DJ ΓΙΑ ΓΑΜΟ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ DJ | ΗΧΗΤΙΚΗ & ΦΩΤΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΓΑΜΩΝ

Dj για γαμο & γαμήλια δεξίωση. Γενικότερα η μέρα του γάμου σας είναι μία μέρα η οποία απαιτεί απόλυτη υπευθυνότητα, συνέπεια και εμπειρία. Στην Dj Design κατανοούμε τις απαιτήσεις που υπάρχουν φροντίζοντας να τις καλύψουμε όλες για να σας μείνει το γεγονός αυτό αξέχαστο σε ‘σας αλλά και στους καλεσμένους σας. Οι Dj για γαμο της εταιρείας μας έχουν όλα τα παραπάνω ώστε να σας απαλλάξουν από κάθε άγχος με ένα και μόνο σκοπό. Το γαμήλιο πάρτυ σας, να σας μείνει αξέχαστο.

Dj για γαμο

Πέρα από τα παραπάνω, μουσικά έχουμε την εμπειρία και την μουσική παιδεία να καλύψουμε κάθε είδος γάμου, με οποιοδήποτε μουσικό ύφος και είδος εσείς θελήσετε. Δεν υπάρχουν εύκολοι και δύσκολοι γάμοι. Όλοι οι γάμοι είναι διαφορετικοί ο ένας με τον άλλον και ο καθένας έχει την δυσκολία του για να καλυφθεί μουσικά, πράγμα που στην Dj Design μπορούμε να το φέρουμε εις πέρας. Και για μας υπάρχει ένας κοινός παρονομαστής σε κάθε γάμο, η διασκέδασή σας. Ηχητικά τώρα μπορούμε να καλύψουμε οποιοδήποτε γάμο σε οποιοδήποτε χώρο μικρό ή μεγάλο, με πολλούς ή λίγους καλεσμένους. Στην Dj Design διαθέτουμε όλο τον απαραίτητο ηχητικό εξοπλισμό ώστε να υπάρξει το σωστό αποτέλεσμα δυνατού και ποιοτικού ήχου. Τέλος δώστε έναν ονειρικό ή φαντασμαγορικό χαρακτήρα στο γάμο σας με πυροτεχνήματα, φωτορυθμικά και ειδικά εφέ. Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά για τις παρεχόμενες υπηρεσίες μας.

Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ Ο ΓΑΜΟΣ ΣΑΣ

Στην Dj Design σας εγγυόμαστε ότι όλα τα παραπάνω μπορούμε να τα πετύχουμε. Διαθέτουμε Dj για γαμο με μεγάλη εμπειρία και μουσική παιδεία που μπορούν να το καταφέρουν. Έχοντας την δισκοθήκη τους ενημερωμένη με όλες τις παλιές και νέες επιτυχίες. Γνωρίζοντας καλά κάθε μουσικό ρεπερτόριο δημοτικό, λαϊκό, ελαφρολαϊκό, ποπ, rock, latin, disco, mainstream κτλ. από την Ελληνική αλλά και παγκόσμια μουσική σκηνή. Θα μπορέσουμε να ικανοποιήσουμε και τις πιο απαιτητικές επιθυμίες.

Οι Dj γαμων μας μπορούν να φέρουν εις πέρας κάθε είδους γάμο με οποιοδήποτε μουσικό ύφος εσείς διαλέξετε. Είτε λέγετε γάμος με Ελληνικό στυλ, πλούσιο σε δημοτικό πρόγραμμα από κάθε γωνιά της Ελλάδος, Νησιωτικής και Ηπειρωτικής. Είτε εάν τον έχετε φανταστεί σαν ένα ατελείωτο πάρτυ με Ελληνικές και Διεθνής μουσικές επιλογές από mainstream επιτυχίες, τσιφτετέλια, ρούμπες, ποπ, rock n roll, disco, latin, rock, swing, κα. Ή θεματικό με οποιοδήποτε συγκεκριμένο είδος μουσικής ή δεκαετίας. Το μόνο που έχετε να κάνετε εσείς είναι να μας πείτε το ύφος που θα θέλατε να δώστε στο γαμήλιο πάρτυ σας. Από εκεί και πέρα το αναλαμβάνουμε εμείς και σας εγγυόμαστε την πίστα γεμάτη και το κέφι αστείρευτο.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ

Για τον γάμο σας χρειάζεστε ένα Dj για γαμο που να έχει την εμπειρία, την ευελιξία, τις γνώσεις για να μπορέσει να αντεπεξέλθει άμεσα και σωστά ανάμεσα σε διάφορα είδη μουσικής. Με σκοπό να ικανοποιήσει πάνω απ όλα εσάς αλλά και τους καλεσμένους σας. Η πολυπλοκότητα ενός γάμου είναι που το κάνει διαφορετικό από κάθε άλλου είδους εκδήλωση. Αυτή η διαφορετικότητα ανάμεσα στα ακούσματα του ζευγαριού που θα πρέπει πρώτα να ικανοποιήσει ο Dj για γαμο και των καλεσμένων στη συνέχεια. Τόσα διαφορετικά είδη μουσικής και γούστα τα οποία θα πρέπει να ικανοποιηθούν μέσα σε μια βραδιά χωρίς να χαλάσει ούτε λεπτό η ροή του προγράμματος. Και πάνω απ όλα το κέφι να κρατηθεί αμείωτο όλη την ώρα και η πίστα γεμάτη.

ΗΧΗΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΓΑΜΩΝ

Ηχητικά μπορούμε να καλύψουμε οποιοδήποτε γάμο όπως είπαμε στην αρχή. Με πολλούς ή λιγους καλεσμένους, σε οποιοδήποτε χώρο μικρό ή μεγάλο, ανοιχτό ή κλειστό. Και σε οποιαδήποτε περιοχή της Ελλάδος και όχι μόνο. Διαθέτουμε ηχητικά συστήματα τελευταίας τεχνολογίας από επώνυμα brands της αγοράς με δυνατό και ποιοτικό ήχο. Έχουμε στον εξοπλισμό μας ηχεία μικρά & μεγάλα για την πίστα και για την περιφέρεια, sub woofer, line array, κα. Ακόμα μπορούμε να καλύψουμε και ορχήστρες για τον γάμο σας με όλα τα παραπάνω συν monitor, μικρόφωνα ασύρματα & ενσύρματα, μικροφωνικές κονσόλες ψηφιακές & αναλογικές, επεξεργαστές ήχου, εφέ, κα.

ΦΩΤΙΣΜΟΣ & ΕΙΔΙΚΑ ΕΦΕ

Κάντε το γάμο σας παραμυθένιο ή δώστε του ένα φαντασμαγορικό χαρακτήρα. Για να το κάνουμε αυτό μπορούμε να σας παρέχουμε φωτορυθμικά κινούμενα (Ρομποτικές Κεφαλές) ή στατικά, φωτισμό γιρλάντας, θεατρικό φωτισμό, σημαδιακό φωτισμό, φωτισμός uplight. Έχουμε ακόμα στην διαθεσή μας για σας ειδικά εφέ όπως. Πυροτεχνήματα (εναέρια, σιντριβάνια, κουρτίνα, πυροφλάς) σε διάφορα ύψη, χρόνου καύσης και βολών. Μηχανές ξηρού πάγου, καπνού, φυσαλίδων, χιονιού και κονφετί. Strobo lights, laser moving heads, discoball, συστήματα τράσσας. Και άλλα πολλά για να εξοπλίσουμε τον γάμο σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας και να μας πείτε πως θα θέλατε τον γάμο σας. Από εκεί και πέρα εμείς θα σας δώσουμε ιδέες και λύσεις για να έχετε το αποτέλεσμα που ονειρεύεστε.

ΦΩΤΙΖΟΜΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ

φωτιζομενα γραμματα γαμου

Ακόμα μπορούμε να σας παρέχουμε για το δικό σας γάμο φωτιζόμενα γράμματα. Επιλέξτε αυτό που θέλετε εσείς για το γάμο σας όπως τα αρχικά των ονομάτων σας, η λέξη «LOVE», φωτιζόμενη καρδιά, κα. Διαθέτουμε όλα τα γράμματα του Ελληνικού αλλά και του Λατινικού αλφάβητου, και κατόπιν παραγγελίας μπορούμε να δημιουργήσουμε και το δικό σας όπως εσείς το θέλετε. Τα φωτιζόμενα γράμματα της Dj Design είναι ιδιόκτητα χωρίς να υπάρχει η προμήθεια κάποιου προμηθευτή ή άλλης εταιρείας. Έτσι μας δίνεται η δυνατότητα να υπάρχουν πάντα διαθέσιμα και για τον δικό σας γάμο στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

DJ ΓΙΑ ΓΑΜΟ ΤΙΜΕΣ

ΚΟΣΤΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΛΥΨΗΣ ΓΑΜΟΥ

Αντιλαμβανόμενοι τις δυσκολίες τις εποχής και από την άλλη ότι θέλετε να κάνετε το όνειρό σας πραγματικότητα, δηλαδή έναν ονειρικό γάμο. Η εταιρεία μας έχει διατηρήσει σε χαμηλά επίπεδα τις τιμές της για τη μουσική και ηχητική κάλυψη της γαμήλιας δεξίωσης. Χωρίς όμως να ρίξουμε τον πήχη στην ποιότητα παροχής των υπηρεσιών μας. Έχουμε φροντίσει οι τιμές μας να είναι προσιτές για όλους ώστε όλοι να κάνετε τον γάμο των ονείρων σας και να σας μείνει αξέχαστος. Δεν έχετε παρά να μας ζητήσετε να σας κάνουμε μία προσφορά συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας που διαθέτει η ιστοσελίδα μας. Και εμείς θα σας απαντήσουμε με μία προσφορά που θα καλύπτει όλες σας τις ανάγκες. Αυτό που θα θέλαμε να επισημάνουμε είναι ότι στην παροχή υπηρεσιών μας μουσικής κάλυψης με Dj για γαμο και ηχητικής κάλυψης δεν υπάρχει κανένας χρονικός περιορισμός.

