Επικοινωνηστε μαζί μας:

Dj γαμου

Πατήστε εδώ και συμπληρώστε την φόρμα για να σας δώσουμε μία μοναδική οικονομική προσφορά για την δική σας εκδήλωση ή πάρτυ.

Dj Για Αποκριάτικα Πάρτυ

Απόκριες. Η περίοδος αυτή που η διασκέδαση χτυπάει κόκκινο. Καλύπτουμε μουσικά, ηχητικά, με φωτισμό, με πυροτεχνήματα, με μπαλόνια και ότι άλλο θέλετε εσείς το αποκριάτικό σας πάρτυ. Οι Dj Για Αποκριάτικα Πάρτυ όπου διαθέτουμε έχουν την γνώση, την εμπειρία, την μουσική παιδεία αλλά και την ανάλογη τρέλα γι αυτή την ημέρα.

Έχουμε τον τρόπο με τις μουσικές μας επιλογές και με την ατμόσφαιρα που μπορούμε να δημιουργήσουμε για εσάς να κάνουμε το αποκριάτικο πάρτυ, το πάρτυ των ονείρων σας. Η μουσική δισκοθήκη των Dj Για Αποκριάτικα Πάρτυ είναι πάντοτε γεμάτη και πλήρως ανανεωμένη και έχοντας την εμπειρία των μουσικών επιτυχιών του χθες και του σήμερα. Από κάθε μουσική σκηνή Ελληνική ή ξένη με αμέτρητες ώρες σε αποκριάτικα πάρτυ. Σας βεβαιώνουμε ότι θα ξεφαντώσετε με την ψυχή σας.

Μπορείτε να δείτε δουλειές μας στην αντίστοιχη σελίδα «Portfolio» ή στις αντίστοιχες σελίδες μας στα social media (facebook, twitter, google+, instagram) και να πάρετε μία γεύση με το τι μπορούμε να κάνουμε για σας.

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας δώσουμε ιδέες καθώς και προσφορές για την μουσική και ηχητική κάλυψη του δικού σας αποκριάτικου παρτυ. Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας η ζητήστε μας μία προσφορά.

Ακόμα η Dj Design διαθέτει μεγάλη γκάμα από ηχητικό, φωτιστικό εξοπλισμό και ότι άλλο εσείς χρειαστείτε για το πάρτυ σας ή την εκδήλωσή σας πέρα απο τον Dj για παρτυ. Μπορείτε να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες στην σχετική ενότητα όπου διαθέτει η ιστοσελίδα μας «Περισσότερα για το πάρτυ». Τέλος η εταιρεία μας μπορεί να σας παρέχει μουσική και ηχητική κάλυψη με Dj για παρτυ και εκτός Αθηνών στην Νησιωτική ή Ηπειρωτική Ελλάδα αλλά και εκτός συνόρων.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ:

ΤΗΛ.: 215 540 0783