Επικοινωνηστε μαζί μας:

Dj γαμου

Πατήστε εδώ και συμπληρώστε την φόρμα για να σας δώσουμε μία μοναδική οικονομική προσφορά για την δική σας εκδήλωση ή πάρτυ.

Ηχητική Κάλυψη Συναυλιών, σεμιναρίων, συνεδρίων, κοινωνικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων από την Dj Design με άριστο εξοπλισμό γνωστών brands της αγοράς και με την τεχνογνωσία την οποία κατέχουμε. Σας παρέχουμε εξοπλισμό, ηχολήπτη και τεχνικό για την Ηχητική Κάλυψη:

  • Συναυλιών
  • Σεμιναρίων
  • Συνεδρίων
  • Κοινωνικών και πολιτιστικών events

Διαθέτουμε την τεχνογνωσία αλλά και την εμπειρία για να καλύψουμε άρτια και με επιτυχία την συναυλία σας, το συνέδριο, το σεμινάριο και όπου αλλού χρειατεί να παρέχουμε την τεχνική κάλυψη αλλά και την ηχητική κάλυψη.

Ηχητική Κάλυψη Συναυλιών

Η εταιρεία μας μπορεί να σας παρέχει μικροφωνικές, line array, monitor, μικρόφωνα ενσύρματα και ασύρματα, σκηνές, συστήματα τράσας, φωτισμό, κα.

Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας η συμπληρώστε την φόρμα προσφοράς για να σας δώσουμε μία οικονομική προσφορά για Ηχητική Κάλυψη Συναυλιών αλλά και για την τεχνική της κάλυψη.

Ηχητική κάλυψη συναυλιών θα βρείτε σε μας στι καλύτερες τιμές της αγοράς. Δείτε δουλειές μας και επισκεφτείτε τις σελίδες μας στα social media( Facebook, Google Plus, Twitter )

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ:

ΤΗΛ.: 215 540 0783