ΦΩΤΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΦΩΤΟΡΥΘΜΙΚΑ, ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟΣ & ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ

ΦΩΤΟΡΥΘΜΙΚΑ - LED EFFECTS

Αναλαμβάνουμε να δώσουμε μία διαφορετική εικόνα και αισθητική στο χώρο σας ή στην εκδηλωσή σας. Όπως τον γάμο, την βαπτιση, το πάρτυ, τα αιγκαίνια, κτλ. παρέχοντας φωτιστική κάλυψη.

Η Dj Design σας παρέχει φωτιστική κάλυψη για την εκδήλωσή σας. Έχωντας μεγάλη ποικιλία από φωτορυθμικά (ρομποτικές κεφαλές, scanners, led lights, matrix beam effects). Για να δώσετε μία διαφορετική νότα στην εκδήλωση σας. Τα μηχανήματα τα οποία διαθέτουμε έιναι τελευταίας τεχνολογίας από επώνυμες εταιρείες του χώρου. Για την φωτιστική κάλυψη της εκδήλωσής σας η Dj Design διαθέτει και τεχνικό ηλεκτρολόγο.  Ο οποίος χειρίζεται και τον όλο εξοπλισμό για να έχουμε την ασφάλεια ότι όλα λειτουργούν τέλεια αλλά και ότι θα υπάρχει ο σωστός χειρισμός.

Όλα τα φωτορυθμικά και τα φώτα τα οποία διαθέτουμε έχουν χειρισμό μέσω ειδικού προγράμματος στον υπολογιστή. ‘Ετσι έχουμε την δυνατότητα να τα προγραμματίσουμε κάθε φορά ανάλογα με τον χώρο τον όπου βρισκόμαστε και με την περίσταση. Με σκοπό να έχουμε τον επιθυμητό φωτισμό για την εκδήλωση.

beam head
spot head
mini wash
spider head
derby party light
uplight deco lights

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟΣ - ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ

Μπορούμε να μετατρέψουμε το χώρο που θα λάβει χώρα η εκδήλωσή σας σ’ έναν παραμυθένιο χώρο. Με διάφορες τεχνικές και βάση του κατάλληλου εξοπλισμού δίνουμε μία διαφορετική ατμόσφαιρα δημιουργώντας ένα ονειρικό τοπίο.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΔΙΑΘΕΟΥΜΕ

ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ

ΣΤΑΤΙΚΑ

PARTY LIGHTS

DECO LIGHTS

ADJ 07 LogoADJ 07 Logo
beamz-bwbeamz
Briteq-bwBriteq
starville-bwstarville
JBSystems-bwJBSystems