Συχνές Ερωτήσεις

Επικοινωνηστε μαζί μας:

Dj γαμου

Πατήστε εδώ και συμπληρώστε την φόρμα για να σας δώσουμε μία μοναδική οικονομική προσφορά για την δική σας εκδήλωση ή πάρτυ.

Παρακάτω σας παραθέτουμε τις πιο συχνές ερωτήσεις που γίνονται από πελάτες μας σχετικά με την μουσική και ηχητική κάλυψη. Καθώς και για την παροχή των υπηρεσιών μας. Ελπίζουμε οι απαντήσεις οι οποίες σας δίνουμε σε αυτή την ενότητα να σας καλύπτουν. Αν έχετε και άλλες όμως μην διαστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να σας διευκρινίσουμε αυτό που ζητάτε. Και κόμα καλύτερα να κλέισουμε και ένα ραντεβού στον χώρο μας για να σας κάνουμε μας γνωρίσετε και να σας απαντήσουμε σε όλα σας τα ερωτήματα.

Πως υπολογίζεται ο αριθμός των ηχείων που χρειάζονται για μία εκδήλωση;

Ο αριθμός των ηχείων που θα χρειαστεί μία εκδήλωση υπολογίζεται βάση τον αριθμό καλεσμένων όπου θα έχετε και τον χώρο, ανοιχτός ή κλειστός, μικρός ή μεγάλος. Για τους μεγάλους χώρους και τους ανοιχτούς το λιγότερο χρειάζονται 4 ηχεία. 2 για την πίστα και δύο για την περιφέρεια. Για μικρές αίθουσες και σπίτια τα δύο ηχεία είναι ένας ικανοποιητικός αριθμός

Σε περιπτώσεις ατυχήματος του Dj/τεχνικού ή τεχνικής βλάβης τι γίνετε;

Η εταιρεία μας έχει προνοήσει γι όλα αυτά. Σε περιπτώσεις ατυχήματος ή μονάχα πολύ σοβαρού προβλήματος σε κάποιον από το ανθρώπινο δυναμικό μας η εταιρεία μας έχει φροντίσει να έχει πάντα εφεδρικό Dj ή τεχνικό standby. Ο οποίος ξέρει ακριβώς τι πρέπει να κάνει για την εκάστοτε εκδήλωση. Αφού έχει ενημερωθεί πλήρως για τις απαιτήσεις της εκδήλωσης. Τώρα όσον αφορά τυχόν τεχνικές βλάβες πάντα μαζί μας σε κάθε εκδήλωση έχουμε και εφεδρικό εξοπλισμό για την άμεση αντικατάσταση. Σας διαβεβαιώνουμε ότι πριν από κάθε εκδήλωση έχουμε κοιτάξει όλες τις παραμέτρους ώστε να μην χαλάσει η εκδήλωση σας.

Υπάρχει χρονικός περιορισμός στις εκδηλώσεις σας;

Δεν υπάρχει κάποιος χρονικός περιορισμός στις εκδηλώσεις τις οποίες καλύπτουμε. Είμαστε πάντα εκεί μέχρι να φύγει και ο τελευταίο καλεσμένος. Μονάχα στις πρωινές εκδηλώσεις όπου έχουν ώρα έναρξης μέχρι της 01:00μμ διαφοροποιείτε. Αυτές οι εκδηλώσεις μετά το πέρας των 8 ωρών έχουν μία μικρή επιβάρυνση ανά ώρα.

Στα βίντεο και στις φωτογραφίες βλέπουμε πολύ δημοτικό και λαϊκό πρόγραμμα, τα υπόλοιπα είδη μπορείς να το υποστηρίξεις;

