Φωτιστική Κάλυψη Εκδηλώσεων | Φωτορυθμικά Led Effects

dj gamon parti

dj για πάρτυ ενηλίκων

Φωτορυθμικά για το πάρτυ σας

Αναλαμβάνουμε να δώσουμε μία διαφορετική εικόνα και αισθητική στο χώρο σας ή στην εκδηλωσή σας. Όπως τον γάμο, την βαπτιση, το πάρτυ, τα αιγκαίνια, κτλ. παρέχοντας φωτιστική κάλυψη.

Η Dj Design σας παρέχει φωτιστική κάλυψη για την εκδήλωσή σας. Έχωντας μεγάλη ποικιλία από φωτορυθμικά (ρομποτικές κεφαλές, scanners, led lights, strobo lights, matrix beam effects). Για να δώσετε μία διαφορετική νότα στην εκδήλωση σας. Τα μηχανήματα τα οποία διαθέτουμε έιναι τελευταίας τεχνολογίας από επώνυμες εταιρείες του χώρου. Για την φωτιστική κάλυψη της εκδήλωσής σας η Dj Design διαθέτει πάντα και τεχνικό ηλεκτρολόγο.  Ο οποίος χειρίζεται και τον όλο εξοπλισμό για να έχουμε την ασφάλεια ότι όλα λειτουργούν τέλεια αλλά και ότι θα υπάρχει ο σωστός χειρισμός.

Όλα τα φωτορυθμικά και τα φώτα τα οποία διαθέτουμε έχουν χειρισμό μέσω ειδικού προγράμματος στον υπολογιστή. ‘Ετσι έχουμε την δυνατότητα να τα προγραμματίσουμε κάθε φορά ανάλογα με τον χώρο τον όπου βρισκόμαστε και με την περίσταση. Με σκοπό να έχουμε τον επιθυμητό φωτισμό για την εκδήλωση.

Πέρα από την φωτιστική κάλυψη διαθέτουμε και ειδικά εφέ. Που μπορούν να πλαισιώσουν την εκδηλωσή σας όπως μηχανές καπνού, φυσαλίδων, κονφετι, ξηρού πάγου, κτλ. Τα αναλώσιμα τα οποία χρησιμοποιούν τα μηχανήματά μας είναι οικολογικά και μη επιβλαβή για τον οργανισμό.

Φωτιστική Κάλυψη – Επαγγελματικές Λύσεις

Για επαγγελματίες και καταστήματα. Η Dj Design μπορεί να πλαισιώσει το event που διοργανώσετε, στο χώρο σας κάνοντας την μελέτη και παρέχοντας φωτιστική κάλυψη. Με φωτισμό, ρομποτικές κεφαλές LED, κτλ. και συνοδευοντας αυτά δίνοντας μία διαφορετική εικόνα με ειδικά εφέ. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δώσουμε μία οικονομική προσφορά για την φωτιστική κάλυψη του επαγγελματικού σας χώρου.

Επίσης μπορούμε να σας προτείνουμε ολοκληρωμένες προτάσεις φωτισμού για πάρτυ, γαμήλιες δεξιώσεις, θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες.

Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας η συμπληρώστε την φόρμα προσφοράς για να σας δώσουμε μία οικονομική προσφορά για τον Dj Βάπτισης αλλά και για την ηχητική και μουσική κάλυψη της βάπτισης.

Dj Γάμου, Dj Βάπτισης, Dj Για Πάρτυ θα βρείτε σε μας στι καλύτερες τιμές της αγοράς. Δείτε δουλειές μας και επισκεφτείτε τις σελίδες μας στα social media( Facebook, Google Plus, Twitter )

fotorythmika
beamz
stairville
american dj
dj για γαμο

DJ DESIGN

DJ ΓΙΑ ΓΑΜΟ | ΒΑΠΤΙΣΗ | ΠΑΡΤΥ
Λεωφόρος Ηρακλείου 369,
Νέο Ηράκλειο,
Αττικής
Τηλ.: 215-540-0783
Κιν.: 697-171-9433
E-Mail:info(@)djdesign.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

dj για γαμο αθηνα

Υπηρεσίες Dj με Dj για γαμο, Dj για παρτυ, Dj για βαπτιση. Ηχητική κάλυψη γάμων, βαπτίσεων, πάρτυ και πάσης φύσεως εκδήλωση που χρειαζεται ηχητική κάλυψη. Φωτιστική κάλυψη και ειδικά εφέ. Αυτές είναι λίγες από τις υπηρεσίες που μπορούμε να σας παρέχουμε. Επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας μία από τις δύο φόρμες που διαθέτει η ιστοσελίδα. Ή δείτε περισσότερες πληροφορίες σχέτικά με τις υπηρεσίες μας ηχητικής &μουσικής κάλυψης. Με Dj για γαμο, Dj για παρτυ, Dj για βαπτιση στα social media (Facebook, Twitter, Instagram, Google+). Επίσης μπορούμε να σας δώσουμε μία οικονομική προσφορά για την ηχητική & μουσική κάλυψη της δική σας εκδήλωσης. Με Dj για γαμο, Dj για παρτυ, Dj για βαπτιση συμπληρώνοντας την φόρμα προσφοράς που διαθέτουμε στην ιστοσελίδα μας.

ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ:

21 5540 0783 & 69 7171 9433