ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ

ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

Παρέχουμε μουσική κάλυψη για κάθε είδους εκδήλωση ή πάρτυ με τους καλύτερους και πιο έμπειρους Dj για γάμο, Dj για πάρτυ, Dj για βάπτιση.

ΗΧΗΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

Παρέχουμε ηχητική κάλυψη εκδηλώσεων με εξοπλισμό από επώνυμα brands της αγοράς με βάση μας την ποιότητα και την απόδοση για κάθε είδους εκδήλωση…μικρή ή μεγάλη.

ΦΩΤΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

Δημιουργούμε μοναδική ατμόσφαιρα σε κάθε εκδήλωση δίνοντας χρώμα με την φωτιστική μας κάλυψη. Διαθέτουμε φώτα και φωτορυθμικά τελευταίας τεχνολογίας LED για να εξοπλίσουμε κάθε είδους εκδήλωση.

Ειδικά Εφέ

Πυροτεχνήματα

Ορχήστρες / Συγκροτήματα

Χορευτικά Συγκροτήματα / Χορευτές

Catering

Κτήματα / Αίθουσες Εκδηλώσεων

dj για γαμο

DJ DESIGN

DJ ΓΙΑ ΓΑΜΟ | ΒΑΠΤΙΣΗ | ΠΑΡΤΙ
Λεωφόρος Ηρακλείου 369,
Νέο Ηράκλειο,
Αττικής
Τηλ.: 215-540-0783
E-Mail:info(@)djdesign.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

dj gamon parti

Υπηρεσίες Dj με Dj γαμου, Dj για παρτυ, Dj βαπτισης. Ηχητική κάλυψη γάμων, βαπτίσεων, πάρτυ και πάσης φύσεως εκδήλωση που χρειαζεται ηχητική κάλυψη. Φωτιστική κάλυψη και ειδικά εφέ. Αυτές είναι λίγες από τις υπηρεσίες που μπορούμε να σας παρέχουμε. Επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας μία από τις δύο φόρμες που διαθέτει η ιστοσελίδα. Ή δείτε περισσότερες πληροφορίες σχέτικά με τις υπηρεσίες μας ηχητικής &μουσικής κάλυψης. Με Dj γαμου, Dj για παρτυ, Dj βαπτισης στα social media (Facebook, Twitter, Instagram, Google+). Επίσης μπορούμε να σας δώσουμε μία οικονομική προσφορά για την ηχητική & μουσική κάλυψη της δική σας εκδήλωσης. Με Dj γαμου, Dj για παρτυ, Dj βαπτισης συμπληρώνοντας την φόρμα προσφοράς που διαθέτουμε στην ιστοσελίδα μας.

ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ:

21 5540 0783