ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

DJ ΓΑΜΟΥ ΒΑΠΤΙΣΗΣ ΠΑΡΤΥ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ, ΗΧΗΤΙΚΗΣ, ΦΩΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

dj για γαμο dj για παρτι dj για βαπτισηDj γαμου βαπτισης παρτυ είναι οι βασικές υπηρεσίες όπου παρέχουμε στην Dj Design. Η Dj Design ξεκίνησε την πορεία της το 2011 από τον Χαράλαμπο Κων. Μπούτα (Μουσικός παραγωγός & Ηχολήπτης). Γνωστός και ως Dj Harris με εμπειρία στο χώρο του Djing και των εκδηλώσεων από το 1999 (Μπορείτε να δείτε και περισσότερες πληροφορίες στο βιογραφικό που βρίσκετε παρακάτω). Έχοντας ως γνώμονα την άρτια κάλυψη κάθε προσδοκίας σας και απαίτησής σας για την μουσική & ηχητική κάλυψη της εκδήλωσης των ονείρων σας αλλά και για την διασκέδασή σας.

Το 2014 η ομάδα της Dj Design μεγάλωσε πλαισιώνοντας την έμπειροι Dj γαμου βαπτισης παρτυ και μουσικοί. Η Dj Design είναι μία εταιρεία όπου παρέχει μουσική & ηχητική κάλυψη εκδηλώσεων, dj γαμουdj βαπτισηςdj για παρτυ με έδρα το Νέο Ηράκλειο Αττικής. καλύπτει εκδηλώσεις γαμου, βαπτασεις, δεξιώσεις, κα. εντός Αθηνών αλλά και εκτός στην υπόλοιπη νησιωτική και Ηπειρωτική Ελλάδα(Περισσότερες πληροφορίες «Destination Wedding»).

Δείτε παρακάτω τι μπορούμε να σας παρέχουμε και για την δική σας εκδήλωση…

Υπηρεσίες DJ’S

Η βασική παροχή υπηρεσιών της εταιρείας είναι η μουσική & ηχητική κάλυψη εκδηλώσεων από Dj γαμου βαπτισης παρτυ με πολυετή εμπειρία στον χώρο των κοινωνικών εκδηλώσεων και σε χώρους διασκεδάσεως όπως bar, cafe, club, εστιατόρια. Ακόμα διαθέτουμε έμπειρους και καταρτισμένους ηχολήπτες, όπου θα σας παρέχουν με τον καλύτερο τρόπο τις τεχνικές τους υπηρεσίες. Με αυτό τον τρόπο μπορούμε να δώσουμε την καλύτερη ποιότητα μουσικής & ηχητικής κάλυψης σε οποιαδήποτε εκδήλωση γαμουβαπτισηςπαρτυ. Οι συνεργάτες μας, Dj γαμου βαπτισης παρτυ, ηχολήπτες και οι τεχνικοί έχουμε ως γνώμονα την σωστή και ποιοτική παροχή υπηρεσιών. Και την σωστή εξυπηρέτηση έχοντας γνώση και αισθητική για το σημαντικότερο κομμάτι κάθε εκδήλωσης, την μουσική.

Μουσική Κάλυψη Με Dj:

 • Dj Για Γαμο
 • Dj ΓιαΒαπτιση
 • Dj Για Παρτυ Ενηλίκων
 • Dj Για Εφηβικά Πάρτυ
 • Dj Για Παιδικα Παρτυ
 • Dj Για Εταιρικές Εκδηλώσεις
 • Dj Για Εγκαινια
 • Dj Για Σχολικές Εκδηλώσεις
 • Dj Για Αθλητικές Εκδηλώσεις
 • Dj Για Πολιτιστικές Εκδηλώσεις

Και όπου αλλού χρειαστεί η παρουσία Dj για να καλύψει μουσικά μία εκδήλωση

dj για γαμο τιμές

Ζητήστε Μας Προσφορά

Μεταβείτε στην σελίδα και συμπληρώστε την φόρμα την οποία υπάρχει με τα στοιχεία για την εκδήλωσή σας και εμείς σύντομα θα σας απαντήσουμε με κάποια πακέτα οικονομικών προσφορών για την δική σας εκδήλωση.
Φόρμα

Οι Dj μας ενημερώνονται τακτικά για τις μουσικές τάσεις της εποχής. Σε συνδυασμό με την μουσική παιδεία, την πλήρη ενημερωμένη δισκοθήκη από την Ελληνική και Διεθνή μουσική σκηνή. Έχοντας γνώσεις σε κάθε είδος μουσικής από κάθε δεκαετία. Μας δίνει την δυνατότητα να είμαστε ευέλικτοι στο ρεπερτόριο μας ανάλογα κάθε φορά με την περίσταση. Για να παίξουν όλες οι αγαπημένες μουσικές χορευτικές επιτυχίες του χθες και του σήμερα, με έναν και μόνο σκοπό. Την διασκέδαση σας.

