Ειδικά Εφε | Laser, Μηχανες Καπνου, Ξηρου Παγου, Πυροτεχνηματα, κα.

dj gamon parti

ειδικα εφε με laser

Eιδικα Eφε Mε Laser Για Το Παρτυ

μοναδικες εκδηλωσεις με ειδικα εφε

dj gamos party vaptisi

Εξοπλίστε την εκδήλωσή σας με τέτοιο τρόπο που δεν θα έχει σε τίποτα να ζηλεύει από τα μεγάλα club και κέντρα διασκεδάσεως. Η Dj Design σας παρέχει special effects όπως μηχανή καπνού, ξηρού πάγου, strobe light, laser, μηχανή φυσαλίδων, μηχανή κομφετί για την εκδήλωσή σας.

Σας παρέχουμε τον εξοπλισμό σε λογικές τιμές γνωρίζοντας τις δυσκολίες της εποχής ώστε να μπορέσετε να δώσετε μία διαφορετική και μοναδική εικόνα στην εκδήλωση είτε λέγετε πάρτυ, είτε γάμος ή βάφτιση.

Ενδεικτικά μπορείτε να δείτε παρακάτω φωτογραφίες και βίντεο για το πώς μπορούμε να εξοπλίσουμε την δικιά σας εκδήλωση με ειδικά εφέ. Ο εξοπλισμός για τα ειδικά εφέ όπως και ηχητικός και φωτιστικός είναι από επώνυμα brands της αγοράς που προσφέρουν υψηλής ποιότητας αποτέλεσμα για να μπορέσουμε να σας παρέχουμε και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δώσουμε μία οικονομική προσφορά για τα ειδικά εφέ ώστε να εξοπλίσετε και εσείς την δικιά σας εκδήλωση.

Πυροτεχνηματα (Εναερια, Συντριβανια, Καταρρακτες)

dj gamos party vaptisi

Πέρα από τον εξοπλισμό με τα ειδικά εφέ. Μπορείτε να δώσετε μία πιο φαντασμαγορική νότα στην εκδήλωσή σας με πυροτεχνήματα. Διαθέτουμε κάθε είδους πυροτεχνήματα όπως εναέρια, συντριβάνια, καταρράκτες και άλλα. Επιλέξτε ανάμεσα από την μεγάλη γκάμα την οποία διαθέτουμε σε αριθμό βολών για τα εναέρια. Και σε χρόνο καύσης και ύψους από τα συντριβάνια. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δείξουμε φωτογραφικό υλικό και βίντεο. Καθώς και για να σας συμβουλεύσουμε για το τι ταιρειάζει στην δική σας εκδήλωση.

Πυροτεχνήματα για γαμο

Ξηρός Πάγος Και Συντριβάνια Εσωτερικού Χώρου Για Γαμο

Τιμες για ειδικα εφε & πυροτεχνηματα

dj gamon parti

Οι τιμές μας και στον εξοπλισμό με τα ειδικά εφέ αλλά και στα πυροτεχνήματα έχουν διατηρηθεί σε χαμηλά επίπεδα. Όωπς και στις υπόλοιπες υπηρεσίες όμως χωρίς να κάνουμε καμία έκπτωση στην ποιότητα. Για τα πυροτεχνήματα όσο περισσότερα μας παραγγείλετε εμείς θα σας κάνουμε μία καλύτερη τιμή. Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας για να σας ή συμπληρώστε την φόρμα προσφοράς που διαθέτουμε για να σας δώσουμε μία οικονομική τιμή και για την μουσικοηχητική κάλυψη αλλα και για τα ειδικά εφέ & πυροτεχνήματα. Δείτε δουλειές μας και επισκεφτείτε τις σελίδες μας στα social media( FacebookGoogle PlusTwitterInstagram )

laser gia party

Κινούμενη Κεφαλή Laser Για Το Πάρτυ Σας

Ειδη πυροτεχνηματων

dj gamon parti

ΕΝΑΕΡΙΑ

 • 16 Βολών
 • 25 Βολών
 • 36 Βολών
 • 49 Βολών
 • 64 Βολών
 • 100 Βολών

ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΑ

 • 1,5m & 30″
 • 2m & 30″
 • 3m & 30″
 • 4m & 60″
 • 5m & 60″
 • 6m & 60″
dj για γαμο

DJ DESIGN

DJ ΓΙΑ ΓΑΜΟ | ΒΑΠΤΙΣΗ | ΠΑΡΤΥ
Λεωφόρος Ηρακλείου 369,
Νέο Ηράκλειο,
Αττικής
Τηλ.: 215-540-0783
Κιν.: 697-171-9433
E-Mail:info(@)djdesign.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

dj για γαμο αθηνα

Υπηρεσίες Dj με Dj για γαμο, Dj για παρτυ, Dj για βαπτιση. Ηχητική κάλυψη γάμων, βαπτίσεων, πάρτυ και πάσης φύσεως εκδήλωση που χρειαζεται ηχητική κάλυψη. Φωτιστική κάλυψη και ειδικά εφέ. Αυτές είναι λίγες από τις υπηρεσίες που μπορούμε να σας παρέχουμε. Επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας μία από τις δύο φόρμες που διαθέτει η ιστοσελίδα. Ή δείτε περισσότερες πληροφορίες σχέτικά με τις υπηρεσίες μας ηχητικής &μουσικής κάλυψης. Με Dj για γαμο, Dj για παρτυ, Dj για βαπτιση στα social media (Facebook, Twitter, Instagram, Google+). Επίσης μπορούμε να σας δώσουμε μία οικονομική προσφορά για την ηχητική & μουσική κάλυψη της δική σας εκδήλωσης. Με Dj για γαμο, Dj για παρτυ, Dj για βαπτιση συμπληρώνοντας την φόρμα προσφοράς που διαθέτουμε στην ιστοσελίδα μας.

ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ:

21 5540 0783 & 69 7171 9433