Σχετικά με μας

Dj γαμου βαπτισης παρτυ

Dj γαμου βαπτισης παρτυ είναι οι βασικές υπηρεσίες όπου παρέχουμε στην Dj Design.  Η Dj Design ξεκίνησε την πορεία της το 2011 από τον Χαράλαμπο Κων. Μπούτα (Μουσικός παραγωγός & Ηχολήπτης). Γνωστός και ως Dj Harris με εμπειρία στο χώρο του Djing και των εκδηλώσεων από το 1999 (Μπορείτε να δείτε και περισσότερες πληροφορίες στο βιογραφικό που βρίσκετε παρακάτω).  Έχοντας ως γνώμονα την άρτια κάλυψη κάθε προσδοκίας σας και απαίτησής σας για την μουσική & ηχητική κάλυψη της εκδήλωσης των ονείρων σας αλλά και για την διασκέδασή σας.

Το 2014 η ομάδα της Dj Design μεγάλωσε πλαισιώνοντας την έμπειροι Dj γαμου βαπτισης παρτυ και μουσικοί. Η Dj Design είναι μία εταιρεία όπου παρέχει μουσική & ηχητική κάλυψη εκδηλώσεων, dj γαμου, dj βαπτισης, dj για παρτυ με έδρα το Νέο Ηράκλειο Αττικής. καλύπτει εκδηλώσεις γαμου, βαπτασεις, δεξιώσεις, κα. εντός Αθηνών αλλά και εκτός στην υπόλοιπη νησιωτική και Ηπειρωτική Ελλάδα(Περισσότερες πληροφορίες «Destination Wedding«).

dj για γαμους
dj για βαπτιση

Υπηρεσιες Dj’s

Η βασική παροχή υπηρεσιών της εταιρείας είναι η μουσική & ηχητική κάλυψη εκδηλώσεων από Dj γαμου βαπτισης παρτυ με πολυετή εμπειρία στον χώρο των κοινωνικών εκδηλώσεων και σε χώρους διασκεδάσεως όπως bar, cafe, club, εστιατόρια. Ακόμα διαθέτουμε έμπειρους και καταρτισμένους ηχολήπτες, όπου θα σας παρέχουν με τον καλύτερο τρόπο τις τεχνικές τους υπηρεσίες. Με αυτό τον τρόπο μπορούμε να δώσουμε την καλύτερη ποιότητα μουσικής & ηχητικής κάλυψης σε οποιαδήποτε εκδήλωση γαμου, βαπτισης, παρτυ. Οι συνεργάτες μας, Dj γαμου βαπτισης παρτυ, ηχολήπτες και οι τεχνικοί έχουμε ως γνώμονα την σωστή και ποιοτική παροχή υπηρεσιών. Και την σωστή εξυπηρέτηση έχοντας γνώση και αισθητική για το σημαντικότερο κομμάτι κάθε εκδήλωσης, την μουσική.

Οι Dj μας ενημερώνονται τακτικά για τις μουσικές τάσεις της εποχής. Σε συνδυασμό με την μουσική παιδεία, την πλήρη ενημερωμένη δισκοθήκη από την Ελληνική και Διεθνή μουσική σκηνή. Έχοντας γνώσεις σε κάθε είδος μουσικής από κάθε δεκαετία. Μας δίνει την δυνατότητα να είμαστε ευέλικτοι στο ρεπερτόριο μας ανάλογα κάθε φορά με την περίσταση. Για να παίξουν όλες οι αγαπημένες μουσικές χορευτικές επιτυχίες του χθες και του σήμερα, με έναν και μόνο σκοπό. Την διασκέδαση σας.

Φωτιστικη & ηχητικη καλυψη εκδηλωσεων

Η εταιρεία μας εκτός από μουσική κάλυψη από Dj γαμου βαπτισης παρτυ παρέχει και ηχητική κάλυψη εκδηλώσεων. Διαθέτουμε ηχητικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας από επώνυμα brands του χώρου. Ο ηχητικός εξοπλισμός μας έχει την απόδοση αλλά και την ποιότητα στον ήχο όπου θα καλύψουν ακόμα και τις πιο απαιτητικές εκδηλώσεις. Διαθέτουμε ηχεία, line array, monitor, μικροφωνικές κονσόλες, ασύρματα & ενσύρματα μικρόφωνα, ear in, κα. ώστε να μπορέσουμε να καλύψουμε κάθε είδους εκδήλωση.

