Παρεχουμε για την εκδηλωση

ΦΩΤΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

Δημιουργούμε μοναδική ατμόσφαιρα σε κάθε εκδήλωση δίνοντας χρώμα με την φωτιστική μας κάλυψη. Διαθέτουμε φώτα και φωτορυθμικά τελευταίας τεχνολογίας LED για να εξοπλίσουμε κάθε είδους εκδήλωση.

ΕΙΔΙΚΑ ΕΦΕ

Δημιουργήστε μία ονειρική ατμόσφαιρα στην εκδήλωσή σας με διάφορα εφε. Όπως μηχανές καπνού και ξηρού πάγου, laser lights, strobo lights, μηχανές φυσαλίδων και κονφετι, κα. που μπορούμε να σας τα παρουσιάσουμε μ’ ενα μόνο ραντεβού.

ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ

Κάντε την εκδήλωσή σας φαντασμαγορική μέσα από την ποικιλία πυρτεχνημάτων την οποία διαθέτουμε. Πυροτεχνήματα σε διάφορα ύψη και χρόνους καύσης, διαφόρων βολών. Διαθέτουμε εναέρια, συντριβάνια και καταρράκτες, κα.

ΟΡΧΗΣΤΡΕΣ / ΜΟΥΣΙΚΟΙ

Συνεργαζόμαστε με διάφορες ορχήστες και μουσικούς τους οποίους μπορείτε να τους καλέσετε να παρευρεθούν στην εκδήλωσή σας και να ανυψωσουν το κέφι με την δυναμικότητά τους και το κέφι τους.

ΧΟΡΕΥΤΙΚΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ / ΧΟΡΕΥΤΕΣ

Διαθέτουμε χορευτές και χορευτικά συγκροτήματα όπως latin, oriental, freestyle, ballroom χορών, δημοτικά χορευτικά συγκροτήματα, κα. για την εκδήλωσή σας.

ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Παρέχουμε μουσική κάλυψη για κάθε είδους εκδήλωση ή πάρτυ με τους καλύτερους και πιο έμπειρους Dj για γάμο, Dj για πάρτυ, Dj για βάπτιση.

ΗΧΗΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Παρέχουμε ηχητική κάλυψη εκδηλώσεων με εξοπλισμό από επώνυμα brands της αγοράς με βάση μας την ποιότητα και την απόδοση για κάθε είδους εκδήλωση…μικρή ή μεγάλη.