ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ

ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

Παρέχουμε μουσική κάλυψη για κάθε είδους εκδήλωση ή πάρτυ με τους καλύτερους και πιο έμπειρους Dj για γάμο, Dj για πάρτυ, Dj για βάπτιση.

ΗΧΗΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

Παρέχουμε ηχητική κάλυψη εκδηλώσεων με εξοπλισμό από επώνυμα brands της αγοράς με βάση μας την ποιότητα και την απόδοση για κάθε είδους εκδήλωση…μικρή ή μεγάλη.

ΦΩΤΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

Δημιουργούμε μοναδική ατμόσφαιρα σε κάθε εκδήλωση δίνοντας χρώμα με την φωτιστική μας κάλυψη. Διαθέτουμε φώτα και φωτορυθμικά τελευταίας τεχνολογίας LED για να εξοπλίσουμε κάθε είδους εκδήλωση.

ΕΙΔΙΚΑ ΕΦΕ

Δημιουργήστε μία ονειρική ατμόσφαιρα στην εκδήλωσή σας με διάφορα εφε. Όπως μηχανές καπνού και ξηρού πάγου, laser lights, strobo lights, μηχανές φυσαλίδων και κονφετι, κα. που μπορούμε να σας τα παρουσιάσουμε μ’ ενα μόνο ραντεβού.

ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ

Κάντε την εκδήλωσή σας φαντασμαγορική μέσα από την ποικιλία πυρτεχνημάτων την οποία διαθέτουμε. Πυροτεχνήματα σε διάφορα ύψη και χρόνους καύσης, διαφόρων βολών. Διαθέτουμε εναέρια, συντριβάνια και καταρράκτες, κα.

ΟΡΧΗΣΤΡΕΣ / ΜΟΥΣΙΚΟΙ

Συνεργαζόμαστε με διάφορες ορχήστες και μουσικούς τους οποίους μπορείτε να τους καλέσετε να παρευρεθούν στην εκδήλωσή σας και να ανυψωσουν το κέφι με την δυναμικότητά τους και το κέφι τους.

ΧΟΡΕΥΤΙΚΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ / ΧΟΡΕΥΤΕΣ

Διαθέτουμε χορευτές και χορευτικά συγκροτήματα όπως latin, oriental, freestyle, ballroom χορών, δημοτικά χορευτικά συγκροτήματα, κα. για την εκδήλωσή σας.

dj για γαμο

DJ DESIGN

DJ ΓΙΑ ΓΑΜΟ | ΒΑΠΤΙΣΗ | ΠΑΡΤΥ
Λεωφόρος Ηρακλείου 369,
Νέο Ηράκλειο,
Αττικής
Τηλ.: 215-540-0783
Κιν.: 697-171-9433
E-Mail:info(@)djdesign.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

dj για γαμο αθηνα

Υπηρεσίες Dj με Dj για γαμο, Dj για παρτυ, Dj για βαπτιση. Ηχητική κάλυψη γάμων, βαπτίσεων, πάρτυ και πάσης φύσεως εκδήλωση που χρειαζεται ηχητική κάλυψη. Φωτιστική κάλυψη και ειδικά εφέ. Αυτές είναι λίγες από τις υπηρεσίες που μπορούμε να σας παρέχουμε. Επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας μία από τις δύο φόρμες που διαθέτει η ιστοσελίδα. Ή δείτε περισσότερες πληροφορίες σχέτικά με τις υπηρεσίες μας ηχητικής &μουσικής κάλυψης. Με Dj για γαμο, Dj για παρτυ, Dj για βαπτιση στα social media (Facebook, Twitter, Instagram, Google+). Επίσης μπορούμε να σας δώσουμε μία οικονομική προσφορά για την ηχητική & μουσική κάλυψη της δική σας εκδήλωσης. Με Dj για γαμο, Dj για παρτυ, Dj για βαπτιση συμπληρώνοντας την φόρμα προσφοράς που διαθέτουμε στην ιστοσελίδα μας.

ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ:

21 5540 0783 & 69 7171 9433