Ηχητικη – Φωτιστική Κάλυψη Για Live & Συναυλίες

dj gamon parti
Ηχητική Κάλυψη ΣυναυλιώνΗχητική & Φωτιστική Κάλυψη Συναυλιών, σεμιναρίων, συνεδρίων, κοινωνικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων από την Dj Design με άριστο εξοπλισμό γνωστών brands της αγοράς και με την τεχνογνωσία την οποία κατέχουμε. Σας παρέχουμε εξοπλισμό, ηχολήπτη και τεχνικό για την Ηχητική Κάλυψη:

  • Συναυλιών
  • Σεμιναρίων
  • Συνεδρίων
  • Κοινωνικών και πολιτιστικών events

Διαθέτουμε την τεχνογνωσία αλλά και την εμπειρία για να καλύψουμε άρτια και με επιτυχία την συναυλία σας, το συνέδριο, το σεμινάριο και όπου αλλού χρειατεί να παρέχουμε την τεχνική κάλυψη αλλά και την ηχητική κάλυψη.

Ηχητική Κάλυψη Συναυλιών

dj gamon parti
Η εταιρεία μας μπορεί να σας παρέχει μικροφωνικές, line array, monitor, μικρόφωνα ενσύρματα και ασύρματα, σκηνές, συστήματα τράσας, φωτισμό, κα. Έχουμε την δυνατότητα να καλύψουμε από μικρά live έως και μεγάλα αποτελεσματικά με ποιοτικό και δυνατό ήχο. Διαθέτουμε έμπειρους και καταρτισμένους ηχολήπτες που μπορούν να ανταπεξέλθουν σε οποιαδήποτε κατάσταση ή περίσταση.

Φωτιστική Κάλυψη Συναυλιών

dj gamon parti
ixitiki kalypsi synavlias (16)

Ελάτε σε μας και μαζί θα σχεδιάσουμε τον φωτισμό του stage σας. Διαθέτουμε φωτιστικό εξοπλισμό και φωτορυθμικά τεχνολογίας led με επαρκή και δυνατό φωτισμό για να καλύψουμε οποιοδήποτε Live, μικρό ή μεγάλο. Ακόμα διαθέτουμε μεγάλη γκάμα από ειδικά εφέ για να δώσετε μία πιο φαντασμαγορική νότα στην συναυλία σας. Όλος ο φωτισμός μας είναι από επώνυμα brands της αγοράς. Για την φωτιστική μας κάλυψη έχουμε όλη την τεχνογνωσία και την εμπειρία να δημιουργήσουμε το κατάλληλο σκηνικό για το Live σας. Σε κάθε περίπτωση φωττιστικής κάλυψης υπάρχει κάποιος τεχνικός για τον χειρισμό των φωτορυθμικών. Ο οποιός χειρισμός γίνεται μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή. Σε περιπτώσεις μεγαλύτερων setup υπάρχει πάντα διαθέσιμος και ηλεκτρολόγος για τυχόν βλάβες.

dj για γαμο

DJ DESIGN

DJ ΓΙΑ ΓΑΜΟ | ΒΑΠΤΙΣΗ | ΠΑΡΤΙ
Λεωφόρος Ηρακλείου 369,
Νέο Ηράκλειο,
Αττικής
Τηλ.: 215-540-0783
E-Mail:info(@)djdesign.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

dj gamon parti

Υπηρεσίες Dj με Dj γαμου, Dj για παρτυ, Dj βαπτισης. Ηχητική κάλυψη γάμων, βαπτίσεων, πάρτυ και πάσης φύσεως εκδήλωση που χρειαζεται ηχητική κάλυψη. Φωτιστική κάλυψη και ειδικά εφέ. Αυτές είναι λίγες από τις υπηρεσίες που μπορούμε να σας παρέχουμε. Επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας μία από τις δύο φόρμες που διαθέτει η ιστοσελίδα. Ή δείτε περισσότερες πληροφορίες σχέτικά με τις υπηρεσίες μας ηχητικής &μουσικής κάλυψης. Με Dj γαμου, Dj για παρτυ, Dj βαπτισης στα social media (Facebook, Twitter, Instagram, Google+). Επίσης μπορούμε να σας δώσουμε μία οικονομική προσφορά για την ηχητική & μουσική κάλυψη της δική σας εκδήλωσης. Με Dj γαμου, Dj για παρτυ, Dj βαπτισης συμπληρώνοντας την φόρμα προσφοράς που διαθέτουμε στην ιστοσελίδα μας.

ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ:

21 5540 0783