Προσφορά Για Dj Γάμου 2018

Προσφορά Για Dj Γάμου 2018

Η Dj Design είναι πάντα δίπλα σε όλα τα μελλόνυμφα ζευγάρια προσαρμόζοντας τις τιμές της για να κάνουν τον γάμο που τους αρμόζει. Ένα γάμο ντυμένο μουσικά, ηχητικά και φωτιστικά με τον καλύτερο τρόπο ώστε να γίνει μοναδικός. Για να κάνετε και εσείς τον γάμο σας έτσι όπως προαναφέραμε έχουμε ξεκινήσει από τώρα τις εκπτώσεις. Για όλους τους γάμους που θα κλειστούν για το 2018 από τώρα.

Η εταιρεία έχει κάνει εκπτώσεις με Προσφορά Για Dj Γάμου στα πακέτα της για το 2018 από 30% έως 40%. Για την μουσική κάλυψη με Dj για γάμους, για την ηχητική και για την φωτιστική κάλυψη. Αυτό που έχετε να κάνετε εσείς είναι να κλείσετε ένα ραντεβού μαζί μας. Να μας πείτε μερικές λεπτομέρειες για τον γάμο σας αλλά και πως τον έχετε φανταστεί. Και εμείς θα σας παρουσιάσουμε τα πακέτα γάμων που ταιριάζουν στα δικά σας θέλω.

Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας στο 215 540 0783 ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να κλείσετε και εσείς το ραντεβού σας. Ή συμπληρώστε την φόρμα προσφοράς για να σας δώσουμε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος τις προσφορές μας για τον δικό σας γάμο.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για το τι μπορούμε να σας παρέχουμε για τον δικό σας γάμο στην σχετική ενότητα που υπάρχει στην ιστοσελίδα μας «Dj γάμου» ή στις σελίδες μας τα social media (FacebookTwitterInstagram.)

*Η Προσφορά Για Dj Γάμου ισχύει για τους γάμους που θα κλειστούν για το 2018
**Η Προσφορά Για Dj Γάμου ισχύει για τους γάμους που θα κλειστούν από τώρα έως και 08/04/2018