ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Dj Γάμου, Dj Για Πάρτυ, Dj Βάπτισης

Καλύπτουμε μουσικά

Γάμους, βαπτίσεις, πάρτυ, εταιρικές εκδηλώσεις και οποιαδήποτε άλλη εκδήλωση η περίσταση χρειάζεται μουσική επένδυση. Για να γίνει η εκδήλωση σας είτε λέγετε γάμος, είτε πάρτυ, έιτε βάπτιση πετυχημένη θα πρέπει να υπάρχει και το σωστό συστατικό. Ένας σωστός και επαγγελματίας Dj Γαμων, Dj Για Παρτυ, Dj Βαπτισης. Το παν είναι η σωστή μουσική που θα ξεσηκώσει τους καλεσμένους σας και θα διασκεδάζουν ασταμάτητα. Και όταν λέμε σωστή μουσική δεν ενοούμε μόνο ξένη ή μόνο Ελληνική. Mόνο disco, pop, latin, rnb, house, κτλ. ή Δημοτικά, λαϊκά, ελαφρολαϊκά. Η μουσική είναι μία και έχει ένα και μόνο σκοπό. Να κάνει τον κόσμο να διασκεδάζει.

Dj Γαμων, Dj Για Παρτυ, Dj Βαπτισης. Η Dj Design έχοντας στο ενργητικό της έμπειρους Dj’s, μπορεί να αναλάβει και να καλύψει μουσικά οποιαδήποτε εκδήλωση. Το δυναμικό της εταιρείας είναι με πολυετή εμπειρία σε χώρους διασκέδασης και εκδηλώσεων. Σε συνδυασμό με τον τεχνολογικό εξοπλισμό υψηλού επιπέδου και απόδοσης. Την συνεχή ενημέρωση των τάσεων της εποχής αλλά και των ακουσμάτων.

Έχουμε την δυνατότητα να σας παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες ανάλογα κάθε φορά με την περίσταση. Για να παίξουν όλες τις αγαπημένες σας μουσικές και χορευτικές επιτυχίες ανάλογα με το ύφος και το στυλ που εσείς θα επιλέξετε. Είτε το θέλετε με φουλ δημοτικό πρόγραμμα από κάθε γωνιά της Ελλάδος. Είτε με ξένες επιτυχίες του χθες και του σήμερα. Ή με αναμεικτό προγραμμα Ελληνικών και ξένων επιτυχιών λαϊκά, ελαφρολαϊκά, mainstream, house, rnb, pop. Ή με θεματικό χαρακτήρα disco, latin, rock, κτλ. Η ουσία είναι μία, η διασκέδασή σας. Έχουμε την μουσική, έχουμε τις γνώσεις και την παιδεία. Το μόνο που θέλουμε είναι να μας πείτε πως το φαντάζεστε και τα υπόλοιπα αφήστε τα επάνω μας. Απαλλάσσοντας εσάς από τα περιττά άγχη και ευθύνες.  Με ένα και μόνο σκοπό την επιτυχημένη διοργάνωση και διεξαγωγή της εκδήλωσής σας. Για να γίνει η εκδήλωση των ονείρων σας.

ΟΡΧΗΣΤΡΕΣ

ορχηστρες εκδηλώσεων
Πέρα από τους Dj που διαθέτουμε για τις εκδηλώσεις στην Dj Design έχουμε και ορχήστρες. Οι ορχήστρες που συνεργαζόμαστε μπορούν να καλύψουνε κάθε απαίτηση και ρεπερτόριο και να κρατήσουν την πίστα συνέχεια γεμάτη. Διαθέτουμε ορχήστρες δημοτικές, λαϊκες & ελαφρολαϊκές, νησιώτικες, λάτιν, τζαζ, κα. Όλοι οι μουσικοί και τραγουδιεστές που συνεργαζόμαστε είναι με μακροχρόνια εμπειρία στον τομέα των κοινωνικών εκδηλώσεων και πάρτυ και με μεγάλο ρεπερτόριο για να καλύψουν ακόμα και τα πιο απαιτητικά γούστα.

ΣΑΞΟΦΩΝΙΣΤΕΣ

σαξοφωνο γάμου
Δημιουργήστε μία ειδυλλιακή και ρομαντική ατμόσφαιρα στην δεξίωσή σας ή στο γάμο σας με σαξοφωνίστα. Διαθέτουμε έμπειρους και ταλαντούχους σαξοφωνίστες με μεγάλο ρεπερτόριο ο καθένας τους για να πλαισιώσετε και την δική σας εκδήλωση.