Βεβαίως και μπορώ. Το οτι βλέπετε γάμους και εκδηλώσεις με δημοτικό και λαϊκό πρόγραμμα αυτό δεν σημαίνει ότι ακούω ή παίζω μόνο αυτό. Σαν Dj μπορώ να ακούσω τα πάντα, από κλασική μουσική μέχρι heavy metal. Τώρα πάνω στο θέμα των εκδηλώσεων είτε γάμους, είτε βαπτίσεις, είτε πάρτυ κάθε ζευγάρι και κάθε πελάτης έχει το δικό του γούστο και άποψη που θέλει να την βάλει πάνω στην εκδήλωσή του. Και έτσι γίνεται, γι αυτό κάνουμε και το ραντεβού σχετικά με το μουσικό πλάνο. Μετέπειτα πριν από κάθε εκδήλωση δεν φτάνει μονάχα η εμπειρία και η μουσική παιδεία, πρέπει να ασχοληθείς από πριν. Πριν από κάθε εκδήλωση γίνεται πάντα και η σχετική προεργασία γι αυτήν. Μία προεργασία που θέλει ώρες για να βγει και το σωστό αποτέλεσμα. Έτσι πάνω σε αυτή την προεργασία πατάμε την εμπειρία και τις γνώσεις μας για να βγει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Τι ώρα βρίσκεσαι στον χώρο της εκδήλωσης;

Στον χώρο της εκδήλωσης βρισκόμαστε πάντα το λιγότερο 2 ώρες νωρίτερα από την προσέλευση των καλεσμένων. Για να προλάβουμε να στήσουμε, να δοκιμάσουμε και μετέπειτα να εγκλιματιστούμε χαλαρώνοντας λίγο πριν από την έναρξη της εκδήλωσης με τον χώρο.

Μπορούμε να δούμε κάποια δουλειά σας;

Βεβαίως και μπορείτε. Είτε μέσα από το portfolio της ιστοσελίδας μας, είτε μέσα από τα social media. Είτε να παρευρεθείτε σε κάποια εκδήλωση την οποία έχουμε αναλάβει.

Ο χώρος που θα γίνει η εκδήλωση δεν επιτρέπει άλλο Dj εκτός του δικού του.

Αυτό είναι ένα φαινόμενο που απασχολεί πολλά ζευγάρια εδώ και χρόνια όπως και θα συνεχίσει να απασχολεί. Σε αυτές τις περιπτώσεις μπορεί να συμβούν δύο πράγματα ή ο χώρος έχει κλείσει συμφωνία με κάποιον πάρα πολύ καλό Dj/εταιρεία για να μην χαλάσει το κύρος του και η ποιότητα παροχής των υπηρεσιών του ή θα έχει βρει ότι πιο οικονομικό υπάρχει στην αγορά που αυτό τις περισσότερες φορές είναι καταστροφικό. Το φθηνό όμως τα περισσότερα ζευγάρια δεν το γνωρίζουν διότι ο χώρος έχει βάλει καπέλο στην τιμή του Dj για κέρδος. Σε γενικές γραμμές είναι ρώσικη ρουλέτα όταν ένας χώρος έχει μόνιμο συνεργάτη κάποιον Dj.

Εάν θέλετε να έχετε μία πετυχημένη εκδήλωση τότε θα πρέπει να είστε απόλυτοι με αυτό που ζητάτε. Η κάθε εκδήλωση δεν είναι μονάχα το φαίνεστε ή ένας ωραίος χώρος, ακόμα και στους πιο όμορφους χώρους έχουν καταστραφεί εκδηλώσεις και εκδηλώσεις λόγω ενός μέτριου Dj που τους τον επέβαλε ο χώρος. Αυτό συμβαίνει συνήθως διότι ο Dj πλέον παύει να είναι δικός σας αλλά είναι υπάλληλος του χώρου. Όλοι οι Dj που έχουν μόνιμη συνεργασία με χώρους εκδηλώσεων τηρούν κάποιες εντολές που τους έχουν δώσει. Όπως με το θέμα έντασης, μετά από κάποια ώρα αρχίζει και χαμηλώνει επειδή ενοχλεί τους γείτονες. Με την μουσική αρχίζει και σπάει το πρόγραμμα για να σχολάσουν νωρίτερα. Και άλλα πολλά που μπορώ να κάθομαι να σας τα λέω με τις ώρες.

