Dj για παρτυ / Μουσικη & Ηχητικη Καλυψη Πάρτυ

Dj για παρτυ

Τ ο βασικό συστατικό για ένα πετυχημένο πάρτυ είναι η μουσική. Γι αυτό το λόγο χρειάζεστε και έναν επαγγελματία Dj για παρτυ. Η Dj Design παρέχει μουσική και ηχητική κάλυψη για κάθε είδους πάρτυ. Παιδικό πάρτυ, ενηλίκων, γενεθλίων, γιορτών, κτλ. Οπου δεσμευόμαστε ότι θα διασκεδάσετε με την ψυχή σας και θα χορέψετε μέχρι τελικής πτώσης. Οι Dj μας έχουν την εμπειρία μετά από αμέτρητα πάρτυ, παιδικά, εφηβικά, σχολικά, ενηλίκων, κα. για να σας παρέχουν υψηλής ποιότητας μουσικές υπηρεσίες που θα σας διασφαλίσει την επιτυχία του πάρτυ σας.

Μουσικη

Ξεκινώντας από την μουσική κάλυψη του πάρτυ σας. Η εμπειρία των Dj για παρτυ που διαθέτουμε μας δίνει την δυνατότητα να καλύψουμε κάθε μουσικό είδος και μουσικό γούστο ακόμα και για τα πιο απαιτητικά αυτιά. Έχοντας ο κάθε Dj για παρτυ της εταιρείας πλούσια και ενημερωμένη μουσική συλλογή από την Ελληνική & Ξένη μουσική σκηνή από 50’s έως και σημερινές επιτυχίες. Είμαστε σίγουροι ότι το πάρτυ σας θα σας μείνει αξέχαστο. Με χορευτικές μουσικές επιλογές από κάθε δεκαετία και από κάθε μουσική σκηνή Ελληνική ή Ξένη. Που θα σας διασκεδάσει και θα σας κάνει να χορέψετε μέχρι τελικής πτώσεως.

dj για παρτι

Τιμες Dj για παρτυ

Γνωρίζοντας τις δυσκολίες τις εποχής και επειδή θέλουμε ο κόσμος να συνεχίζει να διασκεδάζει έχουμε κρατήσει τις τιμές μας χαμηλά για μουσική & ηχητική κάλυψη και Dj για πάρτυ. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι κάνουμε κάποια έκπτωση στην ποιότητα των υπηρεσιών μας ή ότι έχουμε κάποιο χρονικό περιορισμό στους Dj μας. Οι τιμές μας ξεκινάνε από 120€ παρέχοντας την ηχητική κάλυψη με 2 ηχεία, την μουσική κάλυψη με Dj και ένα φωτορυθμικό δώρο.

Οι τιμές μας διαμορφώνονται ανάλογα με τον χώρο, τους καλεσμένους και την απόσταση. Για Χριστουγεννιάτικα και Πρωτοχρονιάτικα ρεβεγιόν το κόστος σας δίνεται κατόπιν συνεννόησης. Στην παροχή υπηρεσιών μας θα θέλαμε να τονίσουμε ότι δεν υπάρχει κανένας χρονικός περιορισμός. Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας ή ζητήστε μας μία προσφορά συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας που διαθέτουμε και εμείς θα σας απαντήσουμε άμεσα με μία οικονομική προσφορά για το δικό σας πάρτυ.

*Η παραπάνω τιμή δεν συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ24%.

Εξοπλισμος

Πέρα από τον Dj για παρτυ. Η ηχητική κάλυψη η οποία σας παρέχουμε αποτελείτε από επώνυμο εξοπλισμό δίνοντας μας με αυτό τον τρόπο καθαρό και δυνατό ήχο. Η ηχητική κάλυψη η οποία σας παρέχουμε μπορεί να καλύψει από μικρά πάρτυ έως και μεγάλα. Ακόμα μπορείτε να δημιουργήσετε μία διαφορετική ατμόσφαιρα στο πάρτυ σας με φωτορυθμικά (στατικά ή κινούμενα), ειδικά εφε (μηχανή καπνού, φυσαλίδων, κονφετί, κα.), πυροτεχνήματα (εναέρια,επιδαπέδια), κα. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να κανονίσουμε κάποιο ραντεβού ώστε να σας κάνουμε μία μικρή επίδειξη του εξοπλισμού ή για το πως μπορούμε να επενδύσουμε το δικό σας πάρτυ.

Εξτρά…

Η Dj Design πέρα από τις υπηρεσίες μουσικής και ηχητικής κάλυψη που σας παρέχει. Έχει την δυνατότητα να σας παρέχει ακόμα υπηρεσίες οργάνωσης εκδηλώσεων και πάρτυ. Συνεργαζόμαστε με επώνυμα και αξιόπιστα catering για τις γαστρονομικές απαιτήσεις του πάρτυ σας. Έχουμε ακόμα barman, barwoman και σερβιτόρους. Φωτογράφους και εικονολήπτες. Ανιματέρ, κλόουν. Ηθοποιούς, τραγουδιστές, μουσικά σχήματα και χορευτές. Κτήματα & αίθουσες εκδηλώσεων, bar – club – cafe. Και ότι άλλο εσείς χρειάζεστε για μία πετυχημένη εκδήλωση.

φωτορυθμικά wash
φωτορυθμικά beam
μηχανή καπνού

ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΤΥ…

ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ

εναέρια πυροτεχνήματα

ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΑ

συντριβανια

ΝΤΙΣΚΟΜΠΑΛΕΣ

discoball

LASER

laser

ΦΥΣΑΛΙΔΕΣ

μηχανη φυσαλιδων

ΚΟΝΦΕΤΙ

κανονι κονφετι

ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ

Δείτε φωτογραφικό υλικό από τις δουλειές όπου έχουμε καλύψει έως τώρα με Dj για παρτυ για να πάρετε ιδέες και για το δικό σας πάρτυ πως το θέλετε. Στην σχετική ενότητα που έχουμε στην ιστοσελίδα μας «Πολυμέσα»Δείτε ακόμα περισσότερα για εμάς στις σελίδες μας στα social media (Facebook, Twitter, Instagram, Google+)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ:

ΤΗΛ.: 215 540 0783