ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ VOL.1
21/01/2021
ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ VOL.1
21/01/2021

Made In The 90's By Dj Harris

Ένα μουσικό σετ από τη δεκαετία του 1990 που έχει ένα πολύ ευρύ φάσμα ειδών και καλλιτεχνών που αντιπροσωπεύουν την παγκόσμια μουσική σκηνή της εποχής εκείνης. Από το grunge των Nirvana και Pearl Jam, μέχρι το hip hop των Tupac και The Notorious B.I.G., και την dance μουσική των The Prodigy και Fatboy Slim, το σετ μου περιλαμβάνει κορυφαίες επιτυχίες και αξέχαστα τραγούδια που έκαναν τη δεκαετία του 1990 τόσο μοναδική.

Με τον ήχο και τα ρυθμικά των Spice Girls και τουν Boyz II Men, το σετ αυτό φέρνει τη νοσταλγία για τη διασημότητα και τον πολιτισμό της εποχής εκείνης. Από τη μαγεία του Eurodance των Eiffel 65 και Vengaboys, μέχρι τις συναυλίες των U2 και Radiohead, το μουσικό μου σετ αναδεικνύει την πολυμορφία και τη δημιουργικότητα που χαρακτήριζαν τη δεκαετία του 1990.

Με μια μίξη από ποπ ρυθμούς, ροκ μελωδίες και χορευτικά beats, το σετ αυτό αποτελεί μια απόλυτη αναδρομή στη μουσική της εποχής και ένα ταξίδι στη νοσταλγία για τα μουσικά κομμάτια που επηρέασαν την παγκόσμια μουσική σκηνή των 90s.

MADE IN THE 90S