Επικοινωνηστε μαζί μας:

Dj γαμου

Πατήστε εδώ και συμπληρώστε την φόρμα για να σας δώσουμε μία μοναδική οικονομική προσφορά για την δική σας εκδήλωση ή πάρτυ.

Εταιρικές Εκδηλώσεις

Η Dj Design καλύπτει μουσικά και ηχητικά εταιρικές εκδηλώσεις όπως συνέδρια, παρουσιάσεις, κοπές πίτας, γιορτές, κα. Σας παρέχουμε την μουσική κάλυψη της εταιρικής σας εκδήλωσης με Dj. Οι Dj για εταιρικές εκδηλώσεις της εταιρείας μας διαθέτουν την απαιτούμενη εμπειρία και γνώσεις για να καλύψουν την εταιρική σας εκδήλωση βάση του στυλ που εσείς θα μας θέσετε να ακολουθήσουμε.

Ακόμα η εταιρεία πέρα από την μουσική κάλυψη με DJ για εταιρικές εκδηλώσεις σας παρέχει ηχητική κάλυψη με ήχο από κορυφαία ηχεία επώνυμων brands της αγοράς για τέλεια ποιότητα ήχου. Σας καλύπτει την εταιρική σας εκδήλωση με μικροφωνικές εγκαταστάσεις και ασύρματα μικρόφωνα για παρουσιάσεις και συνέδρια.

Πέρα από την ηχητική και μουσική κάλυψη διαθέτουμε ακόμα οπτικοακουστικό εξοπλισμό για τις παρουσιάσεις σας και σκηνές.

Μπορείτε να δείτε δουλειές μας στην αντίστοιχη σελίδα «Portfolio» ή στις αντίστοιχες σελίδες μας στα social media (facebook, twitter, google+, instagram) και να πάρετε μία γεύση με το τι μπορούμε να κάνουμε για σας.

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας δώσουμε ιδέες καθώς και προσφορές για την μουσική και ηχητική κάλυψη της δικής σας εταιρικής εκδήλωσης. Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας η ζητήστε μας μία προσφορά.

Ακόμα η Dj Design διαθέτει μεγάλη γκάμα από ηχητικό, φωτιστικό εξοπλισμό και ότι άλλο εσείς χρειαστείτε για το πάρτυ σας ή την εκδήλωσή σας πέρα απο τον Dj για παρτυ. Μπορείτε να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες στην σχετική ενότητα όπου διαθέτει η ιστοσελίδα μας «Περισσότερα για το πάρτυ». Τέλος η εταιρεία μας μπορεί να σας παρέχει μουσική και ηχητική κάλυψη με Dj για παρτυ και εκτός Αθηνών στην Νησιωτική ή Ηπειρωτική Ελλάδα αλλά και εκτός συνόρων.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ:

ΤΗΛ.: 215 540 0783