Dj Για Βαπτιση

Μουσική & Ηχητική Κάλυψη Βαπτίσεων

Βάπτιση, η πρώτη σημαντική στιγμή του παιδιού σας. Όπου θα θέλατε να σας μείνει αξέχαστη περνώντας εσείς και οι καλεσμένοι σας μοναδικά. Το συστατικό και εδώ είναι ένα. Η σωστή μουσική επένδυση της δεξίωσης αυτής. Όπου για να γίνει αυτό χρειάζεται ένας Dj για βαπτιση έμπειρος, ευέλικτος, επικοινωνιακός και πάνω απ όλα γνώστης του αντικειμένου με πολλές εκδηλώσεις στο ενεργητικό του. Οι Dj για βαπτιση της εταιρείας μας έχουν πλήρη και ενημερωμένη δισκοθήκη και με την εμπειρία τους μπορούν να ανταπεξέλθουν ανάλογα με το ύφος που εσείς θα θέλετε να δώσετε. Είτε θέλετε να δώσετε ένα παραδοσιακό ύφος με πλούσιο δημοτικό ρεπερτόριο. Είτε μία πιο πάρτι νότα στην εκδήλωση παίζοντας Ελληνικές και ξένες επιτυχίες του χθες και του σήμερα. Είτε θέλετε να δώσετε ένα συγκεκριμένο ύφος, rock, latin, disco ή δεκαετίας 50’s, 60’s, 70’s κτλ. Εμείς είμαστε εδώ για να αναλάβουμε την διασκέδασή σας.

ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ

 

Σε όλες τις περιπτώσεις έχουμε δύο πράγματα στο μυαλό μας και μόνο. Tην σωστή και ποιοτική παροχή των υπηρεσιών μας. Και την διασκέδασή σας. Αγαπάμε την δουλειά μας, αγαπάμε αυτό που κάνουμε. Και θέλουμε να βλέπουμε συνέχεια ευτυχισμένους και ευχαριστημένους ανθρώπους να διασκεδάζουν. Οι Dj για βαπτιση της εταιρείας μας ανάλογα με το ύφος όπου εσείς έχετε επιλέξει αρχικά θα σας συμβουλέψουν και στην συνέχεια θα κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα. Να κάνουν τον κόσμο να χορεύει και να διασκεδάζει.

Dj για βαπτιση
dj για βαφτίσεις

ΤΙΜΕΣ

 

Γνωρίζωντας τις δυσκολίες της εποχής που διανύουμε. Η Dj Design έχει διατηρήσει σε χαμηλά επίπεδα τις τιμές της. Χωρίς όμως να έχει ρίξει τον πήχη στην ποιότητα παροχής των υπηρεσιών της. Σας παρέχουμε τις ίδιες υπηρεσίες με την αξιοπιστία και την συνέπεια που έχουμε. Οι Dj για βαπτιση βρίσκονται πάντα το λιγότερο μία με δύο ώρες νωρίτερα στον χώρο της εκδήλωσης από την ώρα που μας έχετε αναφέρει ότι θα έρθουν οι καλεσμένοι σας, ανάλογα με το setup που υπάρχει. Στην παροχή των υπηρεσιών μας δεν υπάρχει κανένας χρονικός περιορισμός.

Οι τιμές για Dj για βαπτιση διαμορφώνονται ανάλογα με τον αριθμό των καλεσμένων που έχετε. Δηλαδή πόσα ηχεία θα χρειαστούν για να καλύψουμε την περιφέρεια. Και τον εξτρά εξοπλισμό που εσείς θα επιλέξετε, όπως φωτορυθμικά, μηχανές καπνού, πυροτεχνήματα, κα. Για εκδηλώσεις εκτός Αθηνών οι τιμές διαμορφώνονται ανάλογα την απόσταση και αν χρειαστεί διαμονή μίας νύχτας.

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

 

Για να θεωρήσουμε μία εκδήλωση βάπτισης επιτυχημένη πέρα από τον Dj για βαπτιση. Χρειάζεται να υπάρχει ο σωστός ηχητικός και φωτιστικός εξοπλισμός. Τοποθετούμε στην βάπτιση ηχητικό εξοπλισμό από επώνυμα brands της αγορά με δυνατό και καθαρό ήχο. Ικανό να καλύψουν οποιαδήποτε εκδήλωση σε οποιοδήποτε χώρο, ανοιχτό ή κλειστό. Ο αριθμός των ηχείων που τοποθετούμε είναι ανάλογος με τον αριθμό των καλεσμένων ώστε να έχουμε ομοιόμορφο ήχο σε όλη την περιφέρεια και δυνατό ήχο στην πίστα. Διαθέτουμε φωτιστικό εξοπλισμό για την βάπτιση για να δημιουργήσουμε μία διαφορετική ατμόσφαιρα στον χώρο που αποτελείται από φωτορυθμικά, par led, γιρλάντες φωτισμού, φαναράκια, και άλλα. Τέλος μπορούμε ακόμα να προσθέσουμε στην βάπτιση ειδικά εφέ. Όπως μηχανές ξηρού πάγου, καπνού, κομφετί ή πυροτεχνήματα (Εναέρια, συντριβάνια).

ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΠΤΙΣΗ

ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ

εναέρια πυροτεχνήματα

ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΑ

συντριβάνια γάμου

ΚΑΝΟΝΙΑ ΚΟΜΦΕΤΙ

κανονια κομφετι

ΜΠΑΛΟΝΙΑ

foil balloons

ΦΟΥΣΚΩΤΑ

φουσκωτα παιχνιδια

ΑΝΙΜΑΤΕΡ

dj για γαμο

DJ DESIGN

DJ ΓΙΑ ΓΑΜΟ | ΒΑΠΤΙΣΗ | ΠΑΡΤΥ
Λεωφόρος Ηρακλείου 369,
Νέο Ηράκλειο,
Αττικής
Τηλ.: 211-216-1218
Κιν.: 694-207-6307
E-Mail:info(@)djdesign.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

dj για γαμο αθηνα

Υπηρεσίες Dj με Dj για γαμο, Dj για παρτυ, Dj για βαπτιση. Ηχητική κάλυψη γάμων, βαπτίσεων, πάρτυ και πάσης φύσεως εκδήλωση που χρειαζεται ηχητική κάλυψη. Φωτιστική κάλυψη και ειδικά εφέ. Αυτές είναι λίγες από τις υπηρεσίες που μπορούμε να σας παρέχουμε. Επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας μία από τις δύο φόρμες που διαθέτει η ιστοσελίδα. Ή δείτε περισσότερες πληροφορίες σχέτικά με τις υπηρεσίες μας ηχητικής &μουσικής κάλυψης. Με Dj για γαμο, Dj για παρτυ, Dj για βαπτιση στα social media (Facebook, Twitter, Instagram, Google+). Επίσης μπορούμε να σας δώσουμε μία οικονομική προσφορά για την ηχητική & μουσική κάλυψη της δική σας εκδήλωσης. Με Dj για γαμο, Dj για παρτυ, Dj για βαπτιση συμπληρώνοντας την φόρμα προσφοράς που διαθέτουμε στην ιστοσελίδα μας.

ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ:

21 1216 1218 & 69 4207 6307