Πέρα από την ηχητική κάλυψη εκδηλώσεων, την μουσική κάλυψη με Dj γαμου, Dj βαπτισης, Dj παρτυ. Μπορούμε να δώσουμε μία διαφορετική εικόνα και αίσθηση στην εκδήλωση σας παρέχοντας φωτιστική κάλυψη και διάφορα άλλα ειδικά εφέ. Έχουμε φωτορυθμικά τεχνολογίας LED ικανά να καλύψουνε κάθε χώρο &εκδήλωση, laser, μηχανές καπνού, φυσαλίδων, κονφετί, ξηρού πάγου, strobo lights, PAR, κανόνια προβολής, πυροτεχνήματα κα. πολλά που μπορούν να κάνουν την εκδήλωσή σας αξέχαστη δίνοντας της ένα μοναδικό ύφος.

dj για παρτι

Δίνουμε μεγάλη βάση στην λεπτομέρεια, στην ποιότητα, στην διασκέδασή, στην άμεση και σωστή εξυπηρέτηση. Αυτά είναι τα κλειδιά ώστε να δημιουργησουμε μια πετυχημένη εκδήλωση. Η Dj Design μπορεί να σας παρέχει Dj γαμου, Dj βαπτισης, Dj παρτυ και ηχητική κάλυψη καλύπτοντας κάθε είδους εκδήλωσης.

Η διαφήμισή μας είναι η ικανοποίηση των πελατών μας. Κάτι που θα το δείτε από τα σχόλια των πελατών με τους οποίους έχουμε ήδη συνεργαστεί. Αλλά και από την πρώτη συνεργασία με τη Dj Design.

Τέλος θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την επίσκεψη σας στην ηλεκτρονική μας σελίδα αλλά και στις σελίδες μας στα Social Media.

Με εκτίμηση,
Χαράλαμπος Κων Μπούτας

Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας η συμπληρώστε την φόρμα προσφοράς για να σας δώσουμε μία οικονομική προσφορά.

Dj γαμου, Dj βαπτισης, Dj για παρτυ θα βρείτε σε μας στι καλύτερες τιμές της αγοράς με την ποιότητα και την αξιοπιστία της Dj Design. Δείτε δουλειές μας και επισκεφτείτε τις σελίδες μας στα social media( Facebook, Google Plus, Twitter, Instagram )

Μουσικη Καλυψη Απο:

 • Dj γάμου
 • Dj βάπτισης
 • Dj για δεξίωση
 • Dj για σχολικές εκδηλώσεις
 • Dj για εγκαίνια
 • Dj για πάρτυ γεννεθλίων
 • Dj για παιδικά πάρτυ
 • Dj για εφηβικά πάρτυ
 • Dj για πάρτυ ενηλίκων

Διαθετουμε:

 • Dj’s & Dj Set
 • Φωτορυθμικά(ρομποτικές κεφαλές, δέσμης, στατικά)
 • Ειδικά εφέ(μηχανή καπνού, φυσαλίδων, κονφετί, κλπ.)
 • Προβολέις
 • Μικροφωνικές κονσόλες & Επεξεργαστές ήχου
 • Μικρόφωνα(ενσύρματα/ασύρματα)
 • Ηχεία
 • Κονσόλες
 • Προτζέκτορες
 • Πυροτεχνήματα & Συντριβάνια & Άλλα
 • κλπ. που μπορείτε να δείτε στον εξοπλισμό της εταιρείας μας.

Μινι βιογραφικο

dj harrisΧάρης Μπούτας (Dj Harris) Ξεκίνησε το 1999 την επαγγελματική του σταδιοδρομία από γνωστά club & bar της Αθήνας έχοντας στο ενεργητικό του σπουδές ηχοληψίας και μουσικής παραγωγής. Από το 2005 μπήκε στον χώρο των κοινωνικών & εταιρικών εκδηλώσεων έχοντας έως τώρα συνεργαστεί με αρκετούς γνωστούς χώρους κάλυψης κοινωνικών εκδηλώσεων (Κτήματα – Ξενοδοχεία). Το 2011 δημιούργησε την Dj Design, εταιρεία μουσικής & ηχητικής κάλυψης εκδηλώσεων και ως και σήμερα συνεργάζεται με γνωστά Club της Αθήνας σαν guest dj για διάφορα event.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ:

ΤΗΛ.: 215 540 0783