Επικοινωνηστε μαζί μας:

Dj γαμου

Πατήστε εδώ και συμπληρώστε την φόρμα για να σας δώσουμε μία μοναδική οικονομική προσφορά για την δική σας εκδήλωση ή πάρτυ.

Dj για εφηβικα παρτυ

Όπως και οι ενήλικες ακόμα περισσότερα και οι έφηβοι θέλουν να διασκεδάζουν συνέχεια. Με πάρτυ ονομαστικής γιορτής, γενεθλίων, κάποιας επιτυχίας τους, κτλ. Το συστατικό και εδώ είναι ένα. Η μουσική.

Διαθέτουμε επαγγελματίες και έμπειρους Dj για εφηβικά πάρτυ. Με μουσική παιδεία και γνώσεις πάνω στις τάσεις τις εποχής αλλά και στα ακούσματα των νέων. Οι dj μας έχουν ενημερωμένη δισκοθήκη με όλες τις επιτυχίες του σήμερα της Ελληνικής αλλά και της ξένης μουσικής σκηνής για να κάνουν το εφηβικό πάρτυ να συζητιέται την επόμενη μέρα για το πόσο καλά περάσαν.

Έχουμε την εμπειρία μετά από αμέτρητες ώρες σε εφηβικά πάρτυ αλλά και bar, club να καταλάβουμε τα ακούσματά τους, τι θέλουνε να ακούσουνε αλλά και να ελιχθούμε μουσικά με εναν και μόνο σκοπό την διασκέδαση και να κρατάμε τον χορό ασταμάτητο.

Μπορείτε να δείτε δουλειές μας στην αντίστοιχη σελίδα «Portfolio» ή στις αντίστοιχες σελίδες μας στα social media (facebook, twitter, google+, instagram) και να πάρετε μία γεύση με το τι μπορούμε να κάνουμε για σας.

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας δώσουμε ιδέες καθώς και προσφορές για την μουσική και ηχητική κάλυψη του δικού σας παρτυ. Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας η ζητήστε μας μία προσφορά.

Ακόμα η Dj Design διαθέτει μεγάλη γκάμα από ηχητικό, φωτιστικό εξοπλισμό και ότι άλλο εσείς χρειαστείτε για το πάρτυ σας ή την εκδήλωσή σας πέρα απο τον Dj για παρτυ. Μπορείτε να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες στην σχετική ενότητα όπου διαθέτει η ιστοσελίδα μας «Περισσότερα για το πάρτυ». Τέλος η εταιρεία μας μπορεί να σας παρέχει μουσική και ηχητική κάλυψη με Dj για παρτυ και εκτός Αθηνών στην Νησιωτική ή Ηπειρωτική Ελλάδα αλλά και εκτός συνόρων.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ:

ΤΗΛ.: 215 540 0783