Όροι Συνεργασίας

1) Τρόπος κράτησης ημερομηνίας εκδήλωσης

Μία ημερομηνία για οποιαδήποτε εκδήλωση μπορεί να θεωρηθεί δεσμευμένη εφόσον πληρεί τα παρακάτω κρήτήρια. Εφόσον έχει γίνει κάποια προφορική ή γραπτή ενημέρωση για το οικονομικό σκέλος καθώς και για τις παρεχόμενες υπηρεσίες μας. Και εσείς συμφωνείτε με όλα αυτά που σας προτείνουμε. Τότε σας δίνουμε την σύμβαση που συμπεριλαμβάνει αναλυτικά τις παρεχόμενες υπηρεσίες και το κόστος για να την υπογράψετε. Και στην συνέχεια καταβάλετε το ποσό της προκαταβολής είτε με μετρητά είτε τραπεζικώς και σας δίνουμε την αντίστοιχη απόδειξη.

Η ημερομηνία για να θεωρηθεί δεσμευμένη θα πρέπει να υπάρχει και η αντίστοιχη απόδειξη της προκαταβολής.

2) Ακύρωση Ημερομηνίας

Για οποιονδήποτε λόγω μπορείτε να ακυρώσετε κάποια εκδήλωση.

Στην περίπτωση αυτή η προκαταβολή ΔΕΝ επιστρέφεται.

3) Αλλαγές Τροποποίηση συμφωνίας

Για οποιονδήποτε λόγω μπορείτε να αλλάξετε ή να τροποποιήσετε την οικονομική συμφωνία μας με την ανάλογη διαφοροποίηση στο κόστος σε περιπτώσεις που προσθέσουμε κάποιες υπηρεσίες.

Σε περίπτωση που αφαιρεθεί εξοπλισμός από την εκάστωτε συμφωνία μας, και μας ενημερώσετε μετά το πέρας 5 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης τότε η τελική τιμή ΔΕΝ τροποποιείτε και παραμένει ίδια με την αρχική που σας είχαμε δώσει.

Σε κάθε περίπτωση σας δίνουμε την καινούρια σύμβαση με αλλαγμένες τις παρεχόμενες υπηρεσίες μας και την υπογράφετε και πάλι.

3) Οι τιμές μας / Κοστολόγηση

Η κοστολόγηση των υπηρεσιών μας γίνεται ανάλογα κάθε φορά ανα περίπτωση εκδήλωσης. Δηλαδή:

Το είδος εκδήλωσης (γάμος, βάπτιση, παρτι, εγκαίνια, κτλ.)
Τον αριθμό καλεσμένων
Τον αριθμό εξτρά παροχής υπηρεσιών ή εξοπλισμού
Τον τόπο διεξαγωγής (για εκδηλώσεις εκτός Αθηνών)
Τυχόν οδοιπορικά/εισητήρια ή και διανυκτερευση

* Επειδή πολλοί μας ρωτάτε αν κάνουμε ενοικίαση εξοπλισμού. Η Dj Design δεν παρέχει ενοικίαση εξοπλισμού. Για να δωθεί εξοπλισμός θα πρέπει να υπάρχει και κάποιος υπεύθυνος από την Dj Design. Είτε Dj, είτε κάποιος τεχνικός.

**Στις τιμές που σας δίνουμε δεν συμπεριλαμβάνεται το ΦΠΑ24%.

***Η προκαταβολή όπως αναφέραμε και παραπάνω δεν επιστρέφεται.

4) Χρονικός περιορισμός στην μουσική

(Ο χρονικός περιορισμός μπορεί να υπάρξει μετά από επιλογή δικιά σας ή σε άλλες περιπτώσεις λόγο πολιτικής του χώρου διεξαγωγής της εκδήλωσης)

3.1 Σε περίπτωση που δεν επιλέξετε χρονικό περιορισμό η μουσική κλείνει όταν φύγει και ο τελευταίος καλεσμένος. Αυτό όμως πραγματοποιείται μέσα σε λογικά πλαίσια της διάρκειας μίας εκδήλωσης. ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ: Αν έχετε μία βάπτιση στις 11:00 το πρωί, δεν θεωρείτε μία εκδήλωση αν επιθυμείτε να διασκεδάσετε μέχρι τις 23:00 το βράδυ. Έτσι λοιπόν η εκδήλωσή σας θα πρέπει να είναι είτε πρωινή και θα τελειώνει έως το απόγευμα, είτε απογευματινή και θα τελειώνει αργά την νύχτα. Αυτό συμβαίνει διότι ένας Dj πολύ συχνά μπορεί να παίζει σε 2 εκδηλώσεις μέσα σε μία ημέρα.

3.2 Επιλέγοντας χρονικό περιορισμό έχετε την ευχέρεια καλύτερης τιμής ειδικά όταν πρόκειται για εκδηλώσεις μικρής χρονικής διάρκειας. Σε αυτές τις περιπτώσεις μπορείτε να κρατήσετε τον Dj όσες ώρες παραπάνω επιθυμείτε(Μετά το προ συμφωνημένο ωράριο) με χρέωση 20€/ώρα. Αυτή η περίπτωση συμφέρει περισσότερο τα παιδικά πάρτι. Αυτό όμως δεν ισχύει για τις εκδηλώσεις γάμου στις οποίες δεν υπάρχει κανένας περιορισμός.

dj για γαμο

DJ DESIGN

DJ ΓΙΑ ΓΑΜΟ | ΒΑΠΤΙΣΗ | ΠΑΡΤΥ
Λεωφόρος Ηρακλείου 369,
Νέο Ηράκλειο,
Αττικής
Τηλ.: 211-216-1218
Κιν.: 697-171-9433
E-Mail:info(@)djdesign.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

dj για γαμο αθηνα

Υπηρεσίες Dj με Dj για γαμο, Dj για παρτυ, Dj για βαπτιση. Ηχητική κάλυψη γάμων, βαπτίσεων, πάρτυ και πάσης φύσεως εκδήλωση που χρειαζεται ηχητική κάλυψη. Φωτιστική κάλυψη και ειδικά εφέ. Αυτές είναι λίγες από τις υπηρεσίες που μπορούμε να σας παρέχουμε. Επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας μία από τις δύο φόρμες που διαθέτει η ιστοσελίδα. Ή δείτε περισσότερες πληροφορίες σχέτικά με τις υπηρεσίες μας ηχητικής &μουσικής κάλυψης. Με Dj για γαμο, Dj για παρτυ, Dj για βαπτιση στα social media (Facebook, Twitter, Instagram, Google+). Επίσης μπορούμε να σας δώσουμε μία οικονομική προσφορά για την ηχητική & μουσική κάλυψη της δική σας εκδήλωσης. Με Dj για γαμο, Dj για παρτυ, Dj για βαπτιση συμπληρώνοντας την φόρμα προσφοράς που διαθέτουμε στην ιστοσελίδα μας.

ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ:

21 1216 1218 & 69 7171 9433