DJ ΓΑΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΤΥ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ, ΗΧΗΤΙΚΗΣ, ΦΩΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Καλώς ήλθατε στην ιστοσελίδα της Dj Design. Είμαι ο Χάρης Μπούτας (aka Dj Harris), ιδιοκτήτης της Dj Design και επαγγελματίας Dj γάμων & πάρτι με σπουδές μουσικής παραγωγής και ηχοληψίας. Το πάθος μου και η αγάπη μου για τη μουσική με ώθησε να ασχοληθώ επαγγελματικά με τον χώρου του Djing από το 1999, από μεγάλα Club & Bar της Αθήνας. Και στη συνέχεια να μεταβώ στον χώρο των κοινωνικών εκδηλώσεων και των private party. Το 2011 δημιούργησα την Dj Design με ένα και μόνο στόχο, να συνεχίσω να διασκεδάζω τους ανθρώπους με αυτό που ήξερα και ξέρω καλύτερα. Με τη μουσική.

Η Dj Design είναι μία εταιρεία που δραστηριοποιείτε στον χώρο των κοινωνικών εκδηλώσεων, πάρτι και private parties. Παρέχοντας υψηλής επιπέδου υπηρεσίες, μουσικής, ηχητικής και φωτιστικής κάλυψης εκδηλώσεων. Όλοι οι συνεργάτες της Dj Design έχουν επιλεχθεί να πλαισιώσουν αυτήν την ομάδα με δύο βασικά κριτήρια. Την εμπειρία τους αρχικά και κατά δεύτερον με την όρεξη για να κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα, να διασκεδάζουν το κόσμο. Παρακάτω και στις επιμέρους σελίδες του ιστότοπου αυτού θα βρείτε αναλυτικότερα πληροφορίες για τις υπηρεσίες που παρέχουμε αλλά και για τι ακόμα μπορούμε να κάνουμε για σας. Καλή πλοήγηση.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ DJ’S

Η βασική παροχή υπηρεσιών της εταιρείας είναι η μουσική με Dj γάμου και πάρτι. Ο κάθε Dj με πολυετή εμπειρία στον χώρο των κοινωνικών εκδηλώσεων (γάμων, βαπτίσεων, δεξιώσεων, κα.) Και σε χώρους διασκεδάσεως όπως bar, cafe, club, εστιατόρια. Με σωστή μουσική παιδεία ο καθένας και πάντοτε με ενημερωμένες τις δισκοθήκες τους. Με όλες τις επιτυχίες του χθες και του σήμερα, από οποιαδήποτε μουσική σκηνή, Ελληνική ή Ξένη. Μπούμε να αντεπεξέλθουμε σε οποιοδήποτε πάρτι με οποιοδήποτε ύφος εσείς επιλέξετε αντάξια και παραπάνω από κάθε σας προσδοκία. Έχοντας στο μυαλό μας κάθε φορά τη διασκέδασή σας.

dj services

Και όπου αλλού χρειαστεί η παρουσία Dj για να καλύψει μουσικά μία εκδήλωση

Οι Dj μας ενημερώνονται τακτικά για τις μουσικές τάσεις της εποχής. Σε συνδυασμό με την μουσική παιδεία, την πλήρη ενημερωμένη δισκοθήκη από την Ελληνική και Διεθνή μουσική σκηνή. Έχοντας γνώσεις σε κάθε είδος μουσικής από κάθε δεκαετία. Μας δίνει την δυνατότητα να είμαστε ευέλικτοι στο ρεπερτόριο μας ανάλογα κάθε φορά με την περίσταση. Για να παίξουν όλες οι αγαπημένες μουσικές χορευτικές επιτυχίες του χθες και του σήμερα, με έναν και μόνο σκοπό. Την διασκέδαση σας.

ΗΧΗΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

Η εταιρεία μας εκτός από μουσική κάλυψη από Dj γάμου και πάρτι παρέχει και ηχητική κάλυψη εκδηλώσεων. Διαθέτουμε ηχητικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας από επώνυμα brands του χώρου. Ο ηχητικός εξοπλισμός μας έχει την απόδοση αλλά και την ποιότητα στον ήχο όπου θα καλύψουν ακόμα και τις πιο απαιτητικές εκδηλώσεις. Διαθέτουμε ηχεία, line array, monitor, μικροφωνικές κονσόλες, ασύρματα & ενσύρματα μικρόφωνα, ear in, κα. Ώστε να μπορέσουμε να καλύψουμε κάθε είδους εκδήλωση.

