Επικοινωνηστε μαζί μας:

Dj γαμου

Πατήστε εδώ και συμπληρώστε την φόρμα για να σας δώσουμε μία μοναδική οικονομική προσφορά για την δική σας εκδήλωση ή πάρτυ.

Dj Για Πολιτιστικές Εκδηλώσεις

Αναλαμβάνουμε την μουσική και ηχητική κάλυψη πολιτιστικών εκδηλώσεων, χοροεσπερίδων, γιορτών κα. Διαφόρων συλλόγων, ιδρυμάτων, Δήμων, ΜΚΟ, κτλ. Με Dj Για Πολιτιστικές Εκδηλώσεις Μπορούμε να καλύψουμε μουσικά, οπτικοακουστικά αλλά και ηχητικά με ήχο, μικροφωνικές εγκαταστάσεις, με ασύρματα και ενσύρματα μικρόφωνα κτλ. Ακόμα με φωτισμό και σκηνές την οποιαδήποτε πολιτιστική εκδήλωση. Ακόμα μπορούμε να σας παρέχουμε και υπηρεσίες ηχοληψίας σε όποιες εκδηλώσεις το απαιτούν.

Μπορείτε να δείτε δουλειές μας στην αντίστοιχη σελίδα «Portfolio» ή στις αντίστοιχες σελίδες μας στα social media (facebook, twitter, google+, instagram) και να πάρετε μία γεύση με το τι μπορούμε να κάνουμε για σας.

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας δώσουμε ιδέες καθώς και προσφορές για την μουσική και ηχητική κάλυψη πολιτιστικών εκδηλώσεων. Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας η ζητήστε μας μία προσφορά.

Ακόμα η Dj Design διαθέτει μεγάλη γκάμα από ηχητικό, φωτιστικό εξοπλισμό και ότι άλλο εσείς χρειαστείτε για  την εκδήλωσή σας πέρα απο τον Dj Για Πολιτιστικές Εκδηλώσεις. Μπορείτε να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες στην σχετική ενότητα όπου διαθέτει η ιστοσελίδα μας «Περισσότερα για το πάρτυ». Τέλος η εταιρεία μας μπορεί να σας παρέχει μουσική και ηχητική κάλυψη με Dj Για Πολιτιστικές Εκδηλώσεις και εκτός Αθηνών στην Νησιωτική ή Ηπειρωτική Ελλάδα αλλά και εκτός συνόρων.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ:

ΤΗΛ.: 215 540 0783