Μουσική & Ηχητική Κάλυψη Αθλητικών Εκδηλώσεων

dj gamon parti

dj εκδηλώσεων αθήνα

Η Dj Design μπορεί να σας παρέχει ηχητικό / φωτιστικό εξοπλισμό και Dj για να καλύψει οποιαδήποτε αθλητική διοργάνωση ή εκδήλωση. Το έμπειρο και άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας αναλαμβάνει την μουσική και ηχητική κάλυψη αθλητικών εκδηλώσεων. Όπως:

  • Αθλητικών Σεμιναρίων
  • Τελικών
  • Αθλητικών Τουρνουά
  • κα.

Διαθέτουμε μικροφωνικές κονσόλες, ασύρματα και ενσύρματα μικρόφωνα και ηχεία ικανά για να καλύψουν μικρές ή μεγάλες αθλητικές εκδηλώσεις.  Φωτιστικό εξοπλισμό όπως φωτορυθμικά, par led, κανόνια προβολής κα. Ακόμα η εταιρεία μας σας παρέχει και Dj για να καλύψει μουσικά το γεγονός σε όποιο ρυθμό ή στυλ μας ανατεθεί.

Πέρα από την μουσική και ηχητική κάλυψη αθλητικών εκδηλώεων η εταιρεία διαθέτει και μεγάλη γκάμα από ειδικά εφέ και πυροτεχνήματα. Δώστε μία φαντασμαγορική νότα στην εκδήλωσή σας με μηχανές ξηρού πάγου, Co2, καπνού, κονφετί, laser και πυροτεχνήματα εναέρια ή συντριβάνια για την δική σας εκδήλωση.

Ηράκλειος
Ηχητική Κάλυψη Αθλητικών
Dj Αθλητικών
dj για γαμο

DJ DESIGN

DJ ΓΙΑ ΓΑΜΟ | ΒΑΠΤΙΣΗ | ΠΑΡΤΥ
Λεωφόρος Ηρακλείου 369,
Νέο Ηράκλειο,
Αττικής
Τηλ.: 215-540-0783
Κιν.: 697-171-9433
E-Mail:info(@)djdesign.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

dj για γαμο αθηνα

Υπηρεσίες Dj με Dj για γαμο, Dj για παρτυ, Dj για βαπτιση. Ηχητική κάλυψη γάμων, βαπτίσεων, πάρτυ και πάσης φύσεως εκδήλωση που χρειαζεται ηχητική κάλυψη. Φωτιστική κάλυψη και ειδικά εφέ. Αυτές είναι λίγες από τις υπηρεσίες που μπορούμε να σας παρέχουμε. Επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας μία από τις δύο φόρμες που διαθέτει η ιστοσελίδα. Ή δείτε περισσότερες πληροφορίες σχέτικά με τις υπηρεσίες μας ηχητικής &μουσικής κάλυψης. Με Dj για γαμο, Dj για παρτυ, Dj για βαπτιση στα social media (Facebook, Twitter, Instagram, Google+). Επίσης μπορούμε να σας δώσουμε μία οικονομική προσφορά για την ηχητική & μουσική κάλυψη της δική σας εκδήλωσης. Με Dj για γαμο, Dj για παρτυ, Dj για βαπτιση συμπληρώνοντας την φόρμα προσφοράς που διαθέτουμε στην ιστοσελίδα μας.

ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ:

21 5540 0783 & 69 7171 9433