Ειδικά Εφε

Laser, Μηχανες Καπνου, Ξηρου Παγου, Πυροτεχνηματα, κα.

μοναδικες εκδηλωσεις με ειδικα εφε

Δώστε μία φαντασμαγορική νότα στην εκδήλωσή σας χρησιμοποιόντας ειδικά εφέ. Εξοπλίστε την εκδήλωσή σας με τέτοιο τρόπο που δεν θα έχει σε τίποτα να ζηλεύει από τα μεγάλα club και κέντρα διασκεδάσεως. Η Dj Design σας παρέχει special effects όπως μηχανή καπνού, ξηρού πάγου, strobe light, laser, μηχανή φυσαλίδων, μηχανή κομφετί για την εκδήλωσή σας.

ξηρος πάγος γαμων

ΞΗΡΟΣ ΠΑΓΟΣ


Dancing on the clouds. Αλλιώς χορέψτε στα σύννεφα. Ένα φανταστικό εφέ ένα πέπλο καπνού πάνω από την πίστα. Για τον γάμο σας και όχι μόνο που μπορείτε να το συνδιάσετε και με πυροτεχνήματα.

Πυροτεχνηματα (Εναερια, Συντριβανια, Καταρρακτες)

Πέρα από τον εξοπλισμό με τα ειδικά εφέ. Μπορείτε να δώσετε μία πιο φαντασμαγορική νότα στην εκδήλωσή σας με πυροτεχνήματα. Διαθέτουμε κάθε είδους πυροτεχνήματα όπως εναέρια, συντριβάνια, καταρράκτες και άλλα. Επιλέξτε ανάμεσα από την μεγάλη γκάμα την οποία διαθέτουμε σε αριθμό βολών για τα εναέρια. Και σε χρόνο καύσης και ύψους από τα συντριβάνια. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δείξουμε φωτογραφικό υλικό και βίντεο. Καθώς και για να σας συμβουλεύσουμε για το τι ταιρειάζει στην δική σας εκδήλωση.

pyrotexnimata-syntrivania gamon

ΕΙΔΗ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΩΝ

JBSystems-bwJBSystems
Chauvet-bwChauvet
eurolite-bweurolite
Briteq-bwBriteq
beamz-bwbeamz
scanic-bwscanic