Dj Για Παρτυ

Μουσικη - Ηχητικη - Φωτιστικη Καλυψη Παρτυ

Το βασικό συστατικό για ένα πετυχημένο πάρτυ είναι η μουσική. Γι αυτό το λόγο χρειάζεστε και έναν επαγγελματία Dj για παρτυ. Οι Dj μας έχουν την εμπειρία σε κάθε είδους πάρτυ, παιδικά, εφηβικά, σχολικά, ενηλίκων, κα. για να σας παρέχουν υψηλής ποιότητας μουσικές υπηρεσίες που θα σας διασφαλίσει την επιτυχία του πάρτυ σας. Έχωντας στο ρεπερτόριό τους αλλά και στην μουσική τους δισκοθήκη όλες τις επιτυχίες από κάθε μουσική σκηνή, Ελληνική ή Ξένη από κάθε δεκαετία. Αυτό μας δίνει την δυνατότητα να διαμορφώσουμε την ροή του μουσικού προγράμματος ανάλογα με τα δικά σας θέλω και ανάγκες. Ηχητικά μπορούμε να καλύψουμε οποιοδήποτε πάρτυ χρειαστεί  έχωντας ηχητικό εξοπλισμό που μπορεί να αποδώσει δυνατό και καθαρό ήχο. Και τέλος μπορείτε να δώσετε μία πιο φαντασμαγορική νότα στο πάρτυ σας με φωτορυθμικά και ειδικά εφέ που μπορούμε να σας διαθέσουμε. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε παρακάτω ή στις επιμέρους σελίδες.

Καλυπτουμε

Dj για καθε ειδους παρτυ ή εκδηλωση:

Έχουμε την δυνατότητα να καλύψουμε εντός και εκτός Αθηνών οποιαδήποτε εκδήλωση ή πάρτυ όπως:

Και όπου αλλού χρειάζεται η μουσική παροχή υπηρεσιών μας.

Μουσικη

Ξεκινώντας από την μουσική κάλυψη του πάρτυ σας. Η εμπειρία των Dj για παρτυ που διαθέτουμε μας δίνει την δυνατότητα να καλύψουμε κάθε μουσικό είδος και μουσικό γούστο ακόμα και για τα πιο απαιτητικά αυτιά. Έχοντας ο κάθε Dj για παρτυ της εταιρείας πλούσια και ενημερωμένη μουσική δισκοθληκη από την Ελληνική & Ξένη μουσική σκηνή από 50’s έως και σημερινές επιτυχίες. Είμαστε σίγουροι ότι το πάρτυ σας θα σας μείνει αξέχαστο. Με χορευτικές μουσικές επιλογές από κάθε δεκαετία και από κάθε μουσική σκηνή Ελληνική ή Ξένη. Που θα σας διασκεδάσει και θα σας κάνει να χορέψετε μέχρι τελικής πτώσεως.

Τιμες Dj για παρτυ

Μουσική - Ηχητική - Φωτιστική Κάλυψη

Γνωρίζοντας τις δυσκολίες τις εποχής και επειδή θέλουμε ο κόσμος να συνεχίζει να διασκεδάζει έχουμε κρατήσει τις τιμές μας χαμηλά για μουσική & ηχητική κάλυψη και Dj για πάρτυ. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι κάνουμε κάποια έκπτωση στην ποιότητα των υπηρεσιών μας ή ότι έχουμε κάποιο χρονικό περιορισμό στους Dj μας.

Οι τιμές μας διαμορφώνονται ανάλογα με τον χώρο, τους καλεσμένους και την απόσταση. Για Χριστουγεννιάτικα και Πρωτοχρονιάτικα ρεβεγιόν το κόστος σας δίνεται κατόπιν συνεννόησης. Στην παροχή υπηρεσιών μας θα θέλαμε να τονίσουμε ότι δεν υπάρχει κανένας χρονικός περιορισμός. Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας ή ζητήστε μας μία προσφορά συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας που διαθέτουμε και εμείς θα σας απαντήσουμε άμεσα με μία οικονομική προσφορά για το δικό σας πάρτυ.

