Μουσική κάλυψη με Dj για εφηβικά πάρτυ

dj για εφηβικα παρτυ

Όπως και οι ενήλικες ακόμα περισσότερα και οι έφηβοι θέλουν να διασκεδάζουν συνέχεια. Με πάρτυ ονομαστικής γιορτής, γενεθλίων, κάποιας επιτυχίας τους, κτλ. Το συστατικό και εδώ είναι ένα. Η μουσική.

Διαθέτουμε επαγγελματίες και έμπειρους Dj για εφηβικά πάρτυ. Με μουσική παιδεία και γνώσεις πάνω στις τάσεις τις εποχής αλλά και στα ακούσματα των νέων. Οι Dj μας έχουν ενημερωμένη δισκοθήκη με όλες τις επιτυχίες του σήμερα της Ελληνικής αλλά και της ξένης μουσικής σκηνής. Για να κάνουν το εφηβικό πάρτυ να συζητιέται την επόμενη μέρα για το πόσο καλά περάσαν.

Έχουμε την εμπειρία μετά από αμέτρητες ώρες σε εφηβικά πάρτυ αλλά και bar, club να καταλάβουμε τα ακούσματά τους. Τι θέλουνε να ακούσουνε αλλά και να ελιχθούμε μουσικά με εναν και μόνο σκοπό την διασκέδαση και να κρατάμε τον χορό ασταμάτητο.

Μπορείτε να δείτε δουλειές μας στην αντίστοιχη σελίδα «Portfolio» ή στις αντίστοιχες σελίδες μας στα social media (facebook, twitter, google+, instagram) και να πάρετε μία γεύση με το τι μπορούμε να κάνουμε για σας.

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας δώσουμε ιδέες και προσφορές για την μουσική και ηχητική κάλυψη του δικού σας παρτυ. Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας η ζητήστε μας μία προσφορά.

Ακόμα διαθέτουμε μεγάλη γκάμα από ηχητικό, φωτιστικό εξοπλισμό και ότι άλλο εσείς χρειαστείτε για το πάρτυ σας πέρα απο τον Dj για παρτυ. Μπορείτε να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες στην σχετική ενότητα όπου διαθέτει η ιστοσελίδα μας «Περισσότερα για το πάρτυ». Τέλος η εταιρεία μας μπορεί να σας παρέχει μουσική και ηχητική κάλυψη με Dj για παρτυ και εκτός Αθηνών στην Νησιωτική ή Ηπειρωτική Ελλάδα.

Εφηβικά Πάρτυ

Εξοπλισμος

Όπως και σε κάθε εκδήλωση η πάρτυ τα στάνταρ μας στην ηχητική και φωτιστική κάλυψη είναι υψηλά. Έτσι και στα εφηβικά πάρτυ χρησιμοποιούμε τελευταίας τεχνολογίας ηχητικό εξοπλισμό από επώνυμα brands της αγοράς. Για να πετύχουμε δυνατο και καθαρό ήχο. Πάντα ο ηχητικός εξοπλισμός που θα χρησιμοποιήσουμε είναι ανάλογος των καταστάσεων και του χώρου που θα χρειαστεί να καλύψουμε ώστε να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα. Ο φωτιστικός εξοπλσιμός είναι και αυτός τελευταίας τεχνολογίας, LED. Που αποτελείται από φωτορυθμικά, στατικά ή κινούμενα, Par Led, κα. Ακόμα η εταιρεία διαθέτει για τα εφηβικά πάρτυ ειδικά εφέ όπως μηχανές καπνού, φυσαλίδων, laser, πυροτεχνήματα και άλλα πολλά.

φωτορυθμικά wash
φωτορυθμικά beam
μηχανή καπνού

ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΦΗΒΙΚΟ ΠΑΡΤΥ…

ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ

εναέρια πυροτεχνήματα

ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΑ

συντριβανια

LASER

laser

GLOW STICKS

glow sticks

ΜΗΧΑΝΗ ΦΥΣΑΛΙΔΩΝ

μηχανη φυσαλιδων

ΜΗΧΑΝΗ ΚΟΝΦΕΤΙ

κανονι κονφετι

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ:

ΤΗΛ.: 215 540 0783