Ηχητική Κάλυψη Συναυλιών, σεμιναρίων, συνεδρίων, κοινωνικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων από την Dj Design με άριστο εξοπλισμό γνωστών brands της αγοράς και με την τεχνογνωσία την οποία κατέχουμε. Σας παρέχουμε εξοπλισμό, ηχολήπτη και τεχνικό για την Ηχητική Κάλυψη:

  • Συναυλιών
  • Σεμιναρίων
  • Συνεδρίων
  • Κοινωνικών και πολιτιστικών events

Διαθέτουμε την τεχνογνωσία αλλά και την εμπειρία για να καλύψουμε άρτια και με επιτυχία την συναυλία σας, το συνέδριο, το σεμινάριο και όπου αλλού χρειατεί να παρέχουμε την τεχνική κάλυψη αλλά και την ηχητική κάλυψη.

Ηχητική Κάλυψη Συναυλιών

Η εταιρεία μας μπορεί να σας παρέχει μικροφωνικές, line array, monitor, μικρόφωνα ενσύρματα και ασύρματα, σκηνές, συστήματα τράσας, φωτισμό, κα.

Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας η συμπληρώστε την φόρμα προσφοράς για να σας δώσουμε μία οικονομική προσφορά για Ηχητική Κάλυψη Συναυλιών αλλά και για την τεχνική της κάλυψη.

Ηχητική κάλυψη συναυλιών θα βρείτε σε μας στι καλύτερες τιμές της αγοράς. Δείτε δουλειές μας και επισκεφτείτε τις σελίδες μας στα social media( Facebook, Google Plus, Twitter )

dj για γαμο

DJ DESIGN

DJ ΓΙΑ ΓΑΜΟ | ΒΑΠΤΙΣΗ | ΠΑΡΤΙ
Λεωφόρος Ηρακλείου 369,
Νέο Ηράκλειο,
Αττικής
Τηλ.: 215-540-0783
E-Mail:info(@)djdesign.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

dj gamon parti

Υπηρεσίες Dj με Dj γαμου, Dj για παρτυ, Dj βαπτισης. Ηχητική κάλυψη γάμων, βαπτίσεων, πάρτυ και πάσης φύσεως εκδήλωση που χρειαζεται ηχητική κάλυψη. Φωτιστική κάλυψη και ειδικά εφέ. Αυτές είναι λίγες από τις υπηρεσίες που μπορούμε να σας παρέχουμε. Επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας μία από τις δύο φόρμες που διαθέτει η ιστοσελίδα. Ή δείτε περισσότερες πληροφορίες σχέτικά με τις υπηρεσίες μας ηχητικής &μουσικής κάλυψης. Με Dj γαμου, Dj για παρτυ, Dj βαπτισης στα social media (Facebook, Twitter, Instagram, Google+). Επίσης μπορούμε να σας δώσουμε μία οικονομική προσφορά για την ηχητική & μουσική κάλυψη της δική σας εκδήλωσης. Με Dj γαμου, Dj για παρτυ, Dj βαπτισης συμπληρώνοντας την φόρμα προσφοράς που διαθέτουμε στην ιστοσελίδα μας.

ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ:

21 5540 0783