Dj Για Πάρτι

Μουσική, Ηχητική, Φωτιστική Κάλυψη Με Dj για πάρτι

Το βασικό συστατικό για ένα πετυχημένο πάρτι είναι η μουσική. Γι αυτό το λόγο χρειάζεστε και έναν επαγγελματία Dj για πάρτι. Οι Dj μας έχουν την εμπειρία σε κάθε είδους πάρτι, παιδικά, εφηβικά, σχολικά, ενηλίκων, κα. Για να σας παρέχουν υψηλής ποιότητας μουσικές υπηρεσίες που θα σας διασφαλίσει την επιτυχία του πάρτι σας. Έχοντας στο ρεπερτόριό τους αλλά και στη μουσική τους δισκοθήκη όλες τις επιτυχίες από κάθε μουσική σκηνή, Ελληνική ή Ξένη από κάθε δεκαετία. Αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να διαμορφώσουμε τη ροή του μουσικού προγράμματος ανάλογα με τα δικά σας θέλω και ανάγκες. Ηχητικά μπορούμε να καλύψουμε οποιοδήποτε πάρτι χρειαστεί  έχοντας ηχητικό εξοπλισμό που μπορεί να αποδώσει δυνατό και καθαρό ήχο. Και τέλος μπορείτε να δώσετε μία πιο φαντασμαγορική νότα στο πάρτι σας με φωτορυθμικά και ειδικά εφέ που μπορούμε να σας διαθέσουμε. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε παρακάτω ή στις επιμέρους σελίδες.

ΜΟΥΣΙΚΗ

ΕΝΑ ΜΟΥΣΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΟΣ

Ξεκινώντας από τη μουσική κάλυψη του πάρτι σας. Η εμπειρία των Dj για πάρτι που διαθέτουμε μας δίνει τη δυνατότητα να καλύψουμε κάθε μουσικό είδος και μουσικό γούστο ακόμα και για τα πιο απαιτητικά αυτιά. Έχοντας ο κάθε Dj για πάρτι της εταιρείας πλούσια και ενημερωμένη μουσική δισκοθήκη από την Ελληνική & Ξένη μουσική σκηνή από 50’s έως και σημερινές επιτυχίες. Είμαστε σίγουροι ότι το πάρτι σας θα σας μείνει αξέχαστο. Με χορευτικές μουσικές επιλογές από κάθε δεκαετία και από κάθε μουσική σκηνή Ελληνική ή Ξένη. Που θα σας διασκεδάσει και θα σας κάνει να χορέψετε μέχρι τελικής πτώσεως.

Dj για πάρτι

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Πέρα από τον Dj για πάρτι. Η ηχητική κάλυψη η οποία σας παρέχουμε αποτελείτε από επώνυμο εξοπλισμό δίνοντας μας με αυτό τον τρόπο καθαρό και δυνατό ήχο. Όπου μπορούμε  να καλύψουμε από μικρά πάρτι έως και μεγάλα. Ακόμα μπορούμε να δημιουργήσουμε μία διαφορετική ατμόσφαιρα στο πάρτι σας με φωτορυθμικά (στατικά ή κινούμενα), ειδικά εφέ (μηχανή καπνού, φυσαλίδων, κομφετί, κα.), πυροτεχνήματα (εναέρια, επιδαπέδια), κα. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να κανονίσουμε κάποιο ραντεβού ώστε να σας κάνουμε μία μικρή επίδειξη του εξοπλισμού ή για το πως μπορούμε να επενδύσουμε το δικό σας πάρτι.

