ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

DJ ΓΑΜΟΥ, DJ ΓΙΑ ΠΑΡΤΥ, DJ ΒΑΠΤΙΣΗΣ

ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΜΟΥΣΙΚΑ

Γάμους, βαπτίσεις, πάρτυ, εταιρικές εκδηλώσεις και οποιαδήποτε άλλη εκδήλωση η περίσταση χρειάζεται μουσική επένδυση. Για να γίνει η εκδήλωση σας είτε λέγετε γάμος, είτε πάρτυ, είτε βάπτιση πετυχημένη θα πρέπει να υπάρχει και το σωστό συστατικό. Ένας σωστός και επαγγελματίας Dj ΓαμωνDj Για ΠαρτυDj Βαπτισης. Το παν είναι η σωστή μουσική που θα ξεσηκώσει τους καλεσμένους σας και θα διασκεδάζουν ασταμάτητα. Και όταν λέμε σωστή μουσική δεν εννοούμε μόνο ξένη ή μόνο Ελληνική. Μόνο disco, pop, latin, rnb, house, κτλ. ή Δημοτικά, λαϊκά, ελαφρολαϊκά. Η μουσική είναι μία και έχει ένα και μόνο σκοπό. Να κάνει τον κόσμο να διασκεδάζει.

Dj Γαμων, Dj Για Παρτυ, Dj Βαπτισης. Η Dj Design έχοντας στο ενεργητικό της έμπειρους Dj’s, μπορεί να αναλάβει και να καλύψει μουσικά οποιαδήποτε εκδήλωση. Το δυναμικό της εταιρείας είναι με πολυετή εμπειρία σε χώρους διασκέδασης και εκδηλώσεων. Σε συνδυασμό με τον τεχνολογικό εξοπλισμό υψηλού επιπέδου και απόδοσης. Την συνεχή ενημέρωση των τάσεων της εποχής αλλά και των ακουσμάτων.

Dj Για Γάμους Αθήνα
DJ ΓΙΑ ΓΑΜΟ
Dj Για Βάπτιση Αθήνα
DJ ΓΙΑ ΒΑΠΤΙΣΗ
Dj Για Πάρτι Αθήνα
DJ ΓΙΑ ΠΑΡΤΥ
Dj Για Εταιρικές Εκδηλώσεις Αθήνα
DJ ΓΙΑ ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ

Έχουμε τη δυνατότητα να σας παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες ανάλογα κάθε φορά με την περίσταση. Για να παίξουν όλες τις αγαπημένες σας μουσικές και χορευτικές επιτυχίες ανάλογα με το ύφος και το στυλ που εσείς θα επιλέξετε. Είτε το θέλετε με φουλ δημοτικό πρόγραμμα από κάθε γωνιά της Ελλάδος. Είτε με ξένες επιτυχίες του χθες και του σήμερα. Ή με ανάμεικτο πρόγραμμα Ελληνικών και ξένων επιτυχιών λαϊκά, ελαφρολαϊκά, mainstream, house, rnb, pop. Ή με θεματικό χαρακτήρα disco, latin, rock, κτλ. Η ουσία είναι μία, η διασκέδασή σας. Έχουμε τη μουσική, έχουμε τις γνώσεις και την παιδεία. Το μόνο που θέλουμε είναι να μας πείτε πως το φαντάζεστε και τα υπόλοιπα αφήστε τα επάνω μας. Απαλλάσσοντας εσάς από τα περιττά άγχη και ευθύνες.  Με ένα και μόνο σκοπό την επιτυχημένη διοργάνωση και διεξαγωγή της εκδήλωσής σας. Για να γίνει η εκδήλωση των ονείρων σας.

ορχηστρες εκδηλώσεων

ΟΡΧΗΣΤΡΕΣ

Πέρα από τους Dj που διαθέτουμε για τις εκδηλώσεις στην Dj Design έχουμε και ορχήστρες. Οι ορχήστρες που συνεργαζόμαστε μπορούν να καλύψουνε κάθε απαίτηση και ρεπερτόριο και να κρατήσουν την πίστα συνέχεια γεμάτη. Διαθέτουμε ορχήστρες δημοτικές, λαϊκες & ελαφρολαϊκές, νησιώτικες, λάτιν, τζαζ, κα. Όλοι οι μουσικοί και τραγουδιστές που συνεργαζόμαστε είναι με μακροχρόνια εμπειρία στον τομέα των κοινωνικών εκδηλώσεων και πάρτυ και με μεγάλο ρεπερτόριο για να καλύψουν ακόμα και τα πιο απαιτητικά γούστα.

σαξοφωνο γάμου

ΣΑΞΟΦΩΝΙΣΤΕΣ

Δημιουργήστε μία ειδυλλιακή και ρομαντική ατμόσφαιρα στη δεξίωσή σας ή στο γάμο σας με σαξοφωνίστα. Διαθέτουμε έμπειρους και ταλαντούχους σαξοφωνίστες με μεγάλο ρεπερτόριο ο καθένας τους για να πλαισιώσετε και τη δική σας εκδήλωση.