Η Dj Design με μακροχρόνια εμπειρία στον χώρο των ηχοσυστημάτων σας παρέχει για την εκδήλωσή σας κορυφαίο ηχητικό εξοπλισμό με ολοκληρωμένα ηχοσυστήματα μεγάλων και επώνυμων brands. Ο ηχητικός μας εξοπλισμός μπορεί να καλύψει οποιαδήποτε εκδήλωση, μικρή ή μεγάλη καλύπτοντας ακόμα και τα πιο απαιτητικά αυτιά έχοντας σαν γνώμονα την υψηλή ποιότητα ήχου σε συνδιασμό με την απόδοση και την υψηλή ποιότητα παροχής των υπηρεσιών μας.

Ηεταιρεία μας μπορεί να σας παρέχει ηχητική κάλυψη για οποιοδήποτε μέγεθος εκδήλωσης μικρής ή μεγάλης καθώς και για κάθε είδος εκδήλωσης όπως γάμους, βαφτίσια, πάρτυ, εγκαίνια, συναυλίες, συνέδρια, κτλ. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζία ώστε να σας κάνουμε μία οικονομική προσφορά και να σχεδιάσουμε μαζί την ηχητική κάλυψη της εκδηλωσής σας.

Η εταιρεία μας, Dj Design μπορεί να σας παρέχει ηχητική κάλυψη ακόμα και εκτός Αθηνών με μία μικρή επιβάρυνση.

Η Dj design μπορεί να σας παρέχει την ηχητική κάλυψη για την εκδήλωσή σας με:

  • Επαγγελματικα ηχεία, ενισχυτές και ολοκληρωμένα συστήματα με sub και δορυφόρους.
  • Dj set – cd player
  • Kονσόλες ήχου
  • Μικρόφωνα ενσύρματα, ασύρματα, χειλόφωνα, πυκνωτικά
  • Επεξεργαστές ήχου.
  • Γεννήτριες ρεύματος.
  • Backline εξοπλισμό (drum set, guitar apm, bass amp, stage piano)

Λύσεις για επαγγελματίες

Η Dj Design δίνει την λύση ακόμα και σε επαγγελματίες και επαγγελματικούς χώρους. Σας παρέχουμε ηχητική κάλυψη ώστε να ενισχύσετε την απόδοση του ήχου και του φωτισμού του χώρου σας σε περιπτώσεις που το κατάστημα σας διοργανώνει κάποιο event. Πέρα από την ηχητική κάλυψη μπορούμε να σας παρέχουμε και φωτιστική κάλυψη καθώς και ειδικά εφέ για το event σας.

Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας η συμπληρώστε την φόρμα προσφοράς για να σας δώσουμε μία οικονομική προσφορά για τον Dj Βάπτισης αλλά και για την ηχητική και μουσική κάλυψη της βάπτισης.

Dj Γάμου, Dj Βάπτισης, Dj Για Πάρτυ θα βρείτε σε μας στι καλύτερες τιμές της αγοράς. Δείτε δουλειές μας και επισκεφτείτε τις σελίδες μας στα social media( Facebook, Google Plus, Twitter, Instagram )

dj για γαμο

DJ DESIGN

DJ ΓΙΑ ΓΑΜΟ | ΒΑΠΤΙΣΗ | ΠΑΡΤΙ
Λεωφόρος Ηρακλείου 369,
Νέο Ηράκλειο,
Αττικής
Τηλ.: 215-540-0783
E-Mail:info(@)djdesign.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

dj gamon parti

Υπηρεσίες Dj με Dj γαμου, Dj για παρτυ, Dj βαπτισης. Ηχητική κάλυψη γάμων, βαπτίσεων, πάρτυ και πάσης φύσεως εκδήλωση που χρειαζεται ηχητική κάλυψη. Φωτιστική κάλυψη και ειδικά εφέ. Αυτές είναι λίγες από τις υπηρεσίες που μπορούμε να σας παρέχουμε. Επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας μία από τις δύο φόρμες που διαθέτει η ιστοσελίδα. Ή δείτε περισσότερες πληροφορίες σχέτικά με τις υπηρεσίες μας ηχητικής &μουσικής κάλυψης. Με Dj γαμου, Dj για παρτυ, Dj βαπτισης στα social media (Facebook, Twitter, Instagram, Google+). Επίσης μπορούμε να σας δώσουμε μία οικονομική προσφορά για την ηχητική & μουσική κάλυψη της δική σας εκδήλωσης. Με Dj γαμου, Dj για παρτυ, Dj βαπτισης συμπληρώνοντας την φόρμα προσφοράς που διαθέτουμε στην ιστοσελίδα μας.

ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ:

21 5540 0783