ΦΩΤΙΣΜΟΣ & ΦΩΤΟΡΥΘΜΙΚΑ

Πέρα από την ηχητική κάλυψη εκδηλώσεων, τη μουσική κάλυψη με Dj γάμου και πάρτι. Μπορούμε να δώσουμε μία διαφορετική εικόνα και αίσθηση στην εκδήλωση σας και να την απογειώσουμε παρέχοντας φωτιστική κάλυψη και διάφορα άλλα ειδικά εφέ. Έχουμε φωτορυθμικά τεχνολογίας LED ικανά να καλύψουνε κάθε χώρο & εκδήλωση, laser, μηχανές καπνού, φυσαλίδων, κομφετί, ξηρού πάγου, strobo lights, PAR, κανόνια προβολής, πυροτεχνήματα κα. Πολλά που μπορούν να κάνουν την εκδήλωσή σας αξέχαστη δίνοντας της ένα μοναδικό ύφος.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ

Ο σκοπός μας σαν Dj γάμου και πάρτι ήταν και παραμένει ένας. Η διασκέδαση του κόσμου. Κάθε μέρα και μέσα από την πορεία μας ως τώρα παραμένει ο ίδιος. Μέσα από την εμπειρία μας έχουμε μάθει να ελισσόμαστε και να ανανεωνόμαστε στη δουλειά μας για να διατηρηθεί αυτός ο σκοπός. Μας αρέσει να κάνουμε τον κόσμο να διασκεδάζει με τον τρόπο που εμείς ξέρουμε καλύτερα, μέσα από τη μουσική. Και μακάρι να μας δοθεί η ευκαιρία να το κάνουμε και για τη δική σας εκδήλωση.

ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΜΑΣ

Το πάθος μας και η αγάπη μας για τη μουσική μας έχουν κάνει να ψαχνόμαστε συνεχώς και να ανανεωνόμαστε για να γίνουμε ολοένα και καλύτεροι σε αυτό που κάνουμε. Τα μουσικά μας ακούσματα δεν έχουν φραγμούς και σύνορα. Η μουσική είναι μία και για μας έχει έναν σκοπό, να διασκεδάζει τον κόσμο. Τα μουσικά μας ακούσματα είναι από κάθε σκηνή, Ελληνική ή Διεθνή. Από κάθε δεκαετία και από κάθε είδος. Πάντα ανάλογα με την περίσταση και την κατάσταση. Και αυτό έχει περάσει και πάνω στη δουλειά μας. Να μπορούμε να ψυχολογήσουμε τον κόσμο και την κατάλληλη στιγμή να ελιχθούμε με τα κατάλληλα τραγούδια ώστε το κέφι να διατηρηθεί αμείωτο, και η πίστα πάντα γεμάτη. Το μουσικό μας ρεπερτόριο το προσαρμόζουμε κάθε φορά ανάλογα με την περίσταση και το είδος της εκδήλωσης για να υπάρχει συνεχής ροή και κέφι.

dj γαμων χαρης

Dj Harris

Χάρης Μπούτας (Dj Harris) Ξεκίνησε το 1999 την επαγγελματική του σταδιοδρομία από γνωστά club & bar της Αθήνας έχοντας στο ενεργητικό του σπουδές ηχοληψίας και μουσικής παραγωγής. Από το 2005 μπήκε στον χώρο των κοινωνικών & εταιρικών εκδηλώσεων έχοντας έως τώρα συνεργαστεί με αρκετούς γνωστούς χώρους κάλυψης κοινωνικών εκδηλώσεων (Κτήματα – Ξενοδοχεία). Το 2011 δημιούργησε την Dj Design, εταιρεία μουσικής & ηχητικής κάλυψης εκδηλώσεων και ως και σήμερα συνεργάζεται με γνωστά Club της Αθήνας σαν guest dj για διάφορα event.

Dj Dimitris Priftis

Dj Dimitris Priftis

Ασχολείται επαγγελματικά με το DJing απο το 2005. Τα πρώτα του βήματα ξεκίνησαν με κάλυψη εκδηλώσεων – events – parties εντός και εκτός Αθηνών. Συνεργάστηκε με πολλά cafe-bar και clubs της Αττικής ως guest DJ και άλλωτε ως ηχολήπτης live σκηνών. Απο το 2012 έως σήμερα συνεργάστηκε με πολλές αίθουσες – κτήματα εντός και εκτός Αττικής ως DJ γάμων – βαπτίσεων και γενικών κοινωνικών εκδηλώσεων με απόλυτη επιτυχία. Επίσης ανήκει στο δυναμικό των DJ του Μαραθωνίου εδώ και τρία συνεχόμενα έτη.

Dj Payia

Dj Payia

Ασχολείται επαγγελματικά με το Djing από το 2003 έχοντας στο ενεργητικό του σπουδές ηχοληψίας & μουσικής παραγωγής. Από την αρχή της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας έως και σήμερα έχει διατελέσει ως resident Dj στα μεγαλύτερα Club & Bar της Αθήνας και της επαρχίας όπως, Matchbox bar-club, Apla ellinika club, Why sleep bar-club, Sideradiko club, κα. Καθώς έχει και μεγάλες συνεργασίες με τραγουδιστές, άλλους Dj’s και διάφορες Ομάδες οργανώσεων Party & Εκδηλώσεων. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται ενεργά με τον χώρο των Private Parties με μεγάλη επιτυχία.