Ηχητική Κάλυψη

Η εταιρεία μας εκτός από μουσική κάλυψη από Dj γαμου βαπτισης παρτυ παρέχει και ηχητική κάλυψη εκδηλώσεων. Διαθέτουμε ηχητικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας από επώνυμα brands του χώρου. Ο ηχητικός εξοπλισμός μας έχει την απόδοση αλλά και την ποιότητα στον ήχο όπου θα καλύψουν ακόμα και τις πιο απαιτητικές εκδηλώσεις. Διαθέτουμε ηχεία, line array, monitor, μικροφωνικές κονσόλες, ασύρματα & ενσύρματα μικρόφωνα, ear in, κα. ώστε να μπορέσουμε να καλύψουμε κάθε είδους εκδήλωση.

 • Cd Player, Μίκτες
 • Controllers & Laptops
 • Ηχεία
 • Sub Woofer
 • Line Array
 • Monitor
 • Μικροφωνικές Κονσόλες
 • Μικρόφωνα Ενσύρματα & Ασύρματα
 • Κα.

Φωτιστική Κάλυψη

Πέρα από την ηχητική κάλυψη εκδηλώσεων, την μουσική κάλυψη με Dj γαμουDj βαπτισηςDj παρτυ. Μπορούμε να δώσουμε μία διαφορετική εικόνα και αίσθηση στην εκδήλωση σας παρέχοντας φωτιστική κάλυψη και διάφορα άλλα ειδικά εφέ. Έχουμε φωτορυθμικά τεχνολογίας LED ικανά να καλύψουνε κάθε χώρο &εκδήλωση, laser, μηχανές καπνού, φυσαλίδων, κονφετί, ξηρού πάγου, strobo lights, PAR, κανόνια προβολής, πυροτεχνήματα κα. πολλά που μπορούν να κάνουν την εκδήλωσή σας αξέχαστη δίνοντας της ένα μοναδικό ύφος.

 • Moving Heads
 • Par & Flat Leds
 • Spot Cannons
 • Laser Lights
 • Strobo Lights
 • Αρχιτεκτονικός Φωτισμός
 • Κα.
Dj γαμου βαπτισης παρτυ
Μουσική Κάλυψη

Από Έμπειρους Dj Γάμου Βάπτισης Πάρτυ

ειδικά εφέ φωτορυθμικά
Ειδικά Εφέ

Μία Μοναδική Ατμόσφαιρα Στην Εκδήλωσή Σας

ΜΙΝΙ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ

Χάρης Μπούτας (Dj Harris) Ξεκίνησε το 1999 την επαγγελματική του σταδιοδρομία από γνωστά club & bar της Αθήνας έχοντας στο ενεργητικό του σπουδές ηχοληψίας και μουσικής παραγωγής. Από το 2005 μπήκε στον χώρο των κοινωνικών & εταιρικών εκδηλώσεων έχοντας έως τώρα συνεργαστεί με αρκετούς γνωστούς χώρους κάλυψης κοινωνικών εκδηλώσεων (Κτήματα – Ξενοδοχεία). Το 2011 δημιούργησε την Dj Design, εταιρεία μουσικής & ηχητικής κάλυψης εκδηλώσεων και ως και σήμερα συνεργάζεται με γνωστά Club της Αθήνας σαν guest dj για διάφορα event.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΟΥ

Ο σκοπός μου σαν Dj για γαμο, Dj για βαπτιση, Dj για παρτυ ήταν και παραμένει ένας. Η διασκέδαση του κόσμου. Κάθε μέρα και μέσα από την πορεία μου ως τώρα παραμένει ο ίδιος. Μέσα από την εμπειρία μου και πάνω απ όλα από τα λάθη μου έχω μάθει να ελίσσομαι και να ανανεώνομαι στην δουλειά μου για να διατηρηθεί αυτός ο σκοπός. Μ’ αρέσει να κάνω τον κόσμο να διασκεδάζει με τον τρόπο που εγώ ξέρω καλύτερα μέσα από την μουσική. Και μακάρι να μου δοθεί η ευκαιρία να το κάνω και για την δική σας εκδήλωση.

ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΜΟΥ

Το πάθος μου και η αγάπη μου για την μουσική μ’ έχουν κάνει να ψάχνομαι συνεχώς και να ανανεώνομαι για να γίνομαι ολοένα και καλύτερος σε αυτό που κάνω. Τα μουσικά μου ακούσματα δεν έχουν φραγμούς και σύνορα. Η μουσική είναι μία και για μένα έχει έναν σκοπό, να διασκεδάζει τον κόσμο. Τα μουσικά μου ακούσματα είναι από κάθε σκηνή, Ελληνική ή Διεθνή. Από κάθε δεκαετία και από κάθε είδος. Πάντα ανάλογα με την περίσταση και την κατάσταση. Και αυτό έχει περάσει και πάνω στην δουλειά μου. Να μπορώ να ψυχολογήσω τον κόσμο και την κατάλληλη στιγμή να ελιχθώ με τα κατάλληλα τραγούδια ώστε το κέφι να μείνει αστείρευτο και η πίστα πάντα γεμάτη. Το μουσικό μου ρεπερτόριο το προσαρμόζω κάθε φορά ανάλογα με την περίσταση και το είδος της εκδήλωσης για να υπάρχει συνεχής ροή και κέφι.

Dj για γαμο, Dj για παρτυ, Dj για βαπτιση

Δημήτρης Πρίφτης

Dj Dimitris Priftis


Ασχολείται επαγγελματικά με το DJing απο το 2005. Τα πρώτα του βήματα ξεκίνησαν με κάλυψη εκδηλώσεων – events – parties εντός και εκτός Αθηνών. Συνεργάστηκε με πολλά cafe-bar και clubs της Αττικής ως guest DJ και άλλωτε ως ηχολήπτης live σκηνών. Απο το 2012 έως σήμερα συνεργάστηκε με πολλές αίθουσες – κτήματα εντός και εκτός Αττικής ως DJ γάμων – βαπτίσεων και γενικών κοινωνικών εκδηλώσεων με απόλυτη επιτυχία. Επίσης ανήκει στο δυναμικό των DJ του Μαραθωνίου εδώ και τρία συνεχόμενα έτη.

Παναγιώτης Γιαπιτζής

DJ Payia


Ασχολείται επαγγελματικά με το Djing από το 2003 έχοντας στο ενεργητικό του σπουδές ηχοληψίας & μουσικής παραγωγής. Από την αρχή της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας έως και σήμερα έχει διατελέσει ως resident Dj στα μεγαλύτερα Club & Bar της Αθήνας και της επαρχίας όπως, Matchbox bar-club, Apla ellinika club, Why sleep bar-club, Sideradiko club, κα. Καθώς έχει και μεγάλες συνεργασίες με τραγουδιστές, άλλους Dj’s και διάφορες Ομάδες οργανώσεων Party & Εκδηλώσεων. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται ενεργά με τον χώρο των Private Parties με μεγάλη επιτυχία.
dj για γαμο

DJ DESIGN

DJ ΓΙΑ ΓΑΜΟ | ΒΑΠΤΙΣΗ | ΠΑΡΤΥ
Λεωφόρος Ηρακλείου 369,
Νέο Ηράκλειο,
Αττικής
Τηλ.: 211-216-1218
Κιν.: 694-207-6307
E-Mail:info(@)djdesign.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

dj για γαμο αθηνα

Υπηρεσίες Dj με Dj για γαμο, Dj για παρτυ, Dj για βαπτιση. Ηχητική κάλυψη γάμων, βαπτίσεων, πάρτυ και πάσης φύσεως εκδήλωση που χρειαζεται ηχητική κάλυψη. Φωτιστική κάλυψη και ειδικά εφέ. Αυτές είναι λίγες από τις υπηρεσίες που μπορούμε να σας παρέχουμε. Επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας μία από τις δύο φόρμες που διαθέτει η ιστοσελίδα. Ή δείτε περισσότερες πληροφορίες σχέτικά με τις υπηρεσίες μας ηχητικής &μουσικής κάλυψης. Με Dj για γαμο, Dj για παρτυ, Dj για βαπτιση στα social media (Facebook, Twitter, Instagram, Google+). Επίσης μπορούμε να σας δώσουμε μία οικονομική προσφορά για την ηχητική & μουσική κάλυψη της δική σας εκδήλωσης. Με Dj για γαμο, Dj για παρτυ, Dj για βαπτιση συμπληρώνοντας την φόρμα προσφοράς που διαθέτουμε στην ιστοσελίδα μας.

ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ:

21 1216 1218 & 69 4207 6307