ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ, ΤΗΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ, ΤΟΥ ΠΑΡΤΥ

Σας δίνουμε την δυνατότητα να πάρετε ιδέες για την μουσική που θα θέλατε στην δική σας εκδήλωση. Παρακάτω θα βρείτε playlist ανάλογα την περίσταση και το είδος της εκδήλωσης με μουσικές προτάσεις και για την δική σας.

ΓΑΜΟΣ

Ακούστε τις Μουσικές Προτάσεις για την δεξίωση του γάμου σας. Σας δίνουμε ιδέες ξεκινώντας με τραγούδια για την είσοδο, την κοπή της τούρτας, τον πρώτο χορό. Καθώς και για λιγότερο συνηθησμένα γεγονότα που μπορούν να συμβούν στον γάμο όπως ο χορός του πατέρα με την νύφη και της μητέρας με τον γαμπρό.

προτασεις εισοδου γαμου
ΕΙΣΟΔΟΥ
γαμος κοπη τουρτας
ΚΟΠΗΣ ΤΟΥΡΤΑΣ
γαμος πρωτος χορος
1ου ΧΟΡΟΥ
γαμος χρος με γονεις
ΧΟΡΟΥ ΜΕ ΓΟΝΕΙΣ
γαμος ανθοδεσμη
ΠΕΤΑΓΜΑ ΑΝΘΟΔΕΣΜΗΣ

ΒΑΠΤΙΣΗ

Βρείτε ιδέες και προτάσεις μας για τη μουσική επένδυση της βάπτισης του παιδιού σας. Διαφορες επιλογές μέσα απο θέματα που μπορεί να έχετε επιλέξει για το στολισμό ή διάφορα τραγούδια που θα πλαισιώσουν τη δεξίωση της βάπτισης.

τραγουδια βαπτισης
ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΒΑΠΤΙΣΗ

ΠΑΡΤΥ

Εδώ θα βρείτε Μουσικές Προτάσεις για το πάρτυ σας μέσα από τα Chart των ραδιοφωνικών σταθμών για να πάρετε ιδέες μέσα από όλες τις επιτυχίες της εποχής. Ακόμα πάρτε μία γεύση μέσα από τα μουσικά σετ των Dj μας ώστε να έχετε μία εικόνα για το τι μπορούν να κάνουν στο δικό σας πάρτυ.

dj harris music sets
DJ HARRIS SETS
greek music charts
ΕΛΛΗΝΙΚΑ CHART
international music charts
INTERNATIONAL CHART