφορών που περιλαμβάνουν μία γκάμα υπηρεσιών για να επιλέξετε αυτό που είναι βασισμένο στις δικές σας ανάγκες και το πως ονειρέυεστε εσείς τον γάμο σας. Το δεύτερο που μπορούμε να σας εγγυηθούμε, είναι ότι σε μας θα βρείτε τιμές ανταγωνιστικές και προσιτές για όλους. Χωρίς βέβαια να ρίχνουμε τον πήχη στην ποιότητα των υπηρεσιών μας.

Πληρωμές με κάρτα δέχεστε;

Δεχόμαστε όλους τους βασικούς τρόπους πληρωμών όπως. πληρωμή με κάρτα, κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό και μετρητά.

ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ

ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗ & ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ DJ ΓΑΜΟΥ

Η επιτυχία ενός γάμου βασίζεται στην μεθοδικότητα και στην συνέπεια ενός επαγγελματία Dj γαμων. Στην Dj Design τα διαθέτουμε και τα δύο. Έχουμε ένα δικό μας πλάνο για το πως θα διαχειριστούμε την κάθε εκδήλωση το οποίο αποτελείται από 6 απλά βήματα. Τα οποία θα θα μας φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Όπου για να γίνει αυτό πρώτα θα πρέπει να έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη σας. Και εκεί βασίζεται ο τρόπος με τον οποίο εξυπηρετούμε τον κάθε πελάτη.

Call-Email-Icons-21

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ερχόσαστε σε επικοινωνία μαζί μας τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά μέσω των δύο φορμών επικοινωνίας όπου διαθέτουμε και μας υποβάλετε τις βασικές πληροφορίες για την γαμήλια εκδήλωση που θα καλύψουμε. Όπως την ημερομηνία του γάμου σας για να δούμε την διαθεσιμότητα του ανθρώπινου δυναμικού μας. Από την στιγμή που υπάρχει διαθέσιμη ημερομηνία τότε μπορούμε να προχωρήσουμε σ’ ένα ραντεβού στα γραφεία της εταιρείας για να μας γνωρίσετε από κοντά και να δείτε και το μέχρι τώρα έργο μας. Έπειτα μας δίνετε μερικές λεπτομέρειες. Για τον χώρο τέλεσης, αριθμό καλεσμένων, το ύφος και το στιλ που θα θέλατε να έχει, πως τον έχετε φανταστεί. Όλα αυτά για να τα καταγράψουμε και να μπορέσουμε να σας δώσουμε ιδέες και λύσεις για το δικό σας γάμο καθώς και μία οικονομική προσφορά.

1023822

ΑΝΑΛΥΣΗ & ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Βάση των αναγκών σας παρουσιάζουμε και σας αναλύουμε όλες τις υπηρεσίες με τις οποίες θα παρέχουμε για να καλύψουμε την γαμήλια εκδήλωσή σας. Έτσι θα μπορέσουμε και εμείς να κατανοήσουμε καλύτερα τις ανάγκες σας για να σας παρουσιάσουμε τις προσφορές μας. Θα σας παρουσιάσουμε 2 με 3 διαφορετικά πακέτα προσφορών βασισμένα πάνω στις ανάγκες σας για να επιλέξετε εσείς αυτό που σας ταιριάζει.

contract3

ΣΥΜΦΩΝΙΑ

Αφού έχετε μελετήσει τις προσφορές μας και συμφωνείτε με κάποια απ αυτές τότε μπορούμε να προχωρήσουμε στην υπογραφή του συμφωνητικού. Αυτό το συμφωνητικό γίνεται με όλα τα ζευγάρια το οποίο σας διασφαλίζει την σωστή και άρτια παροχή υπηρεσιών και όλων όσων έχουμε συμφωνήσει καθώς και την δέσμευση της ημερομηνίας. Μέσα σε αυτό αναγράφονται αναλυτικά όλες οι παρεχόμενες υπηρεσίες από εμάς, οι λεπτομέρειες της γαμήλιας εκδήλωσης καθώς και ο Dj που θα αναλάβει την εκδήλωσή σας. Με την υπογραφή του συμφωνητικού αυτού θα σας ζητηθεί να καταθέσετε μία προκαταβολή (30%) για την επικύρωση της ημερομηνίας.

plan4

ΜΟΥΣΙΚΟ ΠΛΑΝΟ

Έχοντας καλύψει όλες τις βασικές πληροφορίες για την γαμήλια εκδήλωση κάνουμε το ραντεβού με τον Dj γαμου όπου θα αναλάβει την εκδήλωση για να συζητήσουμε το όλο μουσικό πλάνο της βραδιάς. Εδώ θα οργανώσουμε μαζί όλο την ροή του προγράμματος βλέποντας βασικές λεπτομέρειες της βραδιάς. Όπως για τα βασικά τραγούδια, (εισόδου, τούρτας, πρώτου χορού, ανθοδέσμης) καθώς και για το υπόλοιπο πρόγραμμα. Επιλέγοντας καταρχάς το ύφος και το στιλ που θα θέλατε. Και στην συνέχεια τι τραγούδια και είδη μουσικής θέλετε να παιχτούν και όλα αυτά που θέλετε να μην παιχτούν. Μία παρατήρηση που θα θέλαμε να κάνουμε εδώ είναι δεν είναι δεσμευτικό ότι θα γίνει μονάχα ένα ραντεβού. Γίνονται όσα χρειαστούν για να νιώσετε εσείς άνετα και να βεβαιωθείτε ότι έχουμε καλύψει τα πάντα. Ή σε περιπτώσεις που θέλετε να προσθέσουμε ή να αλλάξουμε κάτι.

17555

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Εφόσον ο Dj γαμου που θα αναλάβει την εκδήλωσή σας έχει κάνει μία αναλυτική μελέτη και προετοιμασία σε όσα ειπώθηκαν στο ραντεβού για το μουσικό πρόγραμμα της βραδιάς. Έρχεται σε επικοινωνία μαζί σας μία εβδομάδα πριν το γάμο σας. Για να κάνετε μία γρήγορη ανασκόπηση του μουσικού προγράμματος. Καθώς και των υπηρεσιών όπου θα σας παρέχουμε για να επιβεβαιώσουμε ότι δεν έχει γίνει κάποια αλλαγή.

1089806

ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΑ

Όλα έτοιμα και ελεγμένα. Ο Dj γαμου στην θέση του πανέτοιμος. Απολαύστε το μοναδικό μουσικό ταξίδι που θα σας προσφέρει ο Dj με τις μουσικές επιλογές του και διασκεδάστε.