Dj για βαπτιση | Μουσική Ηχητική Φωτιστική Κάλυψη Βαπτίσεων

dj για βαπτιση
Β άπτιση, η πρώτη σημαντική στιγμή του παιδιού σας. Όπου θα θέλατε να σας μείνει αξέχαστη περνώντας εσείς και οι καλεσμένοι σας μοναδικά. Το συστατικό και εδώ είναι ένα. Η σωστή μουσική επένδυση της δεξίωσης αυτής. Όπου για να γίνει αυτό χρειάζεται ένας Dj για βαπτιση έμπειρος, ευέλικτος, επικοινωνιακός και πάνω απ όλα γνώστης του αντικειμένου με πολλές εκδηλώσεις στο ενεργητικό του. Οι Dj για βαπτιση της εταιρείας μας έχουν πλήρη και ενημερωμένη δισκοθήκη και με την εμπειρία τους μπορούν να ανταπεξέλθουν ανάλογα με το ύφος που εσείς θα θέλετε να δώσετε. Είτε θέλετε να δώσετε ένα παραδοσιάκο ύφος με πλούσιο δημοτικό ρεπερτόριο. Είτε μία πιο πάρτυ νότα στην εκδήλωση παίζοντας Ελληνικές και ξένες επιτυχίες του χθες και του σήμερα. Είτε θέλετε να δώσετε ένα συγκεκριμένο ύφος, rock, latin, disco ή δεκαετίας 50’s, 60’s, 70’s κτλ. Εμείς είμαστε εδώ για να αναλάβουμε την διασκέδασή σας.

Τι κανουμε

Σε όλες τις περιπτώσεις έχουμε δύο πράγματα στο μυαλό μας και μόνο την σωστή και ποιοτική παροχή των υπηρεσιών μας. Και την διασκέδασή σας. Αγαπάμε την δουλειά μας, αγαπάμε αυτό που κάνουμε. Και θέλουμε να βλέπουμε συνέχεια ευτυχισμένους και ευχαριστημένους ανθρώπους να διασκεδάζουν. Οι Dj για βαπτιση της εταιρείας μας ανάλογα με το ύφος όπου εσείς έχετε επιλέξει αρχικά θα σας συμβουλέψουν και στην συνέχεια θα κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα. Να κάνουν τον κόσμο να χορεύει και να διασκεδάζει.

dj gia vaptiseis

Εξοπλισμος

Για να θεωρήσουμε μία εκδήλωση βάπτισης επιτυχημένη πέρα από τον Dj για βαπτιση. Χρειάζεται να υπάρχει ο σωστός ηχητικός και φωτιστικός εξοπλισμός. Τοποθετούμε στην βάπτιση ηχητικό εξοπλισμό από επώνυμα brands της αγορά με δυνατό και καθαρό ήχο. Ικανό να καλύψουν οποιαδήποτε εκδήλωση σε οποιοδήποτε χώρο, ανοιχτό ή κλειστό. Ο αριθμός των ηχείων που τοποθετούμε είναι ανάλογος με τον αριθμό των καλεσμένων ώστε να έχουμε ομοιόμορφο ήχο σε όλη την περιφέρεια και δυνατό ήχο στην πίστα. Διαθέτουμε φωτιστικό εξοπλισμό για την βάπτιση για να δημιουργήσουμε μία διαφορετική ατμόσφαιρα στον χώρο που αποτελείται από φωτορυθμικά, par led, γιρλάντες φωτισμού, φαναράκια, και άλλα. Τέλος μπορούμε ακόμα να προσθέσουμε στην βάπτιση ειδικά εφέ. Όπως μηχανές ξηρού πάγου, καπνού, κονφετί ή πυροτεχνήματα (Εναέρια, συντριβάνια).

φωτορυθμικά wash
φωτορυθμικά beam
μηχανή καπνού

Τιμες

Γνωρίζωντας τις δυσκολίες της εποχής που διανύουμε. Η Dj Design έχει διατηρήσει σε χαμηλά επίπεδα τις τιμές της. Χωρίς όμως να έχει ρίξει τον πήχη στην ποιότητα παροχής των υπηρεσιών της. Σας παρέχουμε τις ίδιες υπηρεσίες με την αξιοπιστία και την συνέπεια που έχουμε. Οι Dj για βαπτιση βρίσκονται πάντα το λιγότερο μία με δύο ώρες νωρίτερα στον χώρο της εκδήλωσης από την ώρα που μας έχετε αναφέρει ότι θα έρθουν οι καλεσμένοι σας, ανάλογα με το setup που υπάρχει. Στην παροχή των υπηρεσιών μας δεν υπάρχει κανένας χρονικός περιορισμός.

Οι τιμές για Dj για βαπτιση διαμορφώνονται ανάλογα με τον αριθμό των καλεσμένων που έχετε. Δηλαδή πόσα ηχεία θα χρειαστούν για να καλύψουμε την περιφέρεια. Και τον εξτρά εξοπλισμό που εσείς θα επιλέξετε, όπως φωτορυθμικά, μηχανές καπνού, πυροτεχνήματα, κα. Για εκδηλώσεις εκτός Αθηνών οι τιμές διαμορφώνονται ανάλογα την απόσταση και αν χρειαστεί διαμονή μίας νύχτας.

ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΠΤΙΣΗ…

ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ

εναέρια πυροτεχνήματα

ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΑ

συντριβανια

ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΓΙΡΛΑΝΤΑΣ

fotismos girlantas

ΙΠΤΑΜΕΝΑ ΦΑΝΑΡΑΚΙΑ

ιπταμενα φαναρακια

ΦΟΥΣΚΩΤΑ

φουσκωτά παιχνίδια

ΑΝΙΜΑΤΕΡ

ανιματέρ

Αν θέλετε και εσείς να ζήσετε αυτή τη μοναδική εμπειρία μέσα από τους Dj για βαπτιση και την όλη οργάνωση που θα σας παρέχουμε. Είναι να κλείσετε ένα ραντεβού μαζί μας να μας γνωρίσετε ή να επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας μία από τις δύο φόρμες επικιονωνίας που διαθέτει η ιστοσελίδα μας (επικοινωνία | φόρμα προσφοράς) για να σας δώσουμε μία οικονομική προσφορά για την μουσική και ηχητική κάλυψη της δικής σας βάπτισης. Μπορείτε να δείτε δουλειές μας από άλλες εκδηλώσεις στο φωτογραφικό υλικό που διαθέτουμε ή στις σελίδες μας στα social media (Facebook, Twitter, Instagram.).

dj gia baptisi
ντι τζει για βαπτιση
dj gia vaptisi
dj βαπτίσεων
dj βαπτισης
ηχητικη καλυψη βαπτισης

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ:

ΤΗΛ.: 215 540 0783