Υπηρεσίες Dj Για Πάρτι

Η Dj Design πέρα από τις υπηρεσίες μουσικής και ηχητικής κάλυψη που σας παρέχει. Έχει τη δυνατότητα να σας παρέχει ακόμα υπηρεσίες οργάνωσης εκδηλώσεων και πάρτι. Συνεργαζόμαστε με επώνυμα και αξιόπιστα catering για τις γαστρονομικές απαιτήσεις του πάρτι σας. Έχουμε ακόμα barman, barwoman και σερβιτόρους. Φωτογράφους και εικονολήπτες. Ανιματέρ, κλόουν. Ηθοποιούς, τραγουδιστές, μουσικά σχήματα και χορευτές. Κτήματα & αίθουσες εκδηλώσεων, bar – club – cafe. Και ότι άλλο εσείς χρειάζεστε για μία πετυχημένη εκδήλωση.

ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ

DJ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΠΑΡΤΥ Ή ΕΚΔΗΛΩΣΗ:

DJ ΓΙΑ ΠΑΡΤΙ ΤΙΜΕΣ

ΜΟΥΣΙΚΗ – ΗΧΗΤΙΚΗ – ΦΩΤΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

Γνωρίζοντας τις δυσκολίες τις εποχής και επειδή θέλουμε ο κόσμος να συνεχίζει να διασκεδάζει έχουμε κρατήσει τις τιμές μας χαμηλά για μουσική & ηχητική κάλυψη και Dj για πάρτι. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι κάνουμε κάποια έκπτωση στην ποιότητα των υπηρεσιών μας ή ότι έχουμε κάποιο χρονικό περιορισμό στους Dj μας.

Οι τιμές μας διαμορφώνονται ανάλογα με τον χώρο, τους καλεσμένους και την απόσταση. Για Χριστουγεννιάτικα και Πρωτοχρονιάτικα ρεβεγιόν το κόστος σας δίνεται κατόπιν συνεννόησης. Την παροχή υπηρεσιών μας θα θέλαμε να τονίσουμε ότι δεν υπάρχει κανένας χρονικός περιορισμός. Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας ή ζητήστε μας μία προσφορά συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας που διαθέτουμε και εμείς θα σας απαντήσουμε άμεσα με μία οικονομική προσφορά για το δικό σας πάρτι.

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΤΥ

Πέρα από τη μουσική που θα σας διασκεδάσει ο Dj Για Πάρτι η Dj Design σας παρέχει μερικές ακόμα υπηρεσίες για να εμπλουτίσετε το πάρτι σας. Μετατρέψτε το πάρτι σ’ ένα ατελείωτο παιχνίδι με κάποιες από τις παρακάτω υπηρεσίες.

καραοκε για παρτυ
ΚΑΡΑΟΚΕ

Το γνωστό σε όλους Καραόκε. Δώστε στα μικρά αλλά και μεγάλα παιδιά την ευκαιρία να ξεδιπλώσουν το τραγουδιστικό τους ταλέντο. Μπορούμε να εμπλουτίσουμε το πάρτι με την υπηρεσία Καραόκε έχοντας τον κατάλληλο εξοπλισμό. Μικρόφωνα, οθόνες, προτζέκτορα. Αλλά και την κατάλληλη διάθεση για να το κάνουμε ένα ατελείωτο παιχνίδι.

just dance για παρτυ
JUST DANCE

Το γνωστό σε όλα τα παιδιά, «Just Dance» από την XBOX. Πέρα από τις τραγουδιστικές σας ικανότητες σας δίνουμε την ευκαιρία να δείξετε και τις χορευτικές σας ικανότητες. Μαζί με το καραόκε σας παρέχουμε και το Just Dance προσαρμόζοντας το έτσι ώστε να γίνει ένα ατελείωτο παιχνίδι σε μορφή διαγωνισμού.

video dj για παρτυ
VIDEO DJ

Μία υπηρεσία την οποία την εμπνευστήκαμε από τα θεματικά πάρτι. Έτσι την ενσωματώσαμε και μπορούμε να την παρέχουμε σε κάθε είδους πάρτι. Ενηλίκων, εφηβικά, κα.  Διασκεδάστε ακούγοντας αλλά και βλέποντας μουσικές επιτυχίες. Μιξάρουμε τα βίντεο κλιπ των μουσικών επιτυχιών για το πάρτι σας.