Μουσική & Ηχητική Κάλυψη Πολιτιστικών Εκδηλώσεων

Dj Για Πολιτιστικές Εκδηλώσεις

Η Dj Design αναλαμβάνει τη μουσική και ηχητική κάλυψη πολιτιστικών εκδηλώσεων, χοροεσπερίδων, γιορτών κα. Διαφόρων συλλόγων, ιδρυμάτων, Δήμων, ΜΚΟ, κτλ. Με Dj Για Πολιτιστικές Εκδηλώσεις. Μπορούμε να καλύψουμε μουσικά, οπτικοακουστικά αλλά και ηχητικά. Με ήχο, μικροφωνικές εγκαταστάσεις, με ασύρματα και ενσύρματα μικρόφωνα κτλ. Με φωτισμό και σκηνές την οποιαδήποτε πολιτιστική εκδήλωση. Ακόμα μπορούμε να σας παρέχουμε και υπηρεσίες ηχοληψίας σε όποιες εκδηλώσεις το απαιτούν. Τέλος η εταιρεία διαθέτει μεγάλη γκάμα από ειδικά εφέ, μηχανές καπνού, ξηρού πάγου, laser και άλλα καθώς και πυροτεχνήματα εναέρια ή συντριβάνια.

Μπορείτε να δείτε δουλειές μας στην αντίστοιχη σελίδα «Portfolio» ή στις αντίστοιχες σελίδες μας στα social media (facebook, twitter, google+, instagram) και να πάρετε μία γεύση με το τι μπορούμε να κάνουμε για σας.

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας δώσουμε ιδέες καθώς και προσφορές για την μουσική και ηχητική κάλυψη πολιτιστικών εκδηλώσεων. Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας η ζητήστε μας μία προσφορά.

dj για γαμο

DJ DESIGN

DJ ΓΙΑ ΓΑΜΟ | ΒΑΠΤΙΣΗ | ΠΑΡΤΙ
Λεωφόρος Ηρακλείου 369,
Νέο Ηράκλειο,
Αττικής
Τηλ.: 215-540-0783
E-Mail:info(@)djdesign.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

dj gamon parti

Υπηρεσίες Dj με Dj γαμου, Dj για παρτυ, Dj βαπτισης. Ηχητική κάλυψη γάμων, βαπτίσεων, πάρτυ και πάσης φύσεως εκδήλωση που χρειαζεται ηχητική κάλυψη. Φωτιστική κάλυψη και ειδικά εφέ. Αυτές είναι λίγες από τις υπηρεσίες που μπορούμε να σας παρέχουμε. Επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας μία από τις δύο φόρμες που διαθέτει η ιστοσελίδα. Ή δείτε περισσότερες πληροφορίες σχέτικά με τις υπηρεσίες μας ηχητικής &μουσικής κάλυψης. Με Dj γαμου, Dj για παρτυ, Dj βαπτισης στα social media (Facebook, Twitter, Instagram, Google+). Επίσης μπορούμε να σας δώσουμε μία οικονομική προσφορά για την ηχητική & μουσική κάλυψη της δική σας εκδήλωσης. Με Dj γαμου, Dj για παρτυ, Dj βαπτισης συμπληρώνοντας την φόρμα προσφοράς που διαθέτουμε στην ιστοσελίδα μας.

ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ:

21 5540 0783