Όπως είπαμε και πριν θα πρέπει να είστε απόλυτοι με αυτό που ζητάτε και να απαιτήσετε να έχετε κάποιον Dj που τον εμπιστεύεστε απόλυτα και ξέρετε ότι δεν θα σας χαλάσει την εκδήλωση. Οι περισσότεροι χώροι σίγουρα θα χαλαστούν και δεν θα τους αρέσει που ζητάτε αυτό αλλά προκειμένου να χάσουν την δουλειά θα κάνουν πίσω. Σίγουρα όμως μπορεί να σας ζητήσουν να πληρώσετε τον ήχο, να υπογράψετε ότι ο Dj θα έχει μαζί του απόδειξη παροχής υπηρεσιών και να είναι ασφαλισμένος, κα. Η εταιρεία μας τα παρέχει όλα αυτά. Και ήχο για να καλύψει την εκδήλωση, και απόδειξη παροχής υπηρεσιών καθώς και όλοι τις οι Dj είναι ασφαλισμένοι. Γι αυτό πριν υπογράψετε θα πρέπει να έχετε δει όλους τους όρους του συμφωνητικού που σας δίνουν για να μπορέσετε να απαιτήσετε αυτό που θέλετε.

Υπάρχει πρόβλημα με την ένταση της μουσικής σε διάφορους χώρους;

Βεβαίως και υπάρχει, όχι πάντα αλλά αρκετές φορές. Καλό θα ήταν να το διευκρινίζετε από την αρχή αυτό και να μην βρεθείτε προ εκπλήξεων το βράδυ της εκδήλωσης. σαν εταιρεία εμείς ποτέ δεν ακούμε τους ιδιοκτήτες των χώρων αλλά μονάχα εσάς. Γι αυτό καλό θα ήταν να γνωρίζετε από την αρχή τις όποιες λεπτομέρειες σχετικά με την μουσική.

Η εταιρεία σας αναλάμβάνει εκδηλώσεις εκτός Αθηνών;

Βεβαίως και η εταιρεία μας αναλαμβάνει εκδηλώσεις εκτός Αθηνών στην Ηπειρωτική και Νησιωτική Ελλάδα αλλά και εκτός συνόρων.

Ποιό είναι το έξτρα κόστος για εκδηλώσεις εκτός Αθηνών

Τα εξτρά κόστη για τις εκδηλώσεις εκτός Αθηνών διαφέρουν από περιοχή σε περιοχή. Κάθε φορά συνυπολογίζεται το κόστος μετακίνησης, το οποίο η εταιρεία μας το βρίσκει μέσω του vriskoapostasi.gr και της εκάστοτε τιμής των καυσίμων. Την τιμή ακτοπλοϊκών ή αεροπορικών εισιτηρίων. Και της διανυκτέρευσης σε όποιες περιπτώσεις αυτή χρειάζεται.

Πως κλείνουμε την ημερομηνία για μία εκδήλωση;

Για να θεωρηθεί κλεισμένη μία ημερομηνία για την εκδήλωση είναι όταν δώσετε την προκαταβολή και λάβετε την σύμβαση παροχής υπηρεσιών. Σε διαφορετική περίπτωση η ημερομηνία δεν θεωρείτε κλεισμένη.

Η προκαταβολή επιστρέφετε;

Όχι. Όταν υπάρξει ακύρωση της εκδήλωσης η προκαταβολή δεν επιστρέφετε. Σας δίνουμε μονάχα απόδειξη με το ανάλογο ΦΠΑ24% για την πληρωμή που έχετε κάνει.

Η εταιρεία σας δίνει κάποια σύμβαση παροχής υπηρεσιών;

Ναι η εταιρεία μας εφόσον συμφωνήσουμε στην προσφορά και στις υπηρεσίες που θα σας παρέχουμε υπογράφουμε και την συμβαση παροχής υπηρεσίων. Σε αυτήν αναγράφονται αναλυτικά οι παρεχόμενες υπηρεσίες και το κόστος αυτών. Καθώς και το ποσό της προκαταβολής την οποία δώσατε. Η σύμβαση αυτή είναι εξίσου και η απόδειξη της προκαταβολής.

Η εταιρεία σας κόβει τιμολόγιο/απόδειξη παροχής υπηρεσιών;

Βεβαίως και η εταιρεία μας δίνει τιμολόγιο/απόδειξη παροχής υπηρεσιών με  το ανάλογο ΦΠΑ24%.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ:

ΤΗΛ.: 215 540 0783