ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

DJ ΓΑΜΟΥ ΒΑΠΤΙΣΗΣ ΠΑΡΤΥ

dj gamon parti

dj για γαμο dj για παρτι dj για βαπτιση

Dj γαμου βαπτισης παρτι είναι οι βασικές υπηρεσίες όπου παρέχουμε στην Dj Design. Η Dj Design ξεκίνησε την πορεία της το 2011 από τον Χαράλαμπο Κων. Μπούτα (Μουσικός παραγωγός & Ηχολήπτης). Γνωστός και ως Dj Harris με εμπειρία στο χώρο του Djing και των εκδηλώσεων από το 1999 (Μπορείτε να δείτε και περισσότερες πληροφορίες στο βιογραφικό που βρίσκετε παρακάτω). Έχοντας ως γνώμονα την άρτια κάλυψη κάθε προσδοκίας σας και απαίτησής σας για την μουσική & ηχητική κάλυψη της εκδήλωσης των ονείρων σας αλλά και για την διασκέδασή σας.

Το 2014 η ομάδα της Dj Design μεγάλωσε πλαισιώνοντας την έμπειροι Dj γαμου βαπτισης παρτυ και μουσικοί. Η Dj Design είναι μία εταιρεία όπου παρέχει μουσική & ηχητική κάλυψη εκδηλώσεων, dj γαμουdj βαπτισηςdj για παρτυ με έδρα το Νέο Ηράκλειο Αττικής. καλύπτει εκδηλώσεις γαμου, βαπτασεις, δεξιώσεις, κα. εντός Αθηνών αλλά και εκτός στην υπόλοιπη νησιωτική και Ηπειρωτική Ελλάδα(Περισσότερες πληροφορίες «Destination Wedding»).

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ DJ’S

dj gamos party vaptisi

Η βασική παροχή υπηρεσιών της εταιρείας είναι η μουσική & ηχητική κάλυψη εκδηλώσεων από Dj γαμου βαπτισης παρτυ με πολυετή εμπειρία στον χώρο των κοινωνικών εκδηλώσεων και σε χώρους διασκεδάσεως όπως bar, cafe, club, εστιατόρια. Ακόμα διαθέτουμε έμπειρους και καταρτισμένους ηχολήπτες, όπου θα σας παρέχουν με τον καλύτερο τρόπο τις τεχνικές τους υπηρεσίες. Με αυτό τον τρόπο μπορούμε να δώσουμε την καλύτερη ποιότητα μουσικής & ηχητικής κάλυψης σε οποιαδήποτε εκδήλωση γαμουβαπτισηςπαρτυ. Οι συνεργάτες μας, Dj γαμου βαπτισης παρτυ, ηχολήπτες και οι τεχνικοί έχουμε ως γνώμονα την σωστή και ποιοτική παροχή υπηρεσιών. Και την σωστή εξυπηρέτηση έχοντας γνώση και αισθητική για το σημαντικότερο κομμάτι κάθε εκδήλωσης, την μουσική.

Οι Dj μας ενημερώνονται τακτικά για τις μουσικές τάσεις της εποχής. Σε συνδυασμό με την μουσική παιδεία, την πλήρη ενημερωμένη δισκοθήκη από την Ελληνική και Διεθνή μουσική σκηνή. Έχοντας γνώσεις σε κάθε είδος μουσικής από κάθε δεκαετία. Μας δίνει την δυνατότητα να είμαστε ευέλικτοι στο ρεπερτόριο μας ανάλογα κάθε φορά με την περίσταση. Για να παίξουν όλες οι αγαπημένες μουσικές χορευτικές επιτυχίες του χθες και του σήμερα, με έναν και μόνο σκοπό. Την διασκέδαση σας.

Dj γαμου βαπτισης παρτυ
ειδικά εφέ φωτορυθμικά

ΦΩΤΙΣΤΙΚΗ & ΗΧΗΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

dj gamos party vaptisi

Η εταιρεία μας εκτός από μουσική κάλυψη από Dj γαμου βαπτισης παρτυ παρέχει και ηχητική κάλυψη εκδηλώσεων. Διαθέτουμε ηχητικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας από επώνυμα brands του χώρου. Ο ηχητικός εξοπλισμός μας έχει την απόδοση αλλά και την ποιότητα στον ήχο όπου θα καλύψουν ακόμα και τις πιο απαιτητικές εκδηλώσεις. Διαθέτουμε ηχεία, line array, monitor, μικροφωνικές κονσόλες, ασύρματα & ενσύρματα μικρόφωνα, ear in, κα. ώστε να μπορέσουμε να καλύψουμε κάθε είδους εκδήλωση.

Πέρα από την ηχητική κάλυψη εκδηλώσεων, την μουσική κάλυψη με Dj γαμουDj βαπτισηςDj παρτυ. Μπορούμε να δώσουμε μία διαφορετική εικόνα και αίσθηση στην εκδήλωση σας παρέχοντας φωτιστική κάλυψη και διάφορα άλλα ειδικά εφέ. Έχουμε φωτορυθμικά τεχνολογίας LED ικανά να καλύψουνε κάθε χώρο &εκδήλωση, laser, μηχανές καπνού, φυσαλίδων, κονφετί, ξηρού πάγου, strobo lights, PAR, κανόνια προβολής, πυροτεχνήματα κα. πολλά που μπορούν να κάνουν την εκδήλωσή σας αξέχαστη δίνοντας της ένα μοναδικό ύφος.

ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΜΑΣ

dj gamon parti

Δίνουμε μεγάλη βάση στην λεπτομέρεια, στην ποιότητα, στην διασκέδασή, στην άμεση και σωστή εξυπηρέτηση. Αυτά είναι τα κλειδιά ώστε να δημιουργησουμε μια πετυχημένη εκδήλωση. Η Dj Design μπορεί να σας παρέχει Dj γαμουDj βαπτισηςDj για παρτυ και ηχητική κάλυψη καλύπτοντας κάθε είδους εκδήλωσης.

Η διαφήμισή μας είναι η ικανοποίηση των πελατών μας. Κάτι που θα το δείτε από τα σχόλια των πελατών με τους οποίους έχουμε ήδη συνεργαστεί. Αλλά και από την πρώτη συνεργασία με τη Dj Design.

Τέλος θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την επίσκεψη σας στην ηλεκτρονική μας σελίδα αλλά και στις σελίδες μας στα Social Media.

Με εκτίμηση,
Χαράλαμπος Κων. Μπούτας

ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ:

dj gamon parti

 • Dj Γάμου
 • Dj Βάπτισης
 • Dj Για Παιδικά Πάρτυ
 • Dj Για Εφηβικά Πάρτυ
 • Dj Για Πάρτυ Ενηλίκων
 • Dj Για Σχολικές Εκδηλώσεις
 • Dj Για Εταιρικά Πάρτυ

ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ:

dj gamon parti

 • Dj’s & Dj Set
 • Φωτορυθμικά (Ρομποτικές κεφαλές, δέσμης, στατικά)
 • Ειδικά εφέ(μηχανή καπνού, φυσαλίδων, κονφετί, κλπ.)
 • Προβολέις
 • Μικροφωνικές κονσόλες & Επεξεργαστές ήχου
 • Μικρόφωνα(ενσύρματα/ασύρματα)
 • Ηχεία
 • Κονσόλες
 • Προτζέκτορες

ΜΙΝΙ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

dj gamos party vaptisi

Χάρης Μπούτας (Dj Harris) Ξεκίνησε το 1999 την επαγγελματική του σταδιοδρομία από γνωστά club & bar της Αθήνας έχοντας στο ενεργητικό του σπουδές ηχοληψίας και μουσικής παραγωγής. Από το 2005 μπήκε στον χώρο των κοινωνικών & εταιρικών εκδηλώσεων έχοντας έως τώρα συνεργαστεί με αρκετούς γνωστούς χώρους κάλυψης κοινωνικών εκδηλώσεων (Κτήματα – Ξενοδοχεία). Το 2011 δημιούργησε την Dj Design, εταιρεία μουσικής & ηχητικής κάλυψης εκδηλώσεων και ως και σήμερα συνεργάζεται με γνωστά Club της Αθήνας σαν guest dj για διάφορα event.

ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Έχουμε εργαστεί σε πάρα πολλές εκδηλώσεις όπου πιστεύουμε, όταν έχεις τον κατάλληλο επαγγελματία στο πλευρό σου πετυχαίνεις το τέλειο αποτέλεσμα.

ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ

Με τον μεγάλο αριθμό εκδηλώσεων στο ενεργητικό μας έχουμε την άνεση να σας εγγυηθούμε επαγγελματισμό & συνέπεια σε όλους τους τομείς.

ΦΙΛΙΚΟΙ

Αγαπάμε την δουλειά μας, αγαπάμε αυτό που κάνουμε, αγαπάμε να βλέπουμε ανθρώπους χαρούμενους και ικανοποιημένους.
dj για γαμο

DJ DESIGN

DJ ΓΙΑ ΓΑΜΟ | ΒΑΠΤΙΣΗ | ΠΑΡΤΙ
Λεωφόρος Ηρακλείου 369,
Νέο Ηράκλειο,
Αττικής
Τηλ.: 215-540-0783
Κιν.: 697-171-9433
E-Mail:info(@)djdesign.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

dj για γαμο αθηνα

Υπηρεσίες Dj με Dj για γαμο, Dj για παρτυ, Dj για βαπτιση. Ηχητική κάλυψη γάμων, βαπτίσεων, πάρτυ και πάσης φύσεως εκδήλωση που χρειαζεται ηχητική κάλυψη. Φωτιστική κάλυψη και ειδικά εφέ. Αυτές είναι λίγες από τις υπηρεσίες που μπορούμε να σας παρέχουμε. Επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας μία από τις δύο φόρμες που διαθέτει η ιστοσελίδα. Ή δείτε περισσότερες πληροφορίες σχέτικά με τις υπηρεσίες μας ηχητικής &μουσικής κάλυψης. Με Dj για γαμο, Dj για παρτυ, Dj για βαπτιση στα social media (Facebook, Twitter, Instagram, Google+). Επίσης μπορούμε να σας δώσουμε μία οικονομική προσφορά για την ηχητική & μουσική κάλυψη της δική σας εκδήλωσης. Με Dj για γαμο, Dj για παρτυ, Dj για βαπτιση συμπληρώνοντας την φόρμα προσφοράς που διαθέτουμε στην ιστοσελίδα μας.

ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ:

21 5540 0783 & 69 7171 9433