Επικοινωνηστε μαζί μας:

Dj γαμου

Πατήστε εδώ και συμπληρώστε την φόρμα για να σας δώσουμε μία μοναδική οικονομική προσφορά για την δική σας εκδήλωση ή πάρτυ.

Μοναδικές εκδηλώσεις με ειδικά εφέ

Εξοπλίστε την εκδήλωσή σας με τέτοιο τρόπο που δεν θα έχει σε τίποτα να ζηλεύει από τα μεγάλα club και κέντρα διασκεδάσεως. Η Dj Design σας παρέχει special effects όπως μηχανή καπνού, ξηρού πάγου, strobe light, laser, μηχανή φυσαλίδων, μηχανή κομφετί για την εκδήλωσή σας.

Σας παρέχουμε τον εξοπλισμό σε λογικές τιμές γνωρίζοντας τις δυσκολίες της εποχής ώστε να μπορέσετε να δώσετε μία διαφορετική και μοναδική εικόνα στην εκδήλωση είτε λέγετε πάρτυ, είτε γάμος ή βάφτιση.

Ενδεικτικά μπορείτε να δείτε παρακάτω φωτογραφίες και βίντεο για το πώς μπορούμε να εξοπλίσουμε την δικιά σας εκδήλωση με ειδικά εφέ. Ο εξοπλισμός για τα ειδικά εφέ όπως και ηχητικός και φωτιστικός είναι από επώνυμα brands της αγοράς που προσφέρουν υψηλής ποιότητας αποτέλεσμα για να μπορέσουμε να σας παρέχουμε και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δώσουμε μία οικονομική προσφορά για τα ειδικά εφέ ώστε να εξοπλίσετε και εσείς την δικιά σας εκδήλωση.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ:

ΤΗΛ.: 215 540 0783