Το κόστος κάλυψης μουσικής και ηχητικής μίας γαμήλιας δεξίωσης εξαρτάται πέρα από τον Dj γάμων. Από τον αριθμό καλεσμένων που θα έχετε και τον χώρο της εκδήλωσης (Ανοιχτός ή κλειστός). Αυτό για να υπολογιστεί ο αριθμός των περιφερειακών ηχείων που θα χρειαστούν. Έτσι ώστε να έχουμε έναν ομοιόμορφο ήχο στην περιφέρεια. Τον εξτρά εξοπλισμό, φωτορυθμικά, πυροτεχνήματα, κα. Και για τις εκδηλώσεις εκτός Αθηνών υπολογίζονται τα οδοιπορικά (καύσιμα, εισιτήρια) και η τυχόν διαμονή αν χρειαστεί.

wedding-dj

DESTINATION WEDDING

Ο ΓΑΜΟΣ ΣΑΣ Ο ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΜΑΣ

Η Dj Design αναλαμβάνει την μουσική και ηχητική κάλυψη γαμων εκτός Αθηνών. Οι Dj γαμου πηγαίνουν όπου υπάρχει ανάγκη για να καλύψουν μουσικά και ηχητικά την γαμήλια δεξίωσή σας. Είμαστε πάντα δίπλα σας σε κάθε στιγμή και δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να κάνουμε την εκδήλωση των ονείρων σας. Με την εμπειρία μας και τις γνώσεις μας. Η εταιρεία μπορεί να αναλάβει γάμους σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδος, Ηπειρωτικής ή Νησιωτικής όπως και εκτός συνόρων. Περισσότερα μπορείτε να δείτε και στην σχετική ενότητα «Destination Wedding»

ΣΥΧΝΑ ΜΑΣ ΡΩΤΑΤΕ

Το ιδανικότερο σενάριο για την υψηλή περίοδο και ειδικότερα για τα Σάββατα (αρχές Ιούνιου με τέλη Ιουλίου & Μέσα Αυγούστου με τέλη Σεπτέμβρη) είναι τουλάχιστον ένας χρόνος πριν. Για Παρασκευές και Κυριακές είναι εφικτό να βρείτε ημερομηνίες και 5-6 μήνες πριν.

Πηγαίνουμε όπου υπάρχει ανάγκη. Δεν υπάρχει κάποιος χιλιομετρικός περιορισμός για το που θα καλύψουμε κάποια εκδήλωση. Οπουδήποτε μας χρειαστείτε είμαστε πάντα δίπλα σας. Υπάρχει και μία σχετική ενότητα πιο κάτω στην οποία αναλύουμε εκτενέστερα το τι σημαίνει για μας Destination Wedding.

Η Dj Design είναι μία καθ’ όλα νόμιμη εταιρεία η οποία διαθέτει πάντα μαζί της σε κάθε εκδήλωση όλα τα απαραίτητα έγγραφα. Παραστατικά, δελτία αποστολής, άδεια εργασίας, βιβλιάριο υγειονομικού ενδιαφέροντος και οποιοδήποτε άλλο δημόσιο έγγραφο χρειαστεί ανάλογα με την εκδήλωση.

Κανένας αριθμός καλεσμένων δεν είναι περιοριστικός για μας. Διαθέτουμε όλο τον απαραίτητο οπτικοακουστικό εξοπλισμό για να καλύψουμε την οποιαδήποτε δεξίωση γάμου.

Σε αυτή την ερώτηση δύο πράγματα μπορούμε να σας πούμε με σιγουριά. Το ένα ότι στην Dj Design δεν είναι στην νοοτροπία μας να δίνουμε τιμοκατάλογο, εννοώντας ότι το ένα κάνει τοσο, το άλλο τοσο, κτλ. Πάντα σας δίνουμε ένα, δύο ή τρία πακέτα προσφορών που περιλαμβάνουν μία γκάμα υπηρεσιών για να επιλέξετε αυτό που είναι βασισμένο στις δικές σας ανάγκες και το πως ονειρέυεστε εσείς τον γάμο σας. Το δεύτερο που μπορούμε να σας εγγυηθούμε, είναι ότι σε μας θα βρείτε τιμές ανταγωνιστικές και προσιτές για όλους. Χωρίς βέβαια να ρίχνουμε τον πήχη στην ποιότητα των υπηρεσιών μας.

Δεχόμαστε όλους τους βασικούς τρόπους πληρωμών όπως. πληρωμή με κάρτα, κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό και μετρητά.

ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ

ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗ & ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ DJ ΓΑΜΟΥ