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Οπτικοακουστικός Εξοπλισμός

Πέρα από τον Dj για παρτυ. Η ηχητική κάλυψη η οποία σας παρέχουμε αποτελείτε από επώνυμο εξοπλισμό δίνοντας μας με αυτό τον τρόπο καθαρό και δυνατό ήχο. Όπου μπορούμε  να καλύψουμε από μικρά πάρτυ έως και μεγάλα. Ακόμα μπορούμε να δημιουργήσουμε μία διαφορετική ατμόσφαιρα στο πάρτυ σας με φωτορυθμικά (στατικά ή κινούμενα), ειδικά εφέ (μηχανή καπνού, φυσαλίδων, κονφετί, κα.), πυροτεχνήματα (εναέρια, επιδαπέδια), κα. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να κανονίσουμε κάποιο ραντεβού ώστε να σας κάνουμε μία μικρή επίδειξη του εξοπλισμού ή για το πως μπορούμε να επενδύσουμε το δικό σας πάρτυ.

ΕΞΤΡΑ

Φωτιστμός & Ειδικά Εφέ

Η Dj Design πέρα από τις υπηρεσίες μουσικής και ηχητικής κάλυψη που σας παρέχει. Έχει την δυνατότητα να σας παρέχει ακόμα υπηρεσίες οργάνωσης εκδηλώσεων και πάρτι. Συνεργαζόμαστε με επώνυμα και αξιόπιστα catering για τις γαστρονομικές απαιτήσεις του πάρτι σας. Έχουμε ακόμα barman, barwoman και σερβιτόρους. Φωτογράφους και εικονολήπτες. Ανιματέρ, κλόουν. Ηθοποιούς, τραγουδιστές, μουσικά σχήματα και χορευτές. Κτήματα & αίθουσες εκδηλώσεων, bar – club – cafe. Και ότι άλλο εσείς χρειάζεστε για μία πετυχημένη εκδήλωση.

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

Ακόμα Περισσότερες Υπηρεσίες Για Το Πάρτυ

Πέρα από την μουσική που θα σας διασκεδάσει ο Dj Για Πάρτυ η Dj Design σας παρέχει μερικές ακόμα υπηρεσίες για να εμπλουτίσετε το πάρτυ σας. Μετατρέψτε το πάρτυ σ' ένα ατελείωτο παιχνίδι με κάποιες από τις παρακάτω υπηρεσίες.

καραοκε για παρτυ

ΚΑΡΑΟΚΕ


Το γνωστό σε όλους Καραόκε. Δώστε στα μικρά αλλά και μεγάλα παιδιά την ευκαιρία να ξεδιπλώσουν το τραγουδιστικό τους ταλέντο. Μπορούμε να εμπλουτίσουμε το πάρτυ με την υπηρεσία Καραόκε έχοντας τον κατάλληλο εξοπλισμό. Μικρόφωνα, οθόνες, προτζέκτορα. Αλλά και την κατάλληλη διάθεση για να το κάνουμε ένα ατελείωτο παιχνίδι.

just dance για παρτυ

XBOX JUST DANCE


Το γνωστό σε όλα τα παιδιά, «Just Dance» από την XBOX. Πέρα από τις τραγουδιστικές σας ικανότητες σας δίνουμε την ευκαιρία να δείξετε και τις χορευτικές σας ικανότητες. Μαζί με το καραόκε σας παρέχουμε και το Just Dance προσαρμόζοντας το έτσι ώστε να γίνει ένα ατελείωτο παιχνίδι σε μορφή διαγωνισμού.

video dj για παρτυ

VIDEO DJ


Μία υπηρεσία την οποία την εμπευστήκαμε από τα θεματικά πάρτυ. Έτσι την ενσωματόσαμε και μπορούμε να την παρέχουμε σε κάθε είδους πάρτυ. Ενηλίκων, εφηβικά, κα.  Διασκεδάστε ακούγοντας αλλά και βλέποντας μουσικές επιτυχίες. Μιξάρουμε τα βίντεο κλιπ των μουσικών επιτυχιών για το πάρτυ σας.