Εταιρικές Εκδηλώσεις

Εταιρικές Εκδηλώσεις

Η Dj Design καλύπτει μουσικά και ηχητικά εταιρικές εκδηλώσεις όπως συνέδρια, παρουσιάσεις, κοπές πίτας, γιορτές, κα. Σας παρέχουμε την μουσική κάλυψη της εταιρικής σας εκδήλωσης με Dj. Οι Dj για εταιρικές εκδηλώσεις διαθέτουν την απαιτούμενη εμπειρία και γνώσεις να καλύψουν την εταιρική εκδήλωση βάση του στυλ που εσείς θα μας θέσετε να ακολουθήσουμε.

Μπορείτε να δείτε δουλειές μας στην αντίστοιχη σελίδα «Portfolio» ή στις αντίστοιχες σελίδες μας στα social media (facebook, twitter, google+, instagram) και να πάρετε μία γεύση με το τι μπορούμε να κάνουμε για σας.

Επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας δώσουμε ιδέες και προσφορές για μουσική και ηχητική κάλυψη της δικής σας εταιρικής εκδήλωσης. Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας η ζητήστε μας μία προσφορά.

Εξοπλισμος

Η εταιρεία πέρα από την μουσική κάλυψη με DJ για εταιρικές εκδηλώσεις παρέχει ηχητική κάλυψη με ήχο από κορυφαία ηχεία επώνυμων brands της αγοράς για τέλεια ποιότητα ήχου. Σας καλύπτει την εταιρική σας εκδήλωση με μικροφωνικές εγκαταστάσεις και ασύρματα μικρόφωνα για παρουσιάσεις και συνέδρια.

Πέρα από την ηχητική και μουσική κάλυψη διαθέτουμε ακόμα οπτικοακουστικό εξοπλισμό για τις παρουσιάσεις σας και σκηνές.

φωτορυθμικά wash
φωτορυθμικά beam
follow spot

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ:

ΤΗΛ.: 215 540 0783