Επικοινωνηστε μαζί μας:

Dj γαμου

Πατήστε εδώ και συμπληρώστε την φόρμα για να σας δώσουμε μία μοναδική οικονομική προσφορά για την δική σας εκδήλωση ή πάρτυ.

Αθλήτικές Εκδηλώσεις

Η Dj Design μπορεί να σας παρέχει ηχητικό εξοπλισμό και Dj για να καλύψει οποιαδήποτε αθλητική διοργάνωση ή εκδήλωση. Διαθέτουμε μικροφωνικές κονσόλες, ασύρματα και ενσύρματα μικρόφωνα και ηχεία ικανά για να καλύψουν μικρές ή μεγάλες αθλητικές εκδηλώσεις. Ακόμα η εταιρεία μας σας παρέχει και Dj για να καλύψει μουσικά το γεγονός σε όποιο ρυθμό ή στυλ του ανατεθεί.

Μπορείτε να δείτε δουλειές μας στην αντίστοιχη σελίδα «Portfolio» ή στις αντίστοιχες σελίδες μας στα social media (facebook, twitter, google+, instagram) και να πάρετε μία γεύση με το τι μπορούμε να κάνουμε για σας.

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας δώσουμε ιδέες καθώς και προσφορές για την μουσική και ηχητική κάλυψη αθλητικών εκδηλώσεων. Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας η ζητήστε μας μία προσφορά.

Ακόμα η Dj Design διαθέτει μεγάλη γκάμα από ηχητικό, φωτιστικό εξοπλισμό και ότι άλλο εσείς χρειαστείτε για το πάρτυ σας ή την εκδήλωσή σας πέρα απο τον Dj για παρτυ. Μπορείτε να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες στην σχετική ενότητα όπου διαθέτει η ιστοσελίδα μας «Περισσότερα για το πάρτυ». Τέλος η εταιρεία μας μπορεί να σας παρέχει μουσική και ηχητική κάλυψη με Dj για παρτυ και εκτός Αθηνών στην Νησιωτική ή Ηπειρωτική Ελλάδα αλλά και εκτός συνόρων.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ:

ΤΗΛ.: 215 540 0783