Μουσική & Ηχητική Κάλυψη Αθλητικών Εκδηλώσεων

Ηχητική Κάλυψη Αθλητικών Εκδηλώσεων

Η Dj Design μπορεί να σας παρέχει ηχητικό / φωτιστικό εξοπλισμό και Dj για να καλύψει οποιαδήποτε αθλητική διοργάνωση ή εκδήλωση. Το έμπειρο και άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας αναλαμβάνει την μουσική και ηχητική κάλυψη αθλητικών εκδηλώσεων. Όπως:

  • Αθλητικών Σεμιναρίων
  • Τελικών
  • Αθλητικών Τουρνουά
  • κα.

Διαθέτουμε μικροφωνικές κονσόλες, ασύρματα και ενσύρματα μικρόφωνα και ηχεία ικανά για να καλύψουν μικρές ή μεγάλες αθλητικές εκδηλώσεις.  Φωτιστικό εξοπλισμό όπως φωτορυθμικά, par led, κανόνια προβολής κα. Ακόμα η εταιρεία μας σας παρέχει και Dj για να καλύψει μουσικά το γεγονός σε όποιο ρυθμό ή στυλ μας ανατεθεί.

Πέρα από την μουσική και ηχητική κάλυψη αθλητικών εκδηλώεων η εταιρεία διαθέτει και μεγάλη γκάμα από ειδικά εφέ και πυροτεχνήματα. Δώστε μία φαντασμαγορική νότα στην εκδήλωσή σας με μηχανές ξηρού πάγου, Co2, καπνού, κονφετί, laser και πυροτεχνήματα εναέρια ή συντριβάνια για την δική σας εκδήλωση.

Μπορείτε να δείτε δουλειές μας στην αντίστοιχη σελίδα «Portfolio» ή στις αντίστοιχες σελίδες μας στα social media (facebook, twitter, google+, instagram) και να πάρετε μία γεύση με το τι μπορούμε να κάνουμε για σας.

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας δώσουμε ιδέες καθώς και προσφορές για την μουσική και ηχητική κάλυψη αθλητικών εκδηλώσεων. Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας η ζητήστε μας μία προσφορά.

συντριβανια
κανονι κονφετι
εναέρια πυροτεχνήματα
μουσική αθλητικών εκδηλώσεων
ηχητικη καλυψη αθλητικων διοργανωσεων
μουσικη καλυψη αθλητικων διοργανωσεων
dj αθλητικων εκδηλωσεων
ixitki athlitikon diorganoseon
dj athlitikes ekdiloseis

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ:

ΤΗΛ.